Gizli Üye(25-29)+1 yılBence yapma hiç bilmediğin bir yere o kadar rahat gidemezsin. Ben kendimden biliyorum antalyadan Ankara'ya gittim sonra metroda kayboldum djdjdjkdkd bir de sevgilim azarladı beni sen mal mısın metroda kayboluyorsun diye. Hayatımda ilk gidişimdi Ankara'ya ben lara kızım sonuçta. Barışmadık beni bindirdi geri gönderdi. Meğersem ayrılık sebebimiz zaten onun başka bir kızla beraber olmasıymış şimdi köpekten pişman tabii benim gibi enayi kolay bulunmuyor, iş yerime çiçek yollamış en son aramadım bile.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılVanlı mı sevgilin
013 Yorumla- +1 yıl
Hatan yoksa gitme güzelim
- +1 yıl
Varsa içinde kalmasın git ama evinde tek mi yaşıyor ailesiyle mi kız adamın kapısına dayanma kfkdkdkd
- +1 yıl
Aşko bende doğuluyum ondan dedim zaten hahahaha
- +1 yıl
Dedim belki batılısındır haberin yoktur bizim kültürden uyarmak için sordum fkskdksk
- +1 yıl
İhanet yoksa her şey affedilir güzelim zaten mesafe ilişkisi belliki sahip çık seviyorsan o da seviyorsa ama kendine öz saygını asla yitirme olur mu kötü zamandayım diyerek seni ezmesine itmesine izin verme bazen ne kadar sevsen de gitmen gerekir git sen üzerine düşeni yap sahip çık gerisini ona bırak yok dediği dakika memleketine dön olur mu asla seviyorsun diye yalvarma zorlama tamam de ve git
- +1 yıl
Yok ben doğuluyum da Vanlı değilim veya vanda değilim 💗
- +1 yıl
Teşekkürler canım, tabi ederim 💗🎀
Gizli Üye(25-29)+1 yılBarışma sonucu aynı olacak aynı şeyleri sorunları vs tekrardan yaşayacaksınız ne gerek var bitmişse bitmiştir bak hayatına okulun varsa okuluna ısın varsa işine bak takma bu kadar hayat devam ediyor unutma dünyada sekiz milyar insan var elbet birisi doğru insandır
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah kuzum, bu gerçekten üzücü bir durum 😔. Ama her şey yoluna girebilir diye düşünüyorum. Ona bir şey yapmadıysan, belki tekrar konuşup anlaşabilirsiniz. Mersin'den Van'a gitmek derin bir sevgi ve fedakarlık göstergesi. Gitmeden önce onu arayıp, duygularını açıkça anlat. Hem belki böylece uzun yolu göze alman gerekmez. Sakin ve içten ol, kalp kırıklıkları bazen bu şekilde iyileşir. Her şey güzel olacak 🌈💕.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEtkilemeye çalışma.. ayrıca o senin ayağına gelsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTerk etmek büyük sorun göstergesidir. Erkek kolay kolay terk eden taraf olmaz. Ya kırmızı çizgileri geçilmiş ya da Artık Yeter demiştir Bu durumda çabanız işe yaramaz.
216 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeymiş sebep belki ona göre ciddi
- +1 yıl
biz görüntülü konuşurken içeri hoca geldi bende dekan sandım hoş geldiniz falan dedim hocaya vay ben nasıl öyle samimi konuşurmuşum bu yüzden şüphem var senden dedi ve terk etti şimdi dicen önce bişi mi olmuştu hayır olmadı ve çok güzel imrenilen ciddi evlilik düşündüğümüz ailelerin bildiği ilişkiydi
Cevap sahibi+1 yılErkekler ciddi düşünürse sadakate daha takıntılı hale gelir. Ona gôre ciddi olabilir ama çözülmeyecek sorun değil gidersen işe yarar İkna olabilir Kafasından şüpheyi atmasına yardımcı olabilirsin
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil 👍 Erkeğin gerček sevgisi korumacı kollayıcı Sahiplenici ciddiyeti artıran tavır söz davranış ve yaklaşımlarından anlanır Ortada sahtekarlık yok gerček arzu var. Kaybetme
Cevap sahibi+1 yıl👍
Cevap sahibi+1 yılArkadaşının lafına pek güvenme bu arada ama sen git bir şey olmaz yumuşar zaten ta kalkıp oraya gidiyorsan niyetinin gerçek olduğuna inancı artacaktır.
Cevap sahibi+1 yılErkek zamanla aşık olur. Pat diye olmaz zaten o kadar zaman geçtiyse şak diye silip atama. Zaten bu kadar sert tepki vermesi çok ciddiye aldığınında göstergesi Yani bu biraz şuna benzer insanlar kendilerine yabancı insanların kusurlarına tepki gösterirler Fakat yakını olan kimselerin hatalarına çok daha büyük tepki gösterirler Çünkü sen beni biliyorsun ben seni biliyorum benim şuyumsun buyumsun Bunu sen bana nasıl yaparsın Olayıdır bu Ne demek istediğimi anladığını farzediyorum. herkesin görüp yaşadığı şeyler arkadaşlık veya aile ilişkilerinde de böyledir. Sen gidersin konuşmaya çalışırsın bana göre işe yarama ihtimali yüksek ama işe yaramama ihtimalide var Sıfır değil yani O yüzden İnsanlar hep en kötüsünü düşünmek istemez kaçınır fakat aslında en kötüsünü düşünmek daha iyidir. Seni hazırlıklı yapar Yani umutlu ol affetme ihtimali yüksek ama affetmeme ihtimalinede hazırlık ol baktın olmuyor çeker gidersin ve DENEMEMİŞ OLMANDAN DOLAYI PİŞMANLIK HİSSETMEZSİN yoksa acaba acaba diye düşünüp sinir krizleri geçirirsin Önemli olan sonuca bağlamak.
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣👍 rahat ol rahat bu kadar kasma Yoksa kendini gerçekleştiren kehanete dönmesin iş Strese girecek bişi yok Konuşacaksın olursa devam olmassa yoluna bakacaksın Sonuçlanmış olacak bitti bu kadar.
Cevap sahibi+1 yılErkekten erkek anlar doğal olarak Önemli dğeil 👍
Bence git aşkın için değer sonrasında pişman olma yapmadın die
210 YorumlaYav olum saçmalama. Eğer bi hata yapmadıysan ve terk ettiyse. Şükret lan. Belki hayatının en büyük hatası olacaktı da Allah çekti kurtardı seni. Buna rağmen hala kaşınıyor musun. Allah sana bela vermedikçe uslanmayacak mısın?
14 Yorumla
+1 yılYol verene yol vereceksin ki arkandan geri gelsin köpek gibi onu surundur ve ona dönme hayat karşına daha iyilerini çıkarır
05 Yorumla- +1 yıl
Sonradan öğrendiklerimi bilmesem barişmazdim asla çektiğim acilari unutmam bundan dolayı asla yol vermem zaten mal gibi kendini kullandırmak idtiyorsa gelir zaten.
Beyinsizleri hiç sevmem nedensizce gidip sonra ne boklar yediklerini öğrendikten sonra asla bir şey olmaz - +1 yıl
Abaza değilim bağımlı değilim hayatıma en ufak katkısı olmayanı silerim niye hiç bir katkısı olmayan biri için üzüleyim canı cehenneme ben keyfime bakacağım hayat uzun onlar için israf edilemeyecek kadar degerli
- +1 yıl
İşte dedigim gibi böyleleri kullanmak zevk almak için hayatına girer işi bitince de nedensiz gider kesinlikle aldatiyordur seni böyle kıymetsiz insanalr için güzel yuzunu asma önünü bak hayat uzun daha güzel çok şey va rhayati yasa yeni yerler gör keyfine bak göreceksin bak çocuk köpek gibi gelecek ama onu sakın hayatına alma
+1 yılMersin'den Van a🤣🤣🤣 kavimler göçü tarihi bile etkilersin reyiz
04 Yorumla- +1 yıl
Van ne ya mersin'den vana genetiği bozuyonuz valla ortaya çıkacak bebek bertuğ heval yapmaaa
- +1 yıl
Suriyelileri niye ayiriyon sen e
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılValla gittiğin yerde bir başına da kalabilirsin. Bence böyle bir risk alma
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence üstüne gitme bırak. dönecek olursa zaten döner
05 Yorumla- +1 yıl
BiraZ sürece geçsin düzelecektir. uzaktan mı ilişkiniz?
- +1 yıl
Hmm. sakin kal
Gizli Üye(25-29)+1 yılK3ndşni küçük düşürürsün. Bu arada semt nere bende mersindeyin
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılToroslar ben.
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi kendini küçük düşürürsün. Ailesinin ilişkinizden haberi yoksa telefonunu kapatır buluşmazda
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin dm den yazsana. Yaşlar kaç. Evini adresini biliyormusun
Cevap sahibi+1 yılBen yazdım
Gizli Üye(25-29)+1 yılSacmalama otur evinde kafasinda bitirmisse nereye gidersen git degismez
01 YorumlaBu gibi süprizler etkili evet ama dikkatli olman lazım kaş yapayım derken göz çıkartmamak lazım
011 Yorumla
+1 yılbirisi kafasında bitirmişse hiç bir jest geri getirmez ve etkilense bile jestinden 2 3 gün sonra yine aranız bozulur kendi hayatına odaklan
03 Yorumla- +1 yıl
sevse bırakmazdı bundanda emin ol seviyor gibi yapmak çok basit
- +1 yıl
hayatın gerçekleri bunlar seven insan vazgeçmez ve ayrılmaya cesaret edemez
+1 yılHayır barışmak isterse bu tür şeylere gerek yok isteyen seni yerinde de bulur
01 YorumlaTerk ettiyse neden gidiyorsun bence hoş olmaz.
01 YorumlaSakın böyle bir şey yapma, kocan değil, nişanlın değil. Deymez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. üzülürsün
boşa yol gitme01 Yorumla- +1 yıl
:( ufak bir umut da olsa yapmayı düşünüyorum ilerde pişman olmayayım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHatalı taraf sen isen git bence.
04 Yorumla- +1 yıl
O zaman git.
- +1 yıl
Orasını bilemem ama denemekten bir şey kaybetmezsin.
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kaçırırlar gitme deli kız 😄
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılAllah akıl fikir versin sana
03 Yorumla- +1 yıl
Adam bitirmiş zorlamanın ne anlamı var? Sağlıklı ilişki olsaydı zaten bitmezdi.
- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılDeğmez. Van bir de. Boş ver.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBarışır
03 Yorumla- +1 yıl
Sinirle demiştir
+1 yılRahatsız olacak gibi duruyor
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Saçmalama otur
02 YorumlaBu kadar aqtal olma
02 Yorumla
+1 yılayrılık sebebi ne
05 Yorumla- +1 yıl
yeni yanlış anladı
- +1 yıl
bitiresi varmış be