Sevgilimle ayrıldık geri geldi barışmalı mıyım?

Birbirimizi seviyoruz ama defalarca kez ayrılık eşiğine geldik bir defa ayrıldık. 8 aylık bir beraberliğimiz var ve hayata bakış açılarımız pek uymadığı için sürekli tartışıyoruz ve olay büyüyor. Son birkaç gündür aramız çok kötüydü ayrılalım dedi ben yapamadım onsuz bir hayat olamaz diye düşündüm ve sınava hazırlanıyorum beni çok kötü etkiler dedim bırakamadım o da tamam ayrılmayalım ben de seni seviyorum ama anlaşamıyoruz dedi akşmına daha büyük bir tartışma çıktı kendisi çıkardı ve bu sefer ben bitirdim. Her yerden çıkardım bütün fotoğraflarımızı sildim o da bende numaralarımızı sildik ve ayrıldık karşılıklı. Diğer gün akşam yani dün gece barışalım çok üzüldüğünü hissediyorum dedi, ben de bsrışsak da bir şey değişmeyecek sorunlsrımız yine gün yüzüne gelcek dedim ve barışmadım o da tamam dedi kendine iyi bak vs dedi konuşmayı kestik ama çok acı çekiyorum onu çok seviyorum yapamıyorum onsuz ama onunla da çok yıpranıyorum. Ve kendini birçok şeyde haklı gördüğü için sorunları çözmeye yanaşamıyoruz. Napmalıyım

Güncellemeler
1 yıl
Gelecek gördüğüm biri değil evlensek de uyuşmayacağımız belli ama kalbime söz geçiriyorum hele de böyle bir dönemde gerçekten çok zor derslere odaklanamıyorum
Sevgilimle ayrıldık geri geldi barışmalı mıyım?