Sevgilimle ayrıldık geri kazanmam lazım?

Arkadaşlar bı kız var gerçekten hayvan gibi aşığım ona ilk başta arkadaştık şöyle bi 5 6 ay sonra bu bana açıldı bende zaten hoşlanıyordum bende hislerimi söyledim 1 1.5 ay civarı sevgili kaldık sonra ben 2 günlüğüne İstanbul a gitmek zorunda kaldım geçen hafta bu bir anda yazmamaya soğuk yapmaya başladı mesajlarıma cevap vermemeye başladı ama biz gerçekten ciddi düşünüyorduk yani en azından ben ciddi düşünüyordum beraber Eskişehir'de üniversite okumaya falan karar vermiştik ama bu ne hikmetse bir anda koptu benden babasıyla da yakınım bana çok güvenir bı durum olduğu zaman kızına değil bana sorar olayı ama geçen hafta soğuk yaptı bende biraz çabaladım ama dönüş yapmadi sonra onlara gitmek zorunda kaldım gayet normaldi hiçbirsey olmamış gibi sonra eve geçtim bu yine soğuk dün yazdım buna bana bir şey de bende ona göre yoluma bakayım birbirimizi yormayalim diye buda eskisi gibi kalalım dedi bu arkadaş olduğumuz dönemi kastederek bende tamam dedim ama yapamıyorum yani sürekli aklımda özlüyorum onu unutamıyorum o kadar şey planlanmıştık birbirimize asiktik herşeyi karşımiza almıştık bir anda böyle bı ayrılık çok koydu Whatsapp dan mesaj aticam ona karşı özlemimi belirten ama nasıl bir şey yazsam bilemiyorum yardımcı olabilir misiniz
Sevgilimle ayrıldık geri kazanmam lazım?