AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
erkeklere gülüyorum nedense
20yaşındaki birini sevmesi sapıklık mı yani 30 yaşın
18 yaş üzeri herkes serbest zxorla olmadığı sürece.
evet öyle haklısın ama attığın video ile olan alakası ney onu kastettiğini zannettim
Anlıyorum ama yine ayrılırsan ne olacak ailen başka şeylerde istiyor olabilir karşındaki ciddi mi onu anlamaya çalışıyor olabilir
yanlış yere yazmışsın:D
Olmaz bence
Kiz cok genc
Erkek kart olur herseyi görmus geçirmiş
Sevgi olduktan sonra olur ya
Birisi hayatı enine boyuna tecrübe etmiş bir yetişkin, diğeri daha hayata yeni yeni atılan toy bir genç kız, doğru bulmuyorum, 5 yaştan fazla olmamalı bence
güzel bir birlikteliğimiz olması için hayatı onun da enine boyuna tecrübe etmesine gerek yok ki sadece birbirimize karşı olan uyumumuz, kişiliklerimiz, enerjimiz, kafa yapımız uyuşuyorsa birlikte çok keyifli vakit geçirebiliyorsak uygun eş adayları olduğumuza karar verebiliriz hayat hakkında derinlemesine tecrübe şart değil yani önemli olan karşılıklı uyum
mesela diyelim ki iki farklı insan var ikisi de 25 yaşında ve kız köyde yaşamış ordan dışarıya adım atamamış ve eğitim seviyesi de düşük hayat hakkında çok bir tecrübesi yok ama erkek çok şey görmüş geçirmiş kendini geliştirmiş hayat hakkında donanımlı ve çok tecrübeli. Şimdi bu insanların birbirine uygun olmadığına buna göre mi karar vereceğiz kişisel yapıları uyuşuyorsa ve karakteristik özelliklerinden etkilendiyse kızın mesela temiz kalbinden onun için uygun eş adayı olabilir aynı şekilde kız da ondan etkilendiyse tabii ki. Eş adayı kriterinde ne aradığına bağlı tecrübe eksikliği çok da önem arzetmez.
Bunlar benim düşüncelerim 20 yaşındaki de yetişkin 30 yaşındaki de, istediğini yapar, ama bence insanlar 25 ine gelene kadar kadın ya da erkek olgunlaşamıyor ve doğru kararlar veremiyor 20 yaşındaki kız, okumak ya da çalışmak arkadaşlarıyla çevresiyle doyasıya hayatını yaşamak varken neden evlilik gibi büyük bi sorumluluğun altına girsin? Kız eninde sonunda pişman olacak, hayatının en güzel yıllarını heba ettiği için. Ancak bir şeyle uğraşmak istemeyip tek uğraşı kocasına yemek yapmak olsun istiyorsa rahat yaşamak isterse evlenir, erken evlenmek öyle çok matah bir şey değil erken evlenen kadınların çoğu pişman
Üniversite okumuyor ev, iş hayatı var arkadaşlarıyla çok takılacak fırsatı da yok ise gittiği için zaten
Bence olabilir yeterki adam gibi adam olsun.
😊haklisin
Abes fazla yaş farkını saçma buluyorum anlaşmak mümkün değil uzun vadede
Çok yanlış buluyorum 10 yaş çok fazla. Kuşak farkı devreye giriyor bence. Şimdi çok göze batmaz ama o 40 ken sen 50 olursun, o 50 iken sen 60. Yani hep sen yaşli kategorisinde olursun
Abim evleniyor yani kendinden 10 yaş küçük bir kız ile
Aileler ne dedi peki sorun etmedi mi
Bilmiyorum pek haz etmediler bu durumdan sanırım, kız tarafı nasıl onayladı onuda bilmiyorum.
Himm normal aileler biraz önyargılı olabilir yaştan dolayi ama hayirlisii
10 yas farki normal ama 20 yas kucuk bence
anladım sağ ol :)
20 mi yaş mı ne yaşıyorsunuz olm siz? Yok dedenizle evlenin tam olsunn
@MâleDominant :)
@MâleDominant pardon? Ne anladin sen acaba
20 yaş fark olursa kız ufak diyorsun zannetti sanırım:D
Sende yanlis anlamissin djkdksksk
hayır öyle anlamadım arkadaş öyle anladı sanırım sen 10yaş fark normal ama kız 20 yaşında olmamalı diyorsun mesela 25-35 olur:)
Diyorum ki
25-35 okay
20-30 nope
20 yasindaki bi kiz henuz saglikli dusunup mantikli kararlar veremeyebilir
eh ben de öyle dedim senden önce yazdım:D ama o yanlış anladı sanırsam
Ayni anda yazmisiz pardon gormedimm 😂
önemli değil :)
10 yaş çok absürt değil ama 20-25 yaşlar ne etik ne de estetik duruyor 😉
Normal bakmıyorum iki taraftan biri değişmek zorunda kalıyor. Bence max 5 yaş olmalı aradaki fark
Uyum varsa evlenebilir tabiki
Kesinlikle
Ya bence gayet normal söyle soyliyryim erkekler kadınlardan daha geç olgunlaşır bende hep şey demişim aramızda en az 3 yaş en çok 10 yaş olsun diyr
Evlenebilir elbeltte ama o iş yürür mü bilemem. Bence çok fazla yaş aralığı var ve resmen kuşak farki var.
O her açıdan çocuk senin yanında. Olmaz.
biraz daha büyüse olur mu 24e 34 falan
Hayır
30a 40 olur mu
Hayır hiçbir zaman olmaz, kendi yaşıtlarına gözü kayar seni yaşlı bulur.
ama ilk yorumunda çocuk olduğu için olmaz dedin 30 yaşında olunca çocuk kalmayacak yetiştik olucak artık ben genç görünüyorum tip olarak olmaz mı yine de
30-20 cok fazla
hani aşkın yaşı yoktu
Var ben öyle bi sey demedim
kaç yaş fark olmalı max
6-7
Anlaşıyorlarsa, hayat görüşü uyuyorsa neden olmasın?
Gençken sıkıntı olmasada 50 li yaşlarda sıkıntı olur
Evlenebilir sorun yok bence
Bence de
O 25 sen 35 olsan olur da. 20 yasindaki bir kizin kafa yapisi uymaz sana. Olur ama 20 yasindayken olmaz
25 35 gibi olsa olur da 20 küçük bence
5 sene sonra o fark kapanır
5 senede neler olur neler
Biraz daha olgunlaşır başka ne olabilir.
Bana uygun gelmedi.
Arkadaş olabiliyorsa iki insan yaş farkı önemli değil ama mutlaka erkek büyük olmalı bence çünkü kadin doğum çalışma hayatı vs daha çabuk yıpranıyor (bazı kişisel bakımına özen gösteren kadinlar hariç) sonuçta iki insanın ortak karar. O ne der bu ne der diyip elalem milletine bakarsak ilerlemek çok zor.
Öyle ama kız daha 20 yaşında, karakteri bile oturmamıştır, ne istediğini bilmiyordur. 25 olsa, belki farklı düşünecek o yüzden uygun bulmadım
Çok haklısın katılıyorum. Fakat şu bir gerçek ki kadinlar erkeklerden çok aha çabuk olgunlaşıyor, hele de anne olmak onların hayatla bağlantılarını kuvcetlendiyor erkek daha rahat oluyor. Elbette yaş olarak da karakter ve yaşam tarzı olarak da kafalar uymalı. Bir heves uğruna evlilik ayrılık ile sonuçlanıyor. Şekil-1A ya bakınız “ben” ☺️
Yani o yüzden olgunluk önemli
Bu konuşma fazla uzadı diyorsun 😀
Yok da işin özeti bu🫠
Bir şey soracağım guru olunca ne oluyor nasil bir ayrıcalık oluyor
Hiçbir şey 😂 bir seviyeden sonra soru hakkı 4e çıkıyor da hangisiydi unuttum ama gurudan önce
İyi bir ayrıcalık tabi ama soru sormak da marifet sırf sormak için değil biraz kafa yormak gerekir. Ama havalı duruyor logo😀
Sen de ol o zaman 😅
Nasıl olacak sanırım xper artırarak. Guru ike konuşmak daha havalı bence😀
Zamanla 😅
Belki de sizden eskiyim burada 9 yıldır takılırım. Ama hesabı kapatıp ara verdiğim çok oldu. Kalaydı eğer gururların gurusu olurdum herhalde. 😊
Ben sanırdım ki uygunsuz yorum ve soru silme gibi moderatör yetkileriniz da var.
Bunu yanlış yere yazmışım 😀😀😀
Bence ne istediğini biliyordur ya 20ile25yas arasında uçurum denebilecek fark yok ki hayata bakış açısı biraz değişecek biraz daha tecrübe kazanacak o karakterinde de pek bir değişim olmaz
Yok moderatörlük farklı bir şey @yogrop
Sen bilirsin hayat senin
kesinlikle uçurum var 25 yaşındayım ve aman Allah'ım kesşnlikle her sene başka bakış açısı geliştirdim büyüme hala devam ediyor o sıra, gerçekten kendimin ne istediğini ancak anlıyorum
@bisolukk temel şeyler degismeyecek iyi kalpli, güzel karakteri olan ve hayata pozitif bakan enerjisi yüksek insanlardan hoşlanıyordun diyelim 20yasindayken 25olunca psikopat ve kişilik olarak zıt birinden hoşlanmayacaksin sonucta
Duyan gelmiş @Aybüke06 😀😀
mesele o kızın kendini henüz tanımamış olması.. neyden neden hoşlandığını bilmemesi. bu yine de özneldir aileler vs uygun görür belki olur ama onun dışında küçük kız
Yaş farkı bence önemli değil çünkü iki insan birbirini sevdikten sonra olabilir olgun her zaman iyidir
Bence normal ya evlenebilr
teşekkürler güzel düşüncen için
Sevince oluyor sevmeyince olmuyor
haklısın ama genelde 10 yaş farka fazla gözüyle bakıyorlar sanırım insanların görüşünü merak ettim o kabul ettikten sonra başkalarının düşüncesi önemsiz tabiki ama
Benim abi yenge öyle insan sevince yaşa bakmıyor ama benim abim genç gözüküyor tabi
Önemli olan yaş değil anlaşmaktır ve 10 yaş ideal bi yaş
Benim eşimde benden 13 yaş büyüktü burada iş tamamen anlaşmaya bağlı iki tarafa da çok iş düşüyor Rabbim kolaylık versin. Bayanın olgun olması erkeğin anlayışlı olması şart...
Sence iyi mi kötü mü
Ben çok mutlu oldum çok olgun ve uyumlu olduğum için
Yaş kaç sizin ve kaç yıllık evliliğiniz
Taki eşim beni aldatana kadar
21 yıl evli kaldık
Ne zaman bitti
Bir sene önce
Üzüldüm sizin adınıza mutlu başlayıp kötü sonlanmış
Maalesef yapacak bir şey yok
Hak etmemiş sizi boşverin yani
😔😔😔
Rahatsız ettim sizi yorumdan
Estağfurullah sadece paylaşmak istedim Yani her şey bizim elimizde istersek her şey güzel olur istemezsek her şey kötü olabilir anlaşmakta sizin elinizde isterseniz yaparsınız
Katılıyorum size böyle olgun düşünen çok az kişiyiz sanırım
20 yaşındaki kız, daha parti zamanlarında dır... Yaşayacağı çok şey vardır. Gençliğinin başındadır. 25 yaş üstü tavsiye ederim
Olmaz dayıcım kız çok çıtır sana biraz pörsümüş vericez kaderine artık
:D
Evlenebilir tabi çok normal bir şey. 20 ler 30 lar aynı jenerasyon sayılır.
Çüş nasıl aynı jenerasyon oluyor. Ben kendimden 10 yaş küçük birinin kuşak kültürünü bilmiyorum. Kendimden 10 yaş büyük abimler de benim kuşak kültürünü bilmiyor. Ben ne yegenim ne de abimle aynı kuşak değilim. Konuşurken bile her şeyi birimize tek tek açıklarız. Aynı kuşak filan değildir 10 yaş.
O iki insan arasında sorun olmaz ama çevresi hep laf eder yaş konusundan...
Bnce olmaz 20 10 yas çok bir yaş farkı
Cümle yarım kalmış 20 yas bir genç kız için küçük bir yaş 25 yasinda birini bul bnce daha uyumlu olursunuz
Onu çok seviyorum ama o da beni kişiliklerimiz çok uyumlu bırakmak da doğru olmaz ki
Kendime abi bakmıyorum bu kadar yaş farkına karşiyim ben 20yim 30olan abimdir hatta amca da olabilir 😂
Hay ağzına sağlık canım benim
Yani benim annemle babam arasında 11 yaş fark var ve sonuç berbat oluyor ben 2 yaşında boşanmışlar anlaşamadıkları için
20 yasinda evlenip cocuk yapip, 25-26 da ayrilsa bi tane ev alir ayrilinca, cocuk da yurumeye konusmaya baslamis olur.
Mantikli
kriterlerime bagli uygunsa neden olmasin
evet uyuyorsa sorun yok bence :)
Ben eşimden 9 yaş büyüğüm gayet normal bir durum
Peki evlenirken kaç yasindaydiniz kız daha büyük olmalı 25civari diyenler var yoksa evlilik hayatında uyumsuzluk olacağıni düşünenler var da
Evlendiğimiz zaman ben 32 yaşındayım eşim 23 yaşındaydı
Anladım tesekkurler
Rica ederim ne demek
Yaş farkı biraz fazla geldi
Olabilir ekstrem olsa bile
Kız için çok erken 25 ve üstü olsaydı olabilirdi
Adam yaş aldıkça kadının enerjisine ayak uyduramaz
Bence gayet normal
10 yaş çok normal
Benim için sıkıntı yok
Bilmem, mutlularsa sorun yok bence
Benim de sevgilimle aramda on yaş var
Yapılır
Kafalar uyuyorsa olur
Zor bi yaş araliği ideali 5-8
Anlaşabiliyorsanız neden olmasın
haklısın 😊
Evlenirsin ya sevistiniz mi
yok hayır evlenmeden yapmamayı düşünüyoruz
Kimle yapiyorsun
kimseyle yapmadım zina günah olduğu için
Ziya
Neden yalan söyleyim ki
Sence zina yapmak günah mı ya da ayıp mı? @deryakilincc
@Oskibey müslüman ise eğer sencesi olmaz bu işin zaten günah olduğunu kabul etmek zorunda
Vay be adamm
Olur niye olmasin
olmaz diyen de çok var da
Uyum sağlanması zor. 40-50, 40-50 olsa daha iyi olurdu
Asla olmaz supbyanci misiniz yaa
sübyancılık reşit olmayan bir kıza ilgi duymak ile alakalı bir şey
Aman Allah'tan reşit kız 10 yaşında iken sen askere gidiyordun kendini kandırma
olabilir ama 18den sonra fiziksel olgunluğa erişmiş sayıldığı için sübyancı sayılmıyorsun
Subyancisin arkadaşım on yasindaki çocuk dördüncü sınıf öğrencisi yirmiye gelse de olgunlaga yeni yeni ulaşır otuz yaşındaki adamın harcı değil yeter be sizin gibi sapıklar yasitin mi yok
yaşıtım var tabi ki ama kişilik özelliklerimiz çok uyumlu birbirimizi tamamlıyoruz, fiziksel olgunluğa ulaşmış oluyor 18den sonra zihin anlamında olgunluk ise ömrün sonuna kadar devam edebilir zaten ama uyumlu olduğumuz zaman o fark kapanmış oluyor
He he keşke sizin gibiler geberse
Neden ki çok iyi kalpli birisi olduğu için seviyorum onu genç olduğunu için değil o da beni seviyor sanki cinsellik niyetim varmış gibi konuşuyorsun temiz duygularla bir kızı sevemez mı bir insan yaş neden engel oluyor max10yas olmalı fazlası sağlıkli değil ona katılıyorum ama 10yas fark aşka engek değil.
Yahu git ne halin varsa gör gece gece bir de savunuyor çocuk o Saba göre
Benden olgun ama o sadece yaşı kucuk
Iyi gircem iki sene sonra olgunu sevgiyi
Moralimi bozma ya biraz pozitif bakış açısına sahip olsan olmaz mi
Olamam yahu çoluk çocuk bunlar çocuğu nasıl sevebilirsiniz bu sevgi olamaz hiç bir Zaman da denk olamazsınız sen doksanlar cocugusun o ikibinler yahu bir dönem var koskoca
İnan ki yaşıtlarım daha çok ilgimi çekiyor 10yas fark olmamasını tercih ederdim ama o kadar iyi niyetli tertemiz bir kız ki daha önce öyle birine rastlamadım ve bu benim çok ilgimi çekiyor
Eminim sen otuzdan da büyüksün Max yaşın otuz dört
Keşke o yaşlarda olsaydım ya da o benim yaşlarımda olsaydi
Tamam o zaman Okey git evlen sev gece gece bırak yorumumun peşini
Hayır 28yasindayim düz hesap 30dedim
Tamam mutluluklar
Teşekkür ederim
Iyi geceler.
İyi geceler Allah'a emanetsiniz
Sizin için aynısını düşünmüyorum bir yerlerde olmeniz dileğiyle...
Canın sağolsun sana kızmıyorum çünkü niyetimi kötü zannediyorsun
Kötü direk neyse çok geç oldu ugrasamiycam...
kötü bir niyetim yok ama bunu kanıtlayamam tabi ki, iyi uykular kendine iyi bak :)
@colorfulpeople ağzına sağlık. Bu erkeklerin kendilerini küçük bebek kızları da hemen ertesi gün 40a girecek gibi davranmaları sıktı. Sırf taze bedenlerin peşinden hormonlar ile koşup aşk diyorlar. Biz gerçekleri söyleyince bize dış görünüşe bakma diyorlar 😂 sanki 10 yaş küçüğe bakan onlar değil de biz gibi yorum yapıyorlar 😃
@mayisgly ya sanki ben özellikle genç insanlara mı bakıyorum Allah aşkına sana neden sevdiğimi detaylarına kadar anlattım neden kabul etmek istiyorsun ne çıkarım var ki ben sana yalan söyleyim beni tanımıyorsun bile sana neden kendimi açıklama gereği duyayım neden farklı lanse edeyim ya çok tuhafsın gerçekten şunu bil ki eğer dediğin gibi bir niyetim olsaydı seni kaale bile almazdım açıklamazdım+ kabullenme ihtimalimde var mesela aşağı tarafta yorumlarda bir dayı açık açık genç olduğu için tercih ettiğini söylemişti bende öyle yapardım ve sana agresif yaklaşırdım direkt hakaretler ederdim insanca kendimi açıklamaya çalışıyorum ama kabullenmiyorsun insanlıktan anlamadığın o kadar belli ki
@mayisgly 1senedir tanıyorum ve tanıdıkça zamanla kişilik özelliklerinden aramızda ki uyumdan birbirimiz için uygun olduğumu farkettik her şey yaş mı ya 10 yaş küçük birisi ile neden hayatını güzel bir şekilde geçiremeyesin sırf 10 yaş fark var diye bu aşka neden engel olsun o da benden 10 yaş büyük olabilirdi bir şey değişmez bunu da kabul ediyorum diyorum sana ama anlamak istemiyorsun niyetimi söylediğim halde çirkeflik yapıyorsun, YEMİN EDERİM Kİ genç diye değil tamam mı yeter artık ya
@mayisgly 10yaştan fazla yaş farkı olursa anlaşmak zor olur farklı problemler falan devreye girer max 8-10 yaş olmalı onun üstünü ben de uygun görmüyorum zaten
Soran kişi sus artık ya. Ben 30 yaşındayım bana görücü geliyor 25 yaşında. Sevgili olmak isteyen 23 yaşında. Aileleri araya koyuyorlar. Yaşımı göstermiyorum o ayrı. Sırf bunu bile açıkça söylüyorum. Benim yaşım şu
Ben küçük değilim. Bana yakışmaz diyorum. Hepsi de pırıl pırıl insanlar. Ama ben kardeş diyorum. İnan okumadım yazdıklarını. Öncekilerden tahmin ediyorum. Benim edep ahlak anlayışım buna musade etmiyor. Vala benden küçük kaslı olanlara tamam dersem bu yataktaki seksi düşündüğüm için olur. Tıpkı senin yaptığın gibi. Ama benim ahlak anlayışım bunu kabul etmiyor. Huyu suyu güzel ama o kardeşin yaşında yan gözle bakamazsın diyorum kendime. Senin de yapman gereken bu.
Burada benim gibi düşünen de çok Senin istediğin gibi düşünen de. Madem soru soruyorsun delirme. Herkes fikrini söylüyor. Zaten gizli olarak sormuşsun. Neden bu kadar cirpiniyosun. Vicdanın demek henüz rahatlamadı.
@mayisgly yazdıklarımı oku ki belki şu yanlış düşüncelerinden kurtulursun. O 23 yaşında ki birini kabul etmek yakışmaz demen saçma önemli olan uyum.
@mayisgly evlenmeden önce cinsel ilişki yaşamayı doğru bulmuyorum 28 yaşında bakirim ama tıpkı senin yaptığın gibi diyorsun :)
@mayisgly ne sübyancılığı ablacım ne anlatıyorsun sen sübyancılığın anlamından haberin yok mu yazdıklarını okudum da ne kadar artniyetli bir şekilde yaklaşıyorsun olaya insanlar temiz duygular ile kendinden küçükleri sevebilirler. at gözlüğü ile bakmayın şu hayata geniş pencerelerden bakmayı öğrenin.
@moonserose3 senin kadar geniş olamam. Ben yaşıt ilişkileri destekliyorum. En fazla 4 yaş fark olabilir. O da en en fazla. Subyancilik çocuklara ilgi duyan evet anlamını biliyorum. Ben ahlak açısından sübyancılik diyorum. Zaten soru da ahlak üstünden geliyor. Yasal olarak istersen kendinden 50 yaş büyük biriyle evlen.18 geçtiysen tamamdır.
Benim yorumları okudun ve rahatsız oldun hoşuma gitti. Böyle böyle kart erkeklerin kendilerinden küçük kızlardan uzak durmalarını öğreteceğiz. Kardeş kavramını unutan bir topluma bu şart. Sizin gibiler yüzünden artık küçük erkekler de büyük erkeklerde her yaştan kadına yürüyor. Edep biraz edep.
@mayisgly ya bak anlamadığın nokta şurası senin ahlak ile alakası yok çünkü temiz bir niyet ile ''kafa yapıları uyuştuğu için'' birbirlerini sevebilirler bunu anlamak çok mu zor.50 yaş ile 18 yaş uygun bir ilişki olmaz ama 10 yaş olabilir.
@mayisgly senin gibi düşünen çok değil sadece 5-6 kişi var 180 kişi arasında o da sadece kararmış zihniyetiniz ile alakalı emin ol, tek yönlü algılıyorsunuz durumu sadece.
Soran kişi baktım yorumlara 5 6 kişi değil bayağı kişi var. Sübyancı lafını kabul etmek istemiyosun spk diyelim o zaman. 10 yaş küçük kardeş bakmak spklk. Başka bir şey degil. Vicdanın hiç rahatlamasin 😃
Moonserose3 başkasına da 50 yaş sorun olmaz bu şekilde bakacak olursak. Bana göre 10 yaş çok fazla. Benden küçük yaşta olup bana aşık olanlara sen küçüksün kardeşimsin diyorum
Benden 10 yaş büyük olanlara kart horoz diyorum.
Benim bakış açım net.
@mayisgly sübyancı ya da sapık diyen ve bu konuda senin gibi ısrar eden 5-6 kişi var sadece, uygun görmeyenler var tabi ki ama onlar sapıklık olarak gördüklerinden değil
@mayisgly neyse daha cevap vermeyeceğim benim kalbimi, niyetimi rabbim biliyor sen ne düşünüyorsan düşün kendimi yeterince ifade ettim.
@mayisgly uygun bulmamak ayrı bir şey bunu sapıklığa bağlamak ayrı bir şey kirli düşüncelerinin ürünü bu sadece başka bir şey değil herneyse sana laf anlatılmaz, sen bildiğin gibi devam et.
Kart horozların sesi çok cızırtılı 😃
Öyle yapcam moonserose3
@mayisgly vicdanım rahat çünkü Allah'ım benim kalbimi, niyetimi biliyor önemli olan onun bilmesi yeterince açıklama yaptım :)
Yaş farkı çok fazla bence uyumsuz.
8yas fark var aslında düz hesap yazdım olma mı yine de
Olur 👍 bence
Bence de 🤗
Bence 10 yaş fazla ya olmaz
:(
Mesela 10 yaşsa biraz egilirsen olur neden olmasin
Ne eğilmesi ya boy farkından dolayı mı olmaz:D 16-17den sonra daha fazla uzamaz ki kızlar zaten:)
Ne yaptın kızı hamile mi bıraktın 🤭
Hayır
Sıcak bakmıyorum
Çocuk büyütürsün el olur gider