Çocuklu biriyle evlilik?

Tanışalı 2.5 yıl oldu. Son iki yıldır beraber yaşıyoruz. Bu adamla ilk tanışmamız çok şans eseriydi. Ama ilk andan beri kopamadık. Çok seviyoruz birbirimizi. Ama son zamanlarda yeni yeni anlıyorum durumu. Ben hiç evlenmedim, bu adamın küçük bir kızı var. Bana sürekli evlilikle geliyor ama evet dersem hayatımı yakacağımı hissediyorum. Eski eşin ilişkinin göbeğinde olup ilişkinin tüm gidişatını değiştirebilecek güçte olması, çocuğun özel günlerinde çekirdek aile toplanmaları. Bir kadın için bunlardan daha aşağılayıcı ne vardır bilmiyorum. Bence yoktur. İkinci eş olup çocuğuna anlayış göstermenin ve saygı duymanın bu kadar kutsallaştırılması ve desteklenmesinin de tamamen ortadoğu erkeklerinin manipülasyonu olduğunu düşünüyorum. Mentali yerinde hiçbir kadın yapmaz bunu çünkü, biliyorum.

sizin düşünceleriniz neler?

beni sorarsanız önce yavaş yavaş evden taşınıp sonra uygun bir dille ayrılacağım.

Güncellemeler
1 yıl
Çocuk annede kalıyor çok küçük olduğu için. Ama her kız çocuğu gibi babasına aşık , görseniz dünya tatlısı.
İnsana vicdanı ile öz saygısı arasında savaş verdiren saçma bir birliktelik şekli birisinin ikinci evliliğine dahil olmak. Daha önce hiç evlenmemişseniz delilik.. siz sıfırdan başlangıç yapıyorsunuz, karşınızda bin tane evlilik travması getiren bir adam var. Uğraşın durun.
Ona deli gibi aşığım hala, o da bana. Ama mantığım net bir şekilde saçma sapan bir evlilik şekli olduğunu bağırıyor.
Çocuklu biriyle evlilik?