Bu kadınlar bir türlü olayı anlamak idrak etmek istemiyorlar. Yani mesele para mı sorun yok Gökyüzünden zaten zembille yağıyor hele ki bu ekonomide Ben her gün patronun ayrı müşterinin ayrı ceremesini çekiyorum Saatlerce ayaktayım ayaklarıma kara sular iniyor. Saatlerce dil döküyorum sabahın köründe kalkıyorum bir sürü ödemem var giderim var. Para kollay kazanılmıyor. Sanki havadan sudan gelen birşeymiş gibi ikide bir parada para parada para Hayır anlamıyorum. Bunun eskort ilişkisinden farkı ne gidim para vereyim eskorta al şunu beni sevdiğini söyle yanımda dur Eeee ben ne anladım şimdi bu işten her şey çıkar olacaksa sevgiden nasıl bahsedebiliriz biz onu anlayamadım. Sonra sen ilgilenmiyorsun sevmiyorsun yok işte bilmem ne Sen benimle param için beraber olduğunu haykırıyorsun resmen ortada bildiğin pazarlık masası var. Nasıl sevebilecekmişim ki anlamıyorum cidden anlamıyorum. Sizin para = verilen değer gibi saçma çıkarınız gibi bizde Ya bu kadın hiçmi utanmıyor bune görgüsüzlük insan arkasından beleşci diye konuśtururmu diyoruz. Gurursuzluk bildiğin misafirliğe gittiğinde bile insanlar aman yanlış anlarlar diye Açta olsalar Sağol kardeşim tokum derler Haysiyetinden, Yakında elinize bir kova alıp dilenciliğe çıkacaksınız bune rezillik anlamıyorum. Erkek 5 kuruş vermez bir bardak çay ısmarlamaz demiyorum ama bune paragöz kafa bi kendinize gelin yeter artık. Sanki enayi var karşınızda Benim en nefret ettiğim kadın tiplerinin başında geliyor. Bir kadında ciddi empati eksiliğinin göstergesi Seven insan empati sahibi olur Sevdiği insana yük olmaz. Nasıl bir körlüktür bilmiyorum hiç düşünmüyorlar Adam ne şartlarda nasıl kazanıyor bu parayı Seviyon mu boşaltacaksın gibi bencillik kokan bir kafaya sahipler vicdan diye bir şey kalmamış resmen Bizim düşündüğümüz kadar bizi düşünen halimizden anlayan yok. Ben anlayacağımı anladım Kadınların ne sevgisine inanırım nede sahte sözlerine gözümde Eskortluğun legal hallerinden farkları yok benim için bitmiştir. Kadınların herşeyi sahte ve yalan çıkarı olmasa yaralı parmağa bile işemezler. Benden bu kadar.
Açıkçası Hadise'nin bu dediğine katılıyorum, Tamam kabul ediyorum her şey para demek değil vicdan merhamet elhamdülillah Müslüman olması namaz kılması hayvanları sevmesi, kültürlü olması bunlar çok önemli kabul ediyorum. Ama maddiyat olmadan da bu devirde hiçbir şey olmuyor, bakın Ben 33 yaşındayım ya özel bir durumum var bundan dolayı gelirim yok sigortam yatıyor emekli olmak için 4 yılım kaldı, bana şu anda birbirini bulsalar Nasıl evlilik yapacağım. Parasız insana sadece annesi sever.
Karşımdaki kızın Malum yeri altından mıymış? Ben neden yıllarca uykusuz yorgun ve yer yer kendimi bile unutarak yarattığım servetimi ona harcıyayım? Ben bugün istediğim yere gidip istediğim insanla olabiliyorken neden bu ve bunun gibi feminazilerin bir taraflarını kaldırayım?
Evet önemli ama biraz aşağılayıcı buldum, zaten bütün ilişkileri çıkar üzerine kurulu ayrıldıklarında robot süpürge kavgası edecek kadar paragöz insanlar. Bazılarına parası için bile katlanılmazda neyse..
gerçekler öyle evet.. kadınlar erkek de maddi güce paraya ya da konuma bakarlar buna düşerler.. bir de tipe bakarlar.. erkekler de kadınların bedenine bakar.. gerçekten aşık olan seven yok maalesef
Hadi ciddiye alıp hemen cüzdanları boşaltalım eminim bizi accaip sevecekler asla terk etmeyecekler ve ölene kadar sadık kalacaklar benim süper zeka hemcinsim