- 1 yıl
Atatütürk, Türklük, laik ve Üniter devlet ile pkka- fetö başta olmak üzere tüm dinci ve solcu terör örgütlerine karşı mücadeleyi kırmızı çizgisi olarak kabul etmiş kibar ve kaşar ruhlu olmayan kadın , evlenmeye karar vermem halinde eş adayımdır.
Doğulu ve Karadenizli olsun istemem, bunun haricinde tüm bölgelere açığım. Zira Karadenizlilerin Atatürkçü kızlarıyla bile anlaşmak, baya zor oluyor. Doğulurlar da ise kızlar düşük ihtimal Atatürkçü olsa da muhakkak ailelerinden birisi pkkalı veya fetöcü çıkıyor. Ege, Akdeniz ve Marmaradaki kadınlar candır
Özetle eşim olacak kadının, Anayasanın ilk dört maddesi kırmızı çizgisi olacak.
ANAYASANIN İLK DÖRT MADDESİI. Devletin şekli
MADDE 1- Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.
II. Cumhuriyetin nitelikleri
MADDE 2- Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
III. Devletin bütünlüğü, resmî dili, bayrağı, millî marşı ve başkenti
MADDE 3- Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.
Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.
Millî marşı “İstiklal Marşı”dır.
Başkenti Ankara’dır.
IV. Değiştirilemeyecek hükümler
MADDE 4- Anayasanın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
Madde 66 – Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür. Türk babanın veya Türk ananın çocuğu Türktür.
04 Yorumla- 1 yıl
E bu ne
- 1 yıl
Neye atıyorsun sen avukatlık okuyan insana anayasanın maddelerini sen ne hakla öğretiyorsun kim olarak
- 1 yıl
Kızlar soruyor sitesi. çok süper görüş seçsin diye uzun anlatmak istedim. Bol yorum olan sorulardaki görüşlerimin, çok süper görüş olarak seçilmesi hoşuma gidiyor. Zira en uzun ve doğru imla kuralı ile yazanlar, çok süper görüş olarak seçiliyor. Yorumlarım da genelde, çok süper görüş seçilir ve bu görüşü yapay zeka seçiyor.
- 1 yıl
Bu arada Karadeniz hakkında düzeltme yapayım. Doğu Karadeniz yazacaktım sadece ama eksik olmuş. Doğu Karadeniz haricinde, harika insanlar
En İyi Cevaplar
Ben Ankara 'lıyım memleketi hiç fark etmez ama doğulu olsun isterdim. Doğunun kızları zeki sadık itaatkâr ve hamarat olurlar.
Hayatımda çok eskiden Van'lı bir aşiret kızı vardı sağlıkçıydı bana bunu öğretmişti sen de bana hep bunu yaz derdi.
Ez te pir hez dikim evinamın
doğrumu yazdım bilmiyorum aşiret dışına kız vermiyorlardı, çok ağlıyordu neredeyse her konuşmamızda, sağlığı bozulmuştu artık, kaç sefer serum yedi bilmiyorum. Ailesi beni unutması için aşiretten biriyle zorla evlendirmek istiyordu. Ölümü göze aldım artık istemeye gidecektim, çok yalvarırdı seni vururlar yaşatmazlar derdi. Telefonunu aldılar hattını her şeyini değiştirdiler, dövdüler, eve kapattılar. Annesinin telefonundan gizlice arar, Kürt'ce şarkılar söylerdi bana.
Yıllar sonra tesadüfen e postamda önemsiz kutusunda şu mesajını buldum şöyle yazmıştı
Ben Allah'dan bir tek seni istedim. Yani çok uzun yıllar geçti uzak ilişki aşkıydı ama ilk bana Kürtleri o sevdirdi.
Şimdi tiktok dan Kürtce halaylar falan denk gelince tebessümle ilgiyle izlerim.22 Yorumla- 1 yıl
Çok üzüldüm gerçekten evet aşiretler arasında kız alıp verme meseleleri olur dışarıya pek vermezler nadirdir size de seni seviyorum aşkım ( ez ji te hezdıkım evinamın ) demiş umarım hakkınızda ikiniz içinde hayırlısı olur ama cidden üzüldüm Allah da ailesini bildiği gibi yapsın Kürt olarak üzülüyorum ben böyle şeylere ırkçılığın ayrıştırılmanın her türlüsüne karşıyım
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kalbi güzel, merhametli ve hayata bakışı mantıklı akıllı olsun muhtemelen de yakın yerlerden olur ki bayramlarda vs uzak yollara düşmeyiz hayatımız yollarda geçmesin.
Kaş'tan 200-250km maksimum mesafede olması hoş olur tabi bilemeyiz nasibimiz var mı varsa neredendir hayırlısı olsun00 Yorumla
Bana Kürd olsun. Zaten kendime 192 boyunda bir Kürd buldum. 🤭🤭
Boyu boyuma çok yakışıyoruz. 🥰🥰28 Yorumla- 1 yıl
Mutluluklar 💗
- 1 yıl
Rica ederim aşko 💕
- 1 yıl
Ay ama yani sen de öyle bir soru sordun ki 😃 kız ben bu platformda Kürd erkeği çok yakışıklı dedim diye benim yorumum silindi. 😂😂 kimseye hakaret filan da etmemiştim 😃
İzmir erkeği Karadeniz erkeği Konya erkeği dubai, irlanda her ilden her ülkeden kendime kuyruk yaptım sadece Kürd erkeğine aşık oldum. Çünkü çok cazibeli ve güzel olduğum için tercih edildim. Avrupai degil İskandinav goruntum var. Arap Türk ingiliz ile yapamadım. Sadece görsel yetmiyor. Kültür uyumu cok önemli. Ama Kürd erkeği ile sadece görsel değil her anlamda uyuyorum.
Espri bizim içn çok önemli ben Kürtçe diziler açıp güldüğümde anlamayan izmirli erkekle zaten yapamazdım. Ama şimdi buldum kendim gibi Kürdü bayağı eğleniyoruz. İkimiz de satranç hastasıyız. Belki bilirsin doğuda dama ve satranç çok oynanır. Tam benim kafadan. Tüm hobiler aynı. Kısacası ben buldum. Sana da diliyorum. Umarım bulursun istediğini. ❤️❤️ - 1 yıl
Ben bu plartforma değil üyelerine ve cahilliklerine artık bir şey diyemiyorum inanılmaz cahil bir kesim var, senin adına çok mutlu oldum ve mutlu olmana da sevindim açıkçası umarım bende bulurum 😂💕
- 1 yıl
Seçimin için teşekkür ederim. Ayrıca kendini tanıyıp kriterlerini belirlersen bence istediğini bulma şansın artar. Ben bayağı sinirli biriyim. Ama kendimi o kadar iyi tanıyor ve o kadar net anlatıyorum ki genelde karşıma hep dinlemeyi seven olgun karakterli insanlar çıktı. Irkı farketmeksizin huy olarak aynı şekilde buldum. Karakter uyumu da kültür uyumu gibi çok önemli. Bu benim naçizane görüşüm. Her şey kendini tanımakla başlıyor. Umarım gönlüne huyuna suyuna kültürüne göre birini bulursun. ❤️

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Şuralı olsun dediğim bir yer yok açıkçası kendi ülkemin insanı olsun yeter.
00 Yorumla- 1 yıl
Karslı değilse o iş olmaz.. 😅
135 Yorumla- 1 yıl
Bulalım abim annem karslı benim tanıdık çok dkskdks
- 1 yıl
Bizden geçti artık, gençler düşünsün.. 😅
- 1 yıl
Allah'ım karsı seven birileri rüya mı yoksa 🥹 ahahqjsjwjskqmsm
- 1 yıl
@adınızasizmi Kars olmasa Türkiye eksik kalırdı.. 😂
- 1 yıl
😁😄😄
- 1 yıl
Bacım sen hayırdır her bir doğu lafına atlıyorsun hayırdır kızım
- 1 yıl
Sanane hangi doğulu üzdü seni hayırdır
- 1 yıl
Kaybol şuradan doğu diyince insanlara terosist muamelesi yapan basit kafalı kızsın sen kaybol şuradan benim soruma yazma
- 1 yıl
Ben doğuluyum zaten 😅 gayette doğumuzu severim nereden böyle saçma bi çıkarımda bulundun
- 1 yıl
Ya sen cidden sıyırmışsın he güçlü kadın gibi görünücem diye diye cıvıtmışsım he ahajwkskmw
- 1 yıl
Hadi lan oradan güneşinize üfledik söndü 😯😮😮 yazan kim yarım beyinli seni kimi kandırıyprsun sen
- 1 yıl
Ben yazdım evet
- 1 yıl
Yav kaybol şuradan gejo
- 1 yıl
Ama altına da cevabımı yazdım okumadın galiba
- 1 yıl
Daha o zaman doğunun illerine sarıp durma Kars öyle gerçek doğulu olsan güneşin doğudan doğduğunu güneşin doğuyu temsil ettiğini bilirdin saldırmazdın kime ne anlatıyorsun sen
- 1 yıl
Ben doğudaki ter0rist zihinlerden bıktım o kadar. Bende doğulu olduğumu söylediğimde böyle bi damga yemek yoruyor. Güneş emojisini de onlar kullanıyor o yüzden öyle yazdım ama okumadan niye saldırıyorsun ki. Ayrıca beyefendiye yazdığım o yorumda da karsı övmüşüm nesi var? Havadan nem kapıyorsun te allam
- 1 yıl
Güzelim bana masal okuma bıksan insanlara güneşe üfledik söndü diye konuşup onları da o duruma sokmazsın tamam mı
- 1 yıl
Yoksa sende mi o zihinlerdensinde bu kadar rahatsız etti seni o yorumum 😃 benim 7 ceddimde doğulu sen inanmazsan inanma çokta fifi ahahqhah
- 1 yıl
Doğuluyum dedim diye kürt olmuyorum her doğulu kürt mü. Sen galiba ben kürdüm zannettin 😀
- 1 yıl
Terorist senin babandır diyoruz konuyu kapatıyoruz ✋🏻👑
- 1 yıl
Bence de kapatalım konuyu 😃 saldırmak için saldırıyorsun cidden bu yaptığın çok manasız anlamıyorum. Ben doğudaki ter0ristlere laf atıyorum ama sen alınıp laf sokmaya çalışıyorsun 🤔 sonra da öyle olmadığını iddia ediyorsun. Babayss 🌸🌸
- 1 yıl
Güneş emojisine karşılık insanları bilmeden terorist Muamelesi yaparsan bu şekil karşılık alırsın 😀😘 iyi geceler
- 1 yıl
O zaman sende kullandığın emojilere dikkat et, fanusta yaşamıyorsundur herhalde 😍😍 sana da iyi gecelerr
- 1 yıl
☀️☀️☀️ al aşkım
- 1 yıl
İyi geceler ☀️☀️
- 1 yıl
Ahahwhshw anlamıştım zaten ne b. k olduğunu ama kendin itiraf edince de ayrı iyi oldu 😄😄 babayss 🇹🇷 dağına git diycem ama oralarda bizim 🤭🤭
- 1 yıl
😂😂☀️ babam Şırnak’ta görev yapıyor yanına yollayayım seni onlara versin lazım olursun
- 1 yıl
Sen git onlara sen 😄 zaten onlardan biriyle evlenir damızlık olursun bi kaç seneye 🥲
- 1 yıl
E hayatım ben gitmemde bu mesajları aile avukatına atarım 😄
- 1 yıl
Tartışmanızı bölüyorum öncelikle özür dilerim ama soru soran arkadaş durup dururken kendi kendine mana çıkarmış biraz diğer kızın dediklerinden diğer kızda tartışmayı kapatmaya çalışıyor ama soru soran kişi tartışma arıyor sanki burada kimseyi savunmuyorum savunmamda sadece objektif bir şekilde görüşümü sunuyorum teşekkürler.
- 1 yıl
Okuma özrünüz olduğunu düşünüyorum artı bir şey demek istemiyorum konu sizinle alakalı değilse yorum yapmamanızı öneririm
- 1 yıl
Mana aramış mı 😄 neyse sabah sabah seninle de inan uğraşmak istemiyorum doğulu olsan denileni denilendeki kasıtı anlamak istersin diyorum konuyu kapatıyorum bunu da doğulu olmamana veriyorum
- 1 yıl
Hı anlıyorum doğulu olup güneşin anlamını bilmeyen bir doğulu biraz aslını bilmeni tavsiye ederim o zaman tatlım işe de buraya yazarak değil araştırarak başlayabilirsin güneşe üfledik söndü diyerek terorist muamelesi yapan bir kadını hiç bir doğulu kadın kabul gelerek dinlemezde ondan
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doğulu olmasın mesela aileler asla anlaşamaz. Karadenizlilerle de olmaz. İzmirli olsun isterdim. Biz ailece batılıyız, hiç doğuyla alakamız yok. O yüzden buradan Marmara&Ege taraflarından birisiyle güzel olur, Ege den sadece İzmir olur aslında. Başka istemezdim.
15 Yorumla- 1 yıl
Amasya ne oluyor 😂😂😂
- 1 yıl
O ne ki
- 1 yıl
Hee doğru ağaç var ama insanı normal ama ben insanı değil en çok kendimi bilirim değişken ruhluyum psikopat mıyım neyim😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ya Șanlıurfa'lı ya da Mardinli
İkisine de okeyim😂15 Yorumla- 1 yıl
Bulalım aşko bir tane 😂🤍
- 1 yıl
Bak seeen
s
1 yıl- 1 yıl
🧐🧐🧐
- 1 yıl
İnsan olsun yeter (yozgatlilar insan değil) ksksksksmd
12 Yorumla- 1 yıl
Kföafnskdkdndjdj hemcinsim ne derse haklıdır insan değiller evet 😂
- 1 yıl
Illetlikler cidden o kadar çok adları çıkmış ki yalan sanıyordum da gerçekmiş vallahi jdmsjsnsns
- 1 yıl
Medeni saygılı olsun yeter bence ya dusunmedim sahsen ama doğulu olmasın cunku geneli biraz katı aileden kaynaklı
21 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Ay midem bulandı kızım sorulara böyle yargı dağıtacaksan gerzklı falan diyeceksen sormasaydin ya rahatsız mısın sen doğulu sevebilirsin beni ilgilendirmez ama benimde mesela tek şartım Kürt olmaması
17 Yorumla- 1 yıl
Kürtlerde sana meraktı gejo seni işine bak uğraşamam sizinle daha mantıksız cahiller
- 1 yıl
Aptal insan soru Kürt olsun olmasın mı herkes Kürt olsun olmasın diye yorum yapıyor soru nereli olsun ırk ayrıştırmak ancak sizin gibi cahillere uygun cehaletle kalın
- 1 yıl
Soruyu anlayan Egeli olsun Karadenizli olsun yurt dışından olsun diyor zaten sizin gibi aptallar da Kürt olmasın diyor siz neyin hala savunmasınızdasınız fksmdkd
- 1 yıl
Aptal olan sensin grzklı herkes fikrini belirtmiş millete böyle hakaret edemezsin mal seni bulup girdiğin yere geri sokarim bak sijir etme herkes senin istediğin gibi fikir belirtmek zorunda mı herkesin senin gibi daracik dünyası yok burada ki soruları dikkate alacak kadar da canım değil herkes fikrini belirtmiş hoşuna girmiyorsa susarsin cevap yazamazsın böyle insanlara hakaret edemezsin oksijen israfı
- 1 yıl
Hı bir denersin o dediğini bak adamı ne yapıyorum ben bak tatlım soruya anlayan anlamış soru Türk Kürt olsun mu önce soruyu anlayabil sonra tartışalım Türkiye’de bölge ve şehir adı vererek soruya katılım yapabilirsin ırk ayrımı yaparak değil çünkü sorumuz Kürt Türk olsun değil nereli olsun bunu anlayacak yaşa ve kapasiteye umarım bir gün gelirsin diyorum
- 1 yıl
Yumuşak insanların yörelerini isterdim. Her neresiyse. Karadeniz beni yordu.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Güzel olsun, vücut temizliğine özen göstersin, güzel yemek yapsın, evinin temizliğine tertibine önem versin, tatlı dilli güler yüzlü olsun, cilveli olsun, sadık olsun, yatakta da istekli olsun. Nereli olursa olsun 🤣🤣🤣
00 Yorumla- 1 yıl
@erkolardanefret Nicke bak Bi sorduğu soruya bak erkeklerden Nefret diyor bide evlilik diyor 🤣🤣🤣
Siz kadınlar ne istediğinizi bilmiyorsunuz.
Allah akıl fikir versin 😎03 Yorumla- 1 yıl
Hoşt diyorum erkeklerle değil adamlarla evlenicem zaten farkı da adam olunca anlarsın
- 1 yıl
Senin gibi K A H P E L E R L E işi yok adamların sen anca it olana yararsin
- 1 yıl
Sen Bi K A L T A K Sen Bi F A İ Ş E Benim adamligimi sorgulayacak biri değilsin şimdi SG de trafik lambaları seni bekler
- 1 yıl
Evlilik ciddi bir kurum. Uremeyecek isem sorun yokta ben sahsen oglumun veya kizimin kurt veya arap olmasini istemem. Nereli oldugu onemli degil ama irk onemli benim icin. Arap veya kurt birisi ile evlenmem. Dogulu olabilir ama dogunun turkmeni ise anca. Ciddi olmayan bir iliski ise o baska tabi eli yuzu duzgun ise irk memleket ayirt etmem her turlu cakarim ama evlenipte cocuk yapmam bir kurt veya arap ile.
03 Yorumla- 1 yıl
Hm anladım umarım üremezsin de senin gibilerle bu ülke daha fazla dolmaz
- 1 yıl
Kim
Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı. Nereli olduğu da önemli de.. burada şöyle bişey belirtmek istyorum dogulular ırk ayrımı yapıyorsunuz diyor insanlara ama kendileri hep bi farklı ayrı tutmaya calsyorlar ırkçılık kendiniz de oluyor. Bu benim şahsi fikrim sadece
00 Yorumla- 1 yıl
Bütün sülalem Balkan göçmeni ailede Trakya dışından insan yok. p Suyun öte tarafından biriyle evlenmek istiyorum. :) Kültür çatışması yaşamak istemiyorum asla...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı. Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin. Yani bizim oralar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı. Nereli olduğu önemli değil, görüşleri ve karakteri önemli.
10 Yorumlakonyalı ve kürt olmasını istemezdim ırkçılıktan değil sadece anlaşabileceğimizi düşünmüyorum
24 Yorumla- 1 yıl
Böyle görüş yapanlara can kurban 💕🤍
- 1 yıl
Vallahi dogru
- 1 yıl
kürt kızla tanıştım kafa dengiydi ailesi o kadar bana tersti ki göz yumamadım her kürtün ailesi böyle illaki değildir ama önyargı oluştu
- 1 yıl
Memleketine göre değil insanlığına göre seçerim. İlle de bir yerli olacaksa benli olsun. Memlekti ben olayım 💀
10 Yorumla Doğulu ve karadenizli istemezdim ıyy bana uzak allaha yakın
21 Yorumla- 1 yıl
Ege ya da akdeniz kıyılarında yazlığı olsun, her sene tatil için para düşünmeye gerek kalmasın kafi.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kimseyi seçmediği bir şey için yargılayamam ya da red edemem konuşmak lazım önyargılı olmamak daha iyi
00 Yorumla- 1 yıl
Nick name göre bence erkeklerden uzak dursan daha iyi... Cinsiyetlere kin tutan bir tipe benziyorsun.
00 Yorumla - 1 yıl
Nereli olursa olsun tipi nasıl olursa olsun eline eli değen ilk erkek olmak isterdim. Memleketi detay, mazisi esas olaydır.
04 Yorumla- 1 yıl
Hayal edersin anca hakahskahsja
- 1 yıl
Eline değen ilk erkekmiş ahkahskahskaha
- 1 yıl
Bu sadece bir dilek herkesin dileği kendince güzel ve hassastır.
Erkolardan nefret diye bir nickin var ama ben de doğuluyum 😂😂
02 Yorumla- 1 yıl
Erkolardan nefret adamları severim
- 1 yıl
Bazı ruhlar doğuştan birbirine yazılıdır. Nerede dünyaya geldiğini bilmiyoruz sadece. O yüzden öyle bir kriter olamaz.
00 Yorumla Egeliyim benim için fark etmez ama doğunun bir kaç ili olmasa olur
07 Yorumla- 1 yıl
Mesela?
- 1 yıl
Ben batmanliyim tanışalım mı
- 1 yıl
Bakalım uyumlu muyuz
- 1 yıl
Merak ettim
- 1 yıl
@_anonymous_1 te me rezil kir gejo navê bajara me nebêje
- 1 yıl
Hahahah benamus de geç niye öyle uzattın kanka
- 1 yıl
Doğuluları seviyorum ya şiveleri sempatik geliyor beni sevi misin falan diyordu eski flört tatlı oluyordu 😂
00 Yorumla - 1 yıl
diyarbakir li olup kurdo olsun , bursa da yasiyo olursa da iyi olur nsudnsng
025 Yorumla- 1 yıl
Hahahah 😂💗
- 1 yıl
Batmanli olur mu? Me:)
- 1 yıl
Batmanlı olmaz aşko kız beni dinle senin yerine yorum yaptım ama hemcimsin beni dinle fkskdkkd
- 1 yıl
Olur olur neden mi olur eğer ki benim giib adam akıllı Kürtçe bilmezse Türkçesi tamsa güzel bir diksiyona sahipse güzel bir sesi varsa İtalyanlara benziyorsa bence olur ya jddjdkdk
- 1 yıl
Kürdüm ama daha Kürtçe konuşmasını bilmiyorum bile o derece
- 1 yıl
De git lo sen yarım Kürt’sün senden hiç olmaz 😂
- 1 yıl
Sana kurt mu lazım bro
- 1 yıl
Ben kürdüm bana Kürt lazım değil istesem bulurum sen rahat ol 😂
- 1 yıl
Ben de kürdüm sana ne lazım söyle
- 1 yıl
Erkolardan nefret etme onları sev
- 1 yıl
Batmanlı lazım değil önce onu bil
- 1 yıl
Sebep?
- 1 yıl
Önemli olan karakteri kişiliği konuşması değil mi?
- 1 yıl
Seni mutlu edicekse nereden olursa olsun bence
- 1 yıl
Biraz beyni çalıştır bence
- 1 yıl
ben de yari kurdoyum askim bisey olmaz 😭😭
- 1 yıl
askima laf yok istemiyo kiz batmanlj
- 1 yıl
Sen de benim aşkım misin peki
- 1 yıl
İşte siz Batmanlılar hepiniz aynısınız gevşek gevşek tavırlar
- 1 yıl
mlsef hoslandigim biri var olmasa da olmazdi batmanli cim uzaklas
- 1 yıl
Puhahahaha çok komiksiniz
- 1 yıl
Biz Batmanlilar mi ahahahaha ben Batmanlı değilim günaydın
- 1 yıl
İyi bizlik bir şey yok zaten sevmiyorum kendi kazancın yarım beyin seni Hoşt ya
- 1 yıl
Ahahahaha ahahahaha ahahahaha women☕
- 1 yıl
@_anonymous_1 ilk defa asimile olmasıyla övünen bir e*ek görüyorum dilini bilmiyormuş italyanlara benziyormuş😂 ama Kürtsün ayrıca îtalyanlar nasıl oluyor ki? En son da Batmanlı olmadığını söylemişsin zaten algıcı herif.
u
1 yılMemleket fark etmez 😌
10 Yorumla- 1 yıl
müslüman olsun memleketi ülkesi falan önemli degil.
10 Yorumla - 1 yıl
Memleketini de kendisini de seviyorum o yarin genel anlamda hiç düşğnmedim ama sjxns
00 Yorumla - 1 yıl
Memleketi ile ilgilenmiyorum boşandığım kişi toprağımdı da ne oldu
00 Yorumla - 1 yıl
Hep karadenizli istemişimdir bakalım kısmet 😀 kendim erzurumluyum ama
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Memleket fark etmez insan olsun anlayışlı olsun yeter
00 Yorumla- 1 yıl
Levirat yaparsınız doğuda yaygın kocan ölürse yedeği var 🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla - 1 yıl
Turkiyeden değil, varsa bi gurbetçi alırım.
Çıkalım şu ülkeden..00 Yorumla - 1 yıl
Ben Ukrayna lı ya da Koreli ya da Rus olmasını isterdim. Ve tabiki namuslu olabilecek birisi olmalı.
05 Yorumla- 1 yıl
Namus detayı gülmekten öldürdü a. k Ğqkdiwkdieldşeldleld
- 1 yıl
Gülmekten öldürsün veya öldürmesin her erkeğe yanaşan kadını napayım ben? Bu durum ülkemiz kızları için de geçerli 🙂
- 1 yıl
Haklısın ama bu erkek içinde geçerli
- 1 yıl
Elbette ki bakirim güzelim sen sıkma canını 😃
- 1 yıl
Ne sıkacağım canımı alla alla
Muğla, Antalya, Çanakkale, balıkesir, Kocaeli, Bursa djdkd
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 924 cevap paylaştı. Hiç farketmez insan olsun dürüst olsun inançlı olsun yeter
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karadenizli kızlar. Havasından mı suyundan mı nedir bilemiyorum
00 Yorumla- 1 yıl
Bölge veya şehir fark etmiyor. Daha önemli şeyler var.
00 Yorumla - 1 yıl
Ben trakyaliyim eşimde aynı şekilde memleketler ayni
01 Yorumla Şöyle bi düşündüm de Karadenizli olmasını isterdim galiba Trabzonlu falan
03 Yorumla- 1 yıl
O zaman selam ya
- 1 yıl
😅 ama ciddili selam yani
- 1 yıl
Doğulu isterim
Ten uyumu olması için doğulu kültürüne sahip batili00 Yorumla kendi ırkından ve kültüründen insanla evlenmelisin. çorba işleri sevmem.
00 Yorumla- 1 yıl
Doğulu olmasını isterim ☀️
16 Yorumla- 1 yıl
☀️☀️
- 1 yıl
güneşinize üfledik söndü 😯😮😮
- 1 yıl
Doğuda güneş doğar cahil insan güneş doğuyu temsil eder beyinsiz embesil
- 1 yıl
Ben şu p€şmergelerden sandım sizleri. Değilmişsiniz ama yani umarım: )
- 1 yıl
Biz 🇹🇷 bu bayrağın altında yaşıyoruz ve bu bayrağı seviyoruz, güneş ☀️ doğunun kürtlerin sembolü ondan kullanıyorum
- 1 yıl
Ben engelledim kanka onu kafasız insana ne desen boş
- 1 yıl
Aslen Karadenizliyim fakat ne hikmetse ya Erzurumlu/Kars/Ardahan/Sivas erkeği bana hep çekici gelmiştir.
21 Yorumla- 1 yıl
Bulalım kız bir tane 😂💗
- 1 yıl
Şu 6 şehirli olmasın da nereli olursa olsun;
1 - Rize
2 - Erzurum
3 - Malatya
4 - Adıyaman
5 - Şanlıurfa
6 - Diyarbakır26 Yorumla- 1 yıl
Erzurumlular üzüldü
- 1 yıl
Çokta s*kimde
- 1 yıl
Ayyy eril enerji seziyorum biraz kadın gibi davran gerekmedikçe eril enerji kullanma bu nedir bfkaldnak
- 1 yıl
Senin kadar erkek düşmanı olamıyorum maalesef kusura bakma
- 1 yıl
E ya senin gibi olsaydım en azından ağzım gerekmedikçe bozulmaz 😘😀
- 1 yıl
trabzonuda ekle
Azerbaycanlı olsun isterim ama diğer milletlerde olabilir
10 Yorumla- 1 yıl
Evlenmeye karar verdiğim kişinin nereli olması benim için önemli değil
10 Yorumla - 1 yıl
Vuruldum bir adanaliya😄
00 Yorumla - 1 yıl
Eskiden olsa doğulu ama artık fark etmez çünkü ben eril sanıp doğulu isterdim ama Türk erkeği olup eril olanlar da vardır doğulu olup eriklisi az olanlar da
00 Yorumla Kızların cevapların çoğunda ırkçı bir ayrımdan ziyade (yani umarım öyledir) Doğu cevabı neden bu kadar fazla doğrusu merak ettim.
04 Yorumla- 1 yıl
Sanane abim
- 1 yıl
Ay Hoşt cidden üreme sakın sen senin gibiler doğmasın ülkenin içine ettiniz
Sinirli olabilirsin de ne alaka? Soru soruyorsun herkes görüşünü paylaşıyor. Bana göre de öyle nereli olduğu değil zihniyet ve karakter önemli.
02 Yorumla- 1 yıl
Irkçılık yapamaz benim sorumda kimse başka soru ben sinirlenirim
- 1 yıl
Annem Yunanistan göçmeni. Babam Trabzon kökeni Rum. Evleneceğim kişi Yunan olsun isterim Yunan erkeklerini çok seviyorum
010 Yorumla- 1 yıl
Yunanlar sadık insanlar, benim de karım Yunan ve karımı seviyorum umarım sende istediğin gibi birisini bulursun
- 1 yıl
- 1 yıl
Sen bu cehaletinle devam et brom sıkıntı yok
- 1 yıl
@xXSalvadoreXx dostum yunanlar esmer doğulular gibi
- 1 yıl
@mahirfhcfh sadece belli bir kesim hepsi değil. Esmer Norveçte de var ona bakılırsa
- 1 yıl
@xXSalvadoreXx onlar iltica eden Arap kürtlerdir ahahhaha
- 1 yıl
Arap kürdü ne kanka ayıptır sorması
Ben güney doğuluyum, ve sürekli derdim olacaksa Antalya veya o taraf olsun ve dediğim gibi de buldum 😂
00 Yorumla- 1 yıl
Kız, doğulu olursa sıkıntı yaşayabilirim ama genel olarak kişiye bağlı. Benim öyle ırk, memleket ayrımım yok.
00 Yorumla Antalyalıyım şöyle Akdeniz akşamlarını söyleyebileceğim akdenizden Ege’den bir bayan olsa fena olmazdı. Doğulu ve iç Anadolu tercihim değildir
00 Yorumla- 1 yıl
Ben doğulu istemezdiim ıyyy kendilerine köle arıyorlar resmen
11 Yorumla Türküm ama doğulu Kürt bir kızla evlenmek isterim
10 Yorumla- 1 yıl
Doğulu olur kesin. Ben de doğuluyum çünkü
10 Yorumla - Devamını Gör (124)
Detaylı bilgi