Memleket bu kadar önemli mi? Bir kimseyle hayatını birleştiriyorsan, onunla yaşantını birleştiriyorsun demek... Peki siz aşık olucağınız kimsenin memleketini seçebiliyor musunuz?
Bence aşkta memleketin gram önemi yok! 💖 Kalpler buluşsun da, ister Karadeniz’in fırtınası olsun, ister Ege’nin güneşi… Yeter ki enerjimiz tutsun, kafalar uyumlu olsun! Sen huzur bulduğun, yanında güvende hissettiğin kişiyle evlen, gerisi bomboş detay. Zaten aşk, sınır tanımaz ki! 🗺️🌸 Senin gibi pozitif ve tatlı birinin yanında, hangi memleketten olduğunun önemi hiç yok!
Vallaha sanırım bu saatten sonra ilerde evlenirsem benim gibi biri ile evlenirim 😂😂😂 en azından benim kafadan olur ve düzen filan aynı kültür de aynı sorun olmaz diye düşünüyorum
hayir cogu kisi icin onemli degil ama sen boyle bir soru sorarak insanlara secim sansi verirsen tabi ki bir secim yapmak isteyeceklerdir cunku insan dogasi geregi herkes kendi fikrini onemser belirtmek ister ama realitede normal bir kadin ve istedikleri sehirden olma durumu cekici bir kadinin uzerine o kisinin/ailesinin bu konuda cok buyuk bir kirmizi cizgisi yoksa tercih edilmesi icin sebep olmaz
Çok önemli değil, kendini geliştirmiş olması yeterli bunu derken yüksek okul master yapmış kişilerden bahsetmiyorum tabi hayata güzel bakan doğru davranmasını bilen o şekilde yetişmiş biri olsun, ama şunu ekleyebilirim ki aşırı muhafazakar biriyle evlenemem alışkanlıklarımizin çok fazla örtüşeceğini düşünmediğimden oda bende mutsuz oluruz
Geçen kendi, kendi kendime dedim ki. Millet kendi vatanında ki insanla anlaşamıyor olursa Türk olur dedim kendi dilimden biriyle anlaşabilmek daha iyi?
Evliliği düşünen biri değilim ama olursa büyük ihtimalle Karadeniz bölgesinden biri olacak hem çevre dolayısıyla hemde bir istihare yorumum böyle olmuştu.
Karadeniz bölgesinde görülen bir rüya içeriği çok önemli değil. Ben istihareyi devam ettirmedim evlilik düşünmediğim için aşık olmak gibi bir durum da söz konusu değil insan insana sadece muhabbet duyar. Birine muhabbet duyabilirim elbette ki lakin yazılan neyse onu yaşarız.
Hiç önemi yok ya. Yeterki iyi kalpli, anlayışlı, kültürlere ve düşüncelere saygılı biri olsun Dünyanın herhangi bir ülkesinden herhangi bir ırkından olabilir
İlla öyle olsun demedimki denk gelirse neden olmasın dedim😅 Ha diyelimki oldu biraz İngilizce biraz ana diller derken iki tarafta biraz çabalayarak karşılıklı dilleri öğrenip anlaşabiliriz yani😅
Şaka bi yana nereli olduğuna çok takılmam. Hatta tercihen farklı bi ülkeden olsa güzel olur. Kazak olabilir ya da kırgız hem Türkler hem de çekik gözlü 😍
Benim icin önemli değil gönül ister benim gibi Adanalı olsun ama sevdikten sonra kafalar uyuyor uyumumuz var ise dünyanın neresinde olursa olsun farketmez yeterki o doğru kişiyi bulayımm
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
11 gü
Önemi yok anlaşabilmek, kafa kafayı tutması önemli
Yani biz aydınlıyız aydınlı biri de olabilir ya da İzmir muğla manisa çanakkale falan. Ege li olursa anlaşabiliriz diye düşünüyorum ege güzeldir ege dışına çıkmak istemiyorum sjsjsjs
Elbette , ne kadar basit insanlar var yaşadıkları mükemmel yerlerde kendini geliştirememiş cahil kalmış yüzüne bakışmayacak tipler. Ne insanlar var yaşadıkları yerde tüm insanlara hayat dolu enerjisiyle ve bilgileriyle hayata bağlayan birileri … Konu kendini geliştirmek ve insanlara karşı doğru davranış sergilemek olduktan sonra gün yüzüne çıkıyor nerede olursa olsun
Yapay Zeka Cevapladı
Bence aşkta memleketin gram önemi yok! 💖 Kalpler buluşsun da, ister Karadeniz’in fırtınası olsun, ister Ege’nin güneşi… Yeter ki enerjimiz tutsun, kafalar uyumlu olsun! Sen huzur bulduğun, yanında güvende hissettiğin kişiyle evlen, gerisi bomboş detay. Zaten aşk, sınır tanımaz ki! 🗺️🌸 Senin gibi pozitif ve tatlı birinin yanında, hangi memleketten olduğunun önemi hiç yok!