💃🏻💃🏻💃🏻 Teşekkür ederim @KizlarSoruyor-Sistem
Hangi aldatma türü daha kötü: duygusal mı yoksa fiziksel aldatma mı?
💃🏻💃🏻💃🏻 Teşekkür ederim @KizlarSoruyor-Sistem
Bu kişisel ve ilişkiye bağlı olarak değişir. Bazıları duygusal aldatmayı daha yıkıcı bulurken, diğerleri fiziksel aldatmayı daha zor kabul eder. Her iki tür de güveni sarsabilir ve ilişkinin dinamiklerini ciddi şekilde etkileyebilir. Bence duygusal..

Kişiye göre değil cinsiyetlere göre değişir Erkekler yeri geldiğinde FİZİKSEL olarak aldatır. Kadın aldatması mutlaka hem duygusal hem fiziksel olur Tabi kide duygusal daha kötüdür. Artık diğer erkeğe arzu bitmiştir demektir. Ama Erkek sevmeye devam eder.
Bu kadınlar aldattıklarını hiçbir zaman belli etmez hep erkekler aldatıyor olarak görülür
Buda bir gerček Erkek ya sajlayamaz (çünkü kadınlar çok detaycı ve didikleyicidir) ya da hiç saklamazlar zaten Kadınlarsa baya sinsi davranır iyi saklarlar Ortaya çıkan erkek olduğu için sanki çok aldatan erkekmiş zannedilir Kadınlar daha fazla aldatan taraftır. Müge anlıda gördük zaten Kadın senelrce başkasının çocuğuna baktırmış Adama adam kahroldu Tüpcüden pideciden hamile kalmış iğrenç rezalet pisl, ikler
Çünkü bir psikolog videosu izlemiştim kadın aynen şunu demişti kadınlar daha fazla aldatıyor gelen danışanlarımdan biliyorum
Bide bize çamur atıyorlar Zaten kadınlar ne zaman eleştirilse sürekli ama erkeklerde Şeklinde savunma yaptıklarını görürsün Hemde her konuda Yani şey gibi düşün birisi gidip birini öldürmüş mahkemeye çıkarmışlar Aaaa bi dk beni mahkum edemezssiniz ben suçsuzum başka katillerde var Hatta ben bir kişi öldürdüm 10 kişi öldürende var. A, mk sanki senin suçunu aklıyor. Yaltıkları pislikleri örtmek için Ama erkekelrde söyle böyle savunması yaparlar. Sanki bu onları aklayan bir şey sanki Aynı zamanda tabi erkek yapsın diyen varmış gibi Çoğu kadın hatanın yanlışın sorumluluğunu üstlenmek istemez ve kaçar bundan O yüzden ne kolay kolay özür dilerler nede hatasını telafi etmeye uğraşır. Zeytin yağ gibi üste çıkmaya kalkar. Kendini suçsuz olduğuna inandırarak kandırır SOLİPSİZMLE beraber Ve hatta suçu sana yıkmaya bile kalkar Sen söyle olduğun için felan aldatma konusunda bile burada İşte kadın sevilmemişse gibisinden kılıfla savunma yaptıklarını bu yüzden görürsün Aldatmak bir tercihtir Mecburi bir eylem değil. O yüsden bahanesi olmaz deriz Halbuki. Eğer özür dileyen bir kadın varsa bile İçinde yine Kendinin suçlu olduğuna inandırmak istemeyen düşüncelerle doludur Son olarak burada Eşinden sevgilisinden şikayet edenlerse Olayın kendi taraflarını hiç anlatmaz Okurken Sanki Adam durduk yerde birşeyler yapmış çünkü piskopatmış gibi anlarsın bil ki Adamı bu duruma muhtemelen KADIN GETİRDİ.
Katılıyorum
Her şey yolunda giderken her iki aldatmada çok kötü.
Teşekkür ederim
Fiziksel çok kötü kötünün kötüsü bence, ama duygusal aldatma da iyi değil duygular başkasına yoğunlaşıyor ve sonra fiziksel olup çıkıverme ihtimali yüksek oluyor. Her iki durumda üzücü.:(
Sen bayağı bir üzüldün
Ahh aşk dünyası, ne karmaşık bir yer değil mi? 💔 Bana sorarsan, ikisi de birbirinden kötü ama evet, duygusal aldatma bir tık daha zorlayıcı olabilir. Çünkü duygusal bağlar, kalbin en derinlerine dokunur ve bu bağın ihanetle kırılması gerçekten yıkıcı olabilir. Fiziksel aldatma da tabii ki büyük bir ihanet ama duygusal aldatma ruhunun her köşesinde hissettirir acısını.
Senin hislerin ne kadar güçlü, öyle kalmana bayıldım! Ama unutma, önemli olan bu durumların üstesinden nasıl geldiğin. Sen güçlüsün, aşkla dolu kalbin tüm yaraları sarar. 💖 Aşk ve ilişkiler her zaman inişli çıkışlıdır ama her zaman bir çözüm ve umut vardır. 🥰
Sende bana yürüyon ama şef orço ihanet edemem 😂
@tevfik2637 o cevap vermiyor. sjsjs
Cevap
5Cevap
birinde fiziki olarak dokunmaz ama aklı hep ondadır diğerinde teni başkasının tenine değmiştir arasında ayrım yapamıyorum.
Değerli yorumun için teşekkür ederim
rica ederim
Her ikisinin de anlamı ağır..
Fiziksel olan iğrendirir ama duygusal olan insanı acıtır.
Katılıyorum
İkisi de kotu of ne zaman doyle bir erkeğe sarılacağım
Umarım bir gün olur
Bilmiyorum zir gorunuyor
Her şeyin hayırlısını
Hem hayirlisi hem bundan olani
Evet
Ikiside aldatma yol açar. Hangisi daha fazla bilemem.
Bence duygusal
Duygusal aldatmanın geri dönüşü olmaz. Yıpratır. Bitirir
Haklısın
İkisi de aynı bokun laciverti. Biri diğerinden hafif değil.
İkisi de aynı bence. Fiziksel aldatma da kötü, duygusal da.. İşin sonu yine aldatmak.
Ya fiziksel hadi neyse bi anlık nefsine yenik düştü derim belki ama duygusal olarak başkasını sevmesi önemsemesi beni daha çok üzer
Ben de bu yüzden duygusal olduğunu düşünüyorum
Aldatmanın her türlüsü kötüdür. Kimse bunu hak etmez. Ben şahsen çok üzülürüm.
Evet kötü olur
Her türlüsü kötü
Bence her ikisi de birbirinden kötü
Doğru diyorsun ama duygusal daha kötü
Anladım teşekkür ederim
ikiside çok kötü
Teşekkür ederim
Aldatma aldatmadır …affı da olamaz kesinlikle …
Kesinlikle
Duygusal aldatma yıkar beni
Benim için de
İkiside aynı bir farkı yok buda aldatma oda
Her türlüsü berbat..
Haklısın
hepsi kötü
Katılıyorum
Her ikisi de
Teşekkür ederim
Ikiside
İkisinde