Bence duygusal aldatma daha kötü, fizikseli affedebilirim.
Fiziksel
Duygusal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence duygusal aldatma daha kötü, fizikseli affedebilirim.
Fiziksel aldatma ve duygusal aldatma, her ikisi de ilişkilerde derin yaralar açabilen hassas konulardır. Kötü olduğunu söylemek yerine, her birinin farklı etkileri ve sonuçları olduğunu düşünmek daha doğru olacaktır.
Fiziksel aldatma, genellikle fiziksel teması içeren bir ilişkiyi kapsar ve partnerin bağlılığını ve güvenini ciddi şekilde zedeler. Bu tür aldatma, evlilikte veya ilişkide büyük bir krize yol açabilir ve bazen ilişkinin sona ermesine bile sebep olabilir. Fiziksel aldatma durumunda, genellikle güvenin yeniden inşası ve ilişkinin iyileşmesi uzun ve zorlu bir süreç gerektirir.
Duygusal aldatma, fiziksel temas olmadan başka bir kişiye duygusal olarak bağlılık göstermek anlamına gelir. Bu tür aldatma da partnerin güvenini sarsar ve ilişkinin temelini zayıflatır. Duygusal aldatma, partnerin duygusal ihtiyaçlarını karşılamadığı düşüncesiyle de ilişkiyi olumsuz etkileyebilir. Duygusal aldatma durumunda, genellikle iletişim ve duygusal bağın yeniden inşası gereklidir.
Hangi tür aldatmanın daha kötü olduğunu belirlemek zor, çünkü her ilişki farklıdır ve insanların aldatma konusundaki duyarlılıkları farklılık gösterebilir. Bazı insanlar fiziksel aldatmayı daha büyük bir ihanet olarak görürken, diğerleri duygusal bağlamda aldatılmanın daha büyük bir yıkım yarattığını düşünebilir.
Önemli olan, her iki tür aldatmanın da ilişkide ciddi sorunlara yol açabileceğidir. Her iki durumda da, güvenin kaybedilmesi ve ilişkinin temelinde ciddi bir hasar meydana gelmesi olasıdır. Bu nedenle, her iki durumu da ciddiye almak ve ilişkideki sorunları ele almak önemlidir.
Eğer bir ilişkide aldatma yaşanmışsa, bu durumu açık bir şekilde konuşmak ve çift terapisi gibi profesyonel yardım almak faydalı olabilir. Birlikte iletişim kurarak, ilişkinin iyileşmesi ve güvenin yeniden inşası için adım atmak önemli olacaktır.
Hem fiziksel hem de duygusal olarak aldatmak kötüdür, "aldatma" kelimesi bunu yapan insan zaten başlı başına kötü ve iki yüzlüdür
Bunu hayatım boyunca hiç kimseye yapmadım yapmam da ne aşık olduğum kıza ne de sevdiğim dostum, arkadaşım olan insana
İkisi de birbirinden kötüdür. Ancak fiziksel aldatma daha çok koyar.
Çünkü gönül ferman dinlemez, başkasına aşık olmuş olabilir. Eyvallah deyip yoluna devam edersin.
Ama kimse yanlışlıkla birinin koynuna girmez. O kişiyi asla affedemezsin.
Mantıklı
Cevap
31Cevap
Duygusal aldatma bir tık daha kötüdür orası kesin. Beden değildir sadece kirlenen, ruhun ve duyguların da kirlenmiştir.
Fiziksel ya da duygusal herhangi bir farkı yoktur.. Her ikisi de karşında ki insanı kandırmak, aldatmak ve başka bir insanı tercih etmek manasına gelir..
Aldatmak aldatmaktır ikisi de kötüdür... ama fiziksel aldatma beni daha çok sinirlendirir.. duygusal aldatma daha çok üzer.
Fiziksel olanı belki bir doyumsuzluktan, yetersizlikten veya heyecan katma amacıyla yapılmış olabilir. Fakat duygusal aldatmanın geri dönüşü yok başkasını hayallemek ilişki esnasında bile başkasını düşünmek çok acı verici olsa gerek.
Duygusal olursa dönüşü de olmaz. Ne kadar uzak durursan dur, bir yanın hep onda kalır. Fiziksel vur kaç işi de olabiliyor.
Biri üzüyor diğeri halay mı çektiriyor 😂
Bu nasıl soru 😂
😐
Fiziksel aldatma daha kötüdür çünkü duyguların dahil olmadığı bir fiziksel aldatma yoktur. Yani fiziksel aldatma ikisini de içeriyor.
Kadın için evet. Ama erkek için buna katılmam
İkisi de ayrimi olamaz bunun turk kizlarinin namus bacak arasinda degil diyip her s.. kiii yedigi gibi oluyor birini secince
Fiziksel aldatan zaten duygusalda aldatmış oluyor ikiside birbirinden kötü
Bazen ihtiyaç için aldatiyorlar ama duygusal oyle değil
Her ikiside kötü de fizikseli nasıl affedebiliyosun?
kesinlikle duygusal. fiziksel aldatma çabuk biter ama duygusal kolay kolay bitmez
Aldatmak aldatmaktır. Bide buna kılıf bulmuşlar fiziksel mi duygusal mı diye. Ne günlere kaldık
İkisi de birbirinden beter. Affedilir değil hiçbir türlü.
fiziksel aldatmanın önü duygusal aldatmayla açılır...
Kadınlar genelde duygusal aldatır, erkekler ise fiziksel
Duygusallığa kapılanlar bana biraz canım geliyor. canım biri de beni aldatsa umrumda olmaz.
Aldatılmak mi umrunda olmaz
S*lak birinin beni aldatması umrumda olmaz.
Düşünsene sevdiğin kadın başkasıyla sevişmiş o an sinir krizi geçirirsin
Ikiside kötü ama en kötüsü fiziksel bence, onun teni başkasına değer dudakları başkasını öper sonra kapımdada yatsa affetmem bidaha ısınamam ona dokunamam çünkü ona başkasınında dokunduğunu hatırlarım.
İkisi de kötü sonuçta fizikselde olsa duygusuyla aldatmış oluyor bırı yazmış duygusal olursa affetmem fızıksel olursa affederim saçmalık
fiziksel göstermedigin sürece sıkıntı ama duygusal bir yaşadın mı icinden atması bile cok zor
Aslında ikisi de ama fiziksel asla kabul bile edilemez
İkisi de aynı iğrençlikte.
İkisi de birbirinden kötü
aldatma aldatmadır affı yok
Fizikseli de affetmem çünkü güven zedeler
İkisi de aynı şeyin laciverti değil mi
Duygusal olanda zaten aldatan af beklemez.
Aldatmanin şekli olmaz bunu idrak edin once
Duygusal aldatma daha bedbahttır benim için.
İkisi de zor aldatmanın affı olmaz
İkiside aslında
Duygusal daha ağır olur
Duygusal daha kötü, ikisini de affetmem.
Aldatmak çirkinlik duygusal da fiziksel de
İkiside aynı bana göre
Bence erkek için fiziksel kadın için duygusal
Başkasıyla sevişenden iğrenirim o yüzden fiziksel.
Duygular önemli
Her ikisi de
İkiside çok kötüü
İkisi de ama duygusal daha kötü.
İkisi de
Hiçbiri secemem zor olur
İkisde rezillik ya
Fiziksel
Duygusal aldatma
Duygusal tabiiki
Fiziksel
İkisi de affedilmez