Karısını benle aldatmış olan bir erkek, başkası ya da başkaları da var mıdır bilemiyorum benim ilk’im oldu ve bana ben sevgili istemiyorum diyor mesela düzenli görüşmüyor ya da karısından kaçmaya fırsat bulamıyor artık bilemiyorum orasını ve bana para bile yedirmiyor mesela? Bunu neden söylüyorum çünkü acaba başka biri daha mı var ki. Yemek bile ısmarlamayan adamdan bahsediyoruz çünkü yani böyleyse de kim niye sevgili olsun bilemedim
Bunun bir yaşında da bebeği var. Neyse, mesela 2-3 ay önce benimle instada takip ettiği kızlar konusu geçmişti ama kaldır falan demedim ki ertesi gün beni Instagram takipçilerinden çıkarmıştı ne zaman farledeceğim diye belki de. Geçenlerde hepsini tek tek takipten çıkmış. Karısının istediğini sanmıyorum çünkü bunlar 3 yıldır evli ama 10 yıldır beraberler yani 10 yılda o kadınlardan rahatsız olmayan kadın şimdi mi oldu. Niye çıktı adam kızları takipten acaba
Bunun bir yaşında da bebeği var. Neyse, mesela 2-3 ay önce benimle instada takip ettiği kızlar konusu geçmişti ama kaldır falan demedim ki ertesi gün beni Instagram takipçilerinden çıkarmıştı ne zaman farledeceğim diye belki de. Geçenlerde hepsini tek tek takipten çıkmış. Karısının istediğini sanmıyorum çünkü bunlar 3 yıldır evli ama 10 yıldır beraberler yani 10 yılda o kadınlardan rahatsız olmayan kadın şimdi mi oldu. Niye çıktı adam kızları takipten acaba
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cevabı veriyoruz beğenmiyorsun aç gözlerini kızım ayakta uyutuyor seni
Sen bana cevap vermedin saldırdın yalnız. Aşkım benim gözlerim açık zaten neyin ne olduğunun farkındayım başka bişi soruyorum ben
Ne saldırması kanka bambaşka bi dünyada yasıyosun
Olabilir de belli olmaz başkası
Kanka biz de ihtimali soruyoruz aw neyi cevapladın şimdi sen?
Çok yüksek evli olunca daha heyecanlı geliyor
Ulan sorulan şeye yorum yap
Karısına yazmandan falan korkmuştur
Sen okuduğunu anlıyor musun? Biz ne soruyoruz yukarıda?
Tamam işte seni takipten çıkarmış başka kızlarla da konuşuyor da olabilir karısına yazmandan korkmuşta olabilir kafam bi tık iyi şu an o yüzden
Başka birileri olması çok olası
Gecelik falan takılıyordur net kim nerden bilsin evli olduğunu yüzük bile takmıyor kaldı ki bardan ordan burdan birlikte olan kadınlar da adamın evli olmasını pek sorun etmez zaten sanırım. Ama instada kızları takipten çıkmasını anlayamadım neden olabilir?
Yeni biri ile konuşuyordur o rahatsız olmuştur belki bu yüzden sana da vakit ayırmıyor daha
İşte bana iki üç ay önce sormuştu böyle bi konu açıldığında bakıyor musun mesela takip ettiklerime diye yani aşık mıyım anlamaya çalıştı aşık olmamı istemiyor çünkü. Ben de bir kere bakmıştım azımsanamayacak kadar kız vardı demiştim e ne olacaktı başka drmişti. Ertesi gün beni takipçilerinden çıkardı sanırım farkedecek miyim sürekli bakıyor muyum diye bilmiyorum. Şimdilerde de kızları tek tek çıkmış takipten. Başka biri varsa ve bunu istediyse o kadar değerliyse o kadın bence önce karısını boşar niye beklesin anlayamadım yani
Seni elde ettikten sonra bu konuşma geçmiştir onu henüz elde etmemiştir
İyi de başkası olsa bana niye iyi davranmaya başladı. Telefonu açınca canım manım demeye başladı son zamanlarda normalde demiyordu
Diğer kızdan alışkanlıktır ya da yakında tekrar birlikte olmak isteyebilir
Ne sıklıkla birlikte oluyorsunuz
Gelicem diye atadı 15-20 gün önce. Sonra bi stalkladoö kadın ve çocukla gitmiş bana da diyor ki geldim döndüm hemen yalanını s*km. Artık kadın mı takılıyor peşine fırsat mı bulamıyor bilmiyorum. Zaten iş bahanesiyle birkaç şehir geziyor bu oralarda da vardır takıldıkları
Bebis vardır tabi ki yani senide kullanmış sende onu kullanıyorsan sorun yok ama istemiyorsan direkt yolları ayır ne düşünüyorsun
Benim ilk’im oldu o yüzden kaldıramıyorum hazmedemiyorum. Ne kullanması başta yemek bile ısmarlamıyordu diyorum sana resmen pintiler ediyor etmiyormuş gibi görünmeye çalışıyor ama ediyor ben de dişli değilim ki zoruma gider para vs bişi isteyemem kaldı ki kadının istediği nerede görülmüş erkek yapar bunları
Ben ona tek sahip olduğum şeyi verdim ama o bana hiçbir şey yapmadı. Ne bilim bunın bir raconu vardır ya sevgi verirsin ya değer verirsin ya ilgi verirsin ya gelecek vaadedersin ya da imkan sağlarsın. Ama bunların hiçbirini yapmadı
Kullanmaktan kastım cinsel olarak yani zevk alıyorsan devam etmek istiyorsan diye söyledim ama emin ol hem parasını yiyebileceğin hemde tatmin olabileceğin erkek çok o yüzden boş ver derim ilk olması üzücü konuşmak istersen yazabilirsin
Olur canım konuşabiliriz Instagram da verebilirsin. Ya görüşmek istiyorum ok de adam gelmiyor ki ya da gelemiyor anlamadım
19dkl007
Direkt yaz
Yazdım
Sen ne istiyorsun
Soruma cevap?
Sana hoş görünmek için
Sanmıyorum ama İşte bana iki üç ay önce sormuştu böyle bi konu açıldığında bakıyor musun mesela takip ettiklerime diye yani aşık mıyım anlamaya çalıştı aşık olmamı istemiyor çünkü. Ben de bir kere bakmıştım azımsanamayacak kadar kız vardı demiştim e ne olacaktı başka demişti. Ertesi gün beni takipçilerinden çıkardı sanırım farkedecek miyim sürekli bakıyor muyum diye bilmiyorum. Şimdilerde de kızları tek tek çıkmış takipten. Benim farkedeceğimi düşünür mü bilmem çünkü sonuçta profilinin içini göremiyorum artık