Çok seviyorsunuz, çok hoşlanıyorsunuz ama bir türlü onunla bir iletişim ilerletemiyorsunuz. Bu kişiyi saplantı haline getirir misiniz ey KS ahalisi?

Çok seviyorsunuz, çok hoşlanıyorsunuz ama bir türlü onunla bir iletişim ilerletemiyorsunuz. Bu kişiyi saplantı haline getirir misiniz ey KS ahalisi?
Gerçekten zeki olan bir insan asla saplantıya dönüştürmez. Zeki olduğunu göstermeye gerek yok, zeki olduğunu vurgulamaya gerek yok, zekilik çok keskin noktalarda belli olur. Bu da insanın hayatını değiştiren en önemli etkenlerden birisi.
Birini beğenebilirsin, birinden hoşlanabilirsin, birini seviyor da olabilirsin. Bunlar çok doğal duygular. Gittin ona ilgini belli ettin, hoşlanıyorum dedin ve karşılığı olumsuz çıktı. Tam bu noktada tamamen kesmek gerekiyor. Çünkü zeki insan öngörülüdür ve önünü görür. Peşinden koşarak bir saplantıya dönüştürülmesine izin vermez. Zeki insan platonik sevemez.
Bence konu elde edememek değil zekanın yetmemesi.
Bu ihtimal çok yüksek. Aslında hoşlandığımız kişi çok iyi, çok yakışıklı vs. bir insan olmasa dahi red ediliş sonrası neden beni tercih etmedi düşüncesi insanı biraz tehlikeli bir duruma sokar.
Reddediliş sonrası insan onu kendinden üstün görmeye başlar ve hırslanır sürekli elde etmek için çaba harcar. Özellikle günlük hayatında da hırslı bie karaktere sahipse o kişiyi elde etmek onun için artık bir görevdir ve muhakkak başarmalıdır. Tabi ki bu süreç önce basit stalklamalarla başlar sonra cesaret gösterip onun gittiği yerlere gitmeye, onun alışveriş yaptığı mağazalardan alışveriş yapmaya, onun arkadaş çevresinden birileriyle yakın olmaya ve sürekli onun gözünün önünde olmaya doğru gider.
En güzeli, reddedilişi kabul edip hayatımıza bizi bu kadar uğraştırmadan basit ve huzurlu bir şekilde girecek insanların varlığına inanarak devam etmek.
Herkes herkes için uygun olmaz. Beni beğeneni ben beğenmem, benim beğendiğim beni beğenmez sözü boşuna ağızlarda dolaşmıyor.
Ahsjsjs açıp dinle
İnsan elde edemediğini çekici bulur, sahip olduğu bir şey onun için ne hedeftir ne av, bu durumda tüm odağı sahip olmadığına gider, saplantı haline getirmek kişiye göre değişir bazıları aylarca senelerce birinin peşinden koşar, bazıları olmayacağını anladığında hedef değiştirir.
Şahsen ben çabuk sıkılan biriyim, çabalayasım varsa bile yapamam çünkü karşılıksız şekilde birini sürekli düşünmeye yeterince vaktim yok.
Elde edilemeyen kişi yoktur, yanlış yollarla elde edilmeye çalışılan kişi vardır bence. Kadınların çoğu zoru sever, o yüzden evet zaman zaman zor görünen şeyleri (illa kişi olmak zorunda değil) takıntı haline getirdiğim oluyor benim de. Ama sabrımı taşırdığında vazgeçmek saniyeler sürüyor. O yüzden saplantı denebilir mi... Bilmem.
Evet. Özellikle kadınlar bu durumu daha da saplantı haline getiriyor. Zoru seviyorsunuz, kolaydan da uzaklaşıyorsunuz. Ama doğanın işleyişi bu galiba. :D
Aksiyon ve dram her zaman lazım ama sevgi/ilgi/güven verme durumunda bunlara pek gerek yok. :D Onun dışında her türlü aksiyon ve dram çekici gelir tabii. :D
Ah canım ya, böyle durumlar zor gerçekten 💔 Ama unutmamalısın ki, aşk zorla güzellik olmuyor. Kimi zaman peşinden koşarken bazen de durup bir adım geri atmak gerekiyor. Saplantı haline getirmek yerine, kendine yönelmek belki yeni kapılar açabilir, kim bilir? ❤️ Bazen bırakınca gelir ya hani, belki de o anı beklemek lazım 🌟 Ben de çok seviyorum aşkı, ona göre yönlendiririm kendimi 😘 Ama her zaman sağlıklı ve pozitif olmak önemli. Sen nasılsın bu aralar? Kendine iyi bakmanı hatırlatırım 🌸
Cevap
17Cevap
Saplantı değil de arzu nesnesi haline geliyor çok arzuluyorsun aşırı derecede bu saplantıdan daha kötü
Hayır ben zaten beni sevmeyeni sevmem. bu yüzden de takıntı haline getirmezdim. eğer sevgilim benden ayrılmak istiyorsa buna saygı duyarım. kaldı ki aldatma varsa direk ben silerim zaten onu.
Getirmek kişinin sonu olur gadası
Taktik uygulayan kıza direkt soğuk yaparım. Alışmışlar abaza heriflerin diplerine düşmesine, hic uğraşamam g. tlerini kaldırmaya.
Bir de bir kez yapmistim o hatayi. Şimdi direkt sohbeti iletişimi kesiyorum o kadinlarla. Çünkü en yanlış kadın bile zamanla doğru kadın gibi gelebilir erkeğe.
İlişkide duygularıyla oynanan kadın olmalı. Kadın erkeğin peşinden koşmalı. Kadınlar kendilerinin peşinde olan erkeği abaza olarak etiketler. O yüzden bir cins digerinin peşinden kosacaksa bu kadın olmalıdır. Kadın ödül değildir. Kadın sadece bir araçtır erkek için.
O yüzden erkek kendine değer katip çok kız çevresi yapmalı ki kadınları parmağında oynatsin.
Bence elde edilemeyen kişiyi saplantığını getiren birisi o kişiyi seviyor demek değildir, elde etmek istiyor demektir. Bu durumu ben çokça yaşadım yani bana hiçbir şekilde Umut vermeyen bir insanı, uzun zaman boyunca peşinde dolandım O beni hep arkadaşı dost olarak gördü tabii aramızda herhangi bir şey yaşanmadı, genelde bu tarz durumlar takıntı hastalığına neden oluyor.
Şahsen getirmem. Ama bir oyunda tanıştığı, asla beraber olmadığı , hatta oyunu bile birlikte oynamadığı bir kıza , bugün evli olmasına rağmen kocasını dahi arayıp rahatsız edecek derecede saplantı edinen vakalara bizzat şahit olmuşluğum var.
Takıntılı biriydim çok bağlanırdım ama artık umrumda değil, hani diyorlar ya severse kovalar falan yani gram umrumda değil olursa olur olmazsa olmaz kimsenin bazında gezemem artık.
Kendim bunu bizzat tecrübe ettim ve evet haklısın saplantı haline geldi. Onunda beni sevdiğini biliyordum aslında ama ilişkimiz sağlıklı değildi.6 ay sevgili kaldık. O ayrılmak istedi ve sevmediğini söyleyerek. şu an ediyorumda belki beni sevdiğini hissetseydim ona bu kadar takılı kalmazdım. Bi yandan da şunu diyorum ben beni sevmeyen birinden hoşlanacak bir kız değildim. Yani bence sorun aşık olmakta.
Ben de eskiden öyle yapardım elde edemeyince saplantı haline getirir kafama takardım sonradan düzelme yoluna girdim daha hala da o yoldayım düzelmiş sayılmam ama bu seferkide son takıntı olsun düzelcem
karşılığı olmayan bir hoşlantıya tek dakikamı harcamam, işim gücüm yok aciz bir ucubeyle mi uğraşacağım
Evet, genellikle gelir. Ancak elde edemeidiğiniz başka birisi çıkarsa saplantınızın yönü de değişebilir.
Bunu yapan kişileri gördüğüm zaman midem bulanıyor..
Ne denli küçük düştüklerini bilseler yaparlar mı bilmiyorum.
Ben olsam utanırdım..
Elde edemeyince içinde ukte kalır. Ama saplantını kendi icinde yaşamak lazım. Kimseyi rahatsız etmemek lazim
Bir dönem oldu da atlattım kimseyi saplantılı sevmiyorum artık
Narsist kişilikler ilginin kırıntısını verip geri çekilenler.. Bu kişiler insanı böyle delirtebiliyor.. Takıntılı ediyorlar.. Hastalık sebebi virüs hepsi.. Lanet olsun onlara..
Hayır getirmil memeli bence aksine kendi hayatına baksan daha faydalı
Hayır getirmezdim istemiyorsa istemiyordur konu kapanmıştır. Gurur aşkın önündedir benim için.
Psikolojik sorunları olan kişiler getiriyor çoğunlukla.
Hayır, benimle konuşmak istemiyorsa yapacak bir şey yok.
Aynen bende saplantılı hale geldim de şimdi rahatım soğuyorum çok şükür
Kaçan kovalanır, ulaşamadığın gözüne cazip gelir. Elde ettiğin an soğursun. Bazı acı gerçekler.
Onunla ilk nasıl tanıştığımıza ve ruh halime bağlı olur diye düşünüyorum.
Kişiye göre değişebilir tabii bilemem benim hiç başıma gelmedi.
Ben getirmem. Bende gri yoktur. Ya siyah ya beyaz.
Getirilir bu da psikolojik olarak çöküntü yaratır insanda
Evet bazen durum böyle olabilir. Ama her zaman saplantı olmaz, bakış açınızı değiştirirseniz kabullenirseniz vazgeçersiniz.
Hayır tabi ki saplantı ciddi bir psikolojik problem.
Ünlü düşünür müge ablamiz ne demiş olmuyorsa Ali'ye bir bay bay.
Evet , sırf birisi elde edemediği için saplantılı davrandı bana ,19 yaşımda bı başladı 24 yaşında anca kurtuldum
elde edince de kaybetmeyi saplantı haline getiriyoruz sıkıntı yok
Hasta insanlar tarafından
Getirmem. İstemiyorsa kendi yoluma bakarım
Hayır. O kadarına ne enerjim var ne de isteğim.
ay evet yaa var öyle mayyaklar pff
Sen aşık mısın peki?
@Kriminal_Kalp_2 hayır henüz olamadık
Yorumunu her gördüğümde merak ediyorum seni
@Kriminal_Kalp_2 biliyom ama çok merak etme jjsjd
Niye?
@Kriminal_Kalp_2 sen bilirsin ya daa
@Kriminal_Kalp_2 ben uyucam yazamam zaten korkarım burada birine yazmaya ben teşekkürler iyi geceler ya da günaydın işte
Dalga mı geçiyorsun
@Kriminal_Kalp_2 hayır istemiyorum yatacam diyom etme merak offf
Ben saplantı haline getirmem ama getiren oluyor. d
Ben getirmem ama getirenler var
Çok takmam
O kadar paranoyak deglm
Karşılık görmezsem hiç çabalamam
Olma ihtimali çok yüksek
Getirmem. Tembelim ben. Uğraşamam.
Genellikle evet
Takintiliysa evt
Kizlar getirir