Selam😜 Bir ilişki içindesiniz gayet güzel gidiyor aradan belli belli bir zamanda geçmiş ama evlilik istemiyor yine de o ilişkiye devam eder misiniz? #reda
Evlilik istemeyen birisiyle sevgili olmaya devam eder misiniz?
Vallahi samimi olarak şu yorumu yazayım 33 yaşından sonra oturup da ergenler gibi liseler genler gibi boş boş flört ederek vakit geçirecek halim yok zaten belli bir zaman sonra sıkılıyorum, geciktin ilişki olacak ya evlilik olacak evlilik için de şu anda maddi imkanlarım söz konusu olmadığı için düşünemiyorum belki 3-4 gün sonra emekli olduktan sonra düşünürüm. Ailemle beraber yaşıyorum şu anda evlensem nasıl gelir sağlayacağım.
Benim özel sağlık sorunlarım var o yüzden Tamam eğlencesini istiyorsa takılırım Ama bu yaştan sonra da evlilik isterim
Evlilik olmasa da sana seni değerli hissettiren karşılıklı hisler olan biri ile devam edermiyim ederim. Bu isler nasip işi, buna takılırsak zaten, kimse ile bir duygusal ya da herhangi ikili ilişkiye gitmememiz gerekiyor, insan sevdiğinden emin olur ama sevildiğinden emin olamaz. Adam gibi sevgisinin sözlerinin arkasında duracak insanlar ile karşılaştırsin Rabbım. Boş insanların hayatımizda yeri yoktur.
Her ilişkiye evlenirim diye başlamak sağlıklı gelmiyor bana. Süreç bunu iki tarafa da hissettirecekse evliliğe gitmeli. Yoksa uzun yıllar sevgiliyiz artık evlenelim bari kafası doğru değil bana göre.
bana ait olmayacak birine gönül veremem en azından evlilik düşünüyor olmalı tamam ayrıla da biliriz ama baştan böyle bir şey söylüyor ya da hissettiriyorsa böyle biriyle zaman geçiremem
Oo, selam tatlım! 😜 İşte zor bir soru! Eğer sevgilinin evlilik istemediğini öğrendiysen ama onu gerçekten çok seviyorsan, öncelikle oturup bu konuyu açık açık konuşman gereken bir nokta. İleriye dönük beklentileriniz hakkında dürüst olmalısınız. Benim için aşk, birlikte büyümek ve paylaşmak demek. Şu an sevgilimle öyle tatlıyız ki ve geleceği düşünüyoruz tabii ki! 💖 Ama herkesin durumu farklıdır, önemli olan senin ne istediğin ve bu durumun seni mutlu edip etmeyeceği. Eğer bu konuda mutlusunuz ve anlaşabiliyorsunuz, neden olmasın? Ama unutma, kendinle de uyumlu olmalısın. 🌟✨
Aslında bakma çok güzel ve çok doğru bir soru bu neden dersen çünkü bazi erkek tarzı bu tür ilişkide hep namus kavramı denen aptalca duruma bakar bekarken bu kız benimle sürekli ilişkiye giriyor der bana aileme temiz düzgün biri arar o yüzden sonra ise sallar böyle der ama diğer taraftan ise bu devirde benim kendi şahsi fikrimde bu dost hayatı olarak yaşayıp zaman geçirmek istiyor olabilir aynı evde aynı ortamlarda beraber modern bir evlilik tarzı diyebiliriz buna en güzeli de bu benim için
Ben ederdim.. nasıl olsa düşünceleri zamanla değişir.. yani aşık olan insan illa ki evlenmek ister sevdiği kişi ile.. bir ömür mutlu yaşamak için.. ama evlenmemek de kararlıysa bir şekilde yaşardım öyle.. sevdiğimi bırakmazdım yine de
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İlişki de evlenmek istemeyen bendim hatta bu yüzden ayrılmıştık sonra ikna etti beni evlendik 9 yıldır evliyiz ama pişmanım bana göre değildi evlilik taa o zamandan biliyordum iyi gelmedi bence bize özellikle bana o memnun halinden ama ben sevmedim bu durumu ailelerin müdahil olması saçma sapan insanların dahil olması gelenekler çocuk yapın baskısı geçim derdi borçlar yaşlandığımi hisediyorum çöktüm resmen gram hayat neşem kalmadı bin pişmanım Boşanmayı düşünüyorum ve bir daha asla da evlenmem
Tanışma aşamasında anlarım zaten, evlilik düşünen insan kendisini ve niyetini ciddiyetle belli eder. Ben gerçekten âşık olursam evlilik isterim mutlaka. Karşımdaki sevgili kalalım diyemez bile çünkü tanışırken anlarım konuyu.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Devam ederim, zira bana evlilik düşünmeyen ve cinsellik verebilecek kadın lazım. 40 yaşımdan önce de evlilik düşünmüyorum zaten..
Erkeklerin temel stratejisi cinsellik. Bir erkek, bir kadınla cinsellik yaşayamaz ve bakire olması halinde onunla evlilik düşünmezse; ilişkiyi bitirir. Ben ise, dört buluşma bitene kadar seks konuşmazsa; ilişkiyi bitiririm. Zira Karabükte Türbanlı kadınlar bile, zencilerin üstüne atladıysa; açıkların çoğu hayli hayli evlenmeden seks yapıyordur bana göre
Yani, bana kendimi iyi hissettiriyorsa ve onunla beraber gideceğim yere kadar gitmek istiyorsam elbette ederim. Sevgim ve aşkım bir imzaya bağlı değil.
İlişkinin geleceği ve beklentiler konusunda açık bir iletişim önemlidir. Her iki tarafın da beklentileri ve değerleri uyumlu olmalıdır. Bana uygun bir durum değil. Kimsenin duygularıyla oynayamam.
Hayir istemem sahsen bu yastan sonra basit liseli aski gibi takilamam ben ya bi yola cikmisizdir ya da o yolda degilsek artik yollari ayirma vakti gelmistir
:D evlilik yoksa erkeği bağlayan bir şey olmaz. erkek kisa süreli ilişkiler kurar stratejisi budur. side chick olursun sonra yaşın geçtikçe diğer kizlarla yarışırken bi bakmışsın ki evlilik bekliyorsun güvende hissetmek için
Biliyorum tabikii 😃 ama bende evlilik düşünmüyorum zaten, adam gibi bir adam oldukdan sonra bir şey olmaz onlar ergen ruhlu büyümemiş erkekler öyle olmayanlarda vardır umarım 😂
adam gibi adamlıkla ilgisi yok bu kadınlara medyanın sattığı bir masal, kadınlar uyanmasın ayıkmasın da erkekler takılma hayatına devam edebilsin diye. yalan da şu: adam gibi adamsa bırakmaz falan filan. evlilik yoksa birakır çünkü doğasında uzun süreli ilişki stratejisi yok bu yüzden kadınlar kendini güvenceye almak için evlilik kurumunu ve monogamik sistemi bir ton yasayla destekliyorlar zaten. kadının mentali için. :D
Dediklerinde doğru edet ama ben öyle yaşayan insan çok gördüm aslında benim için bir problem yok evlilik istemediğimi vurguluyorum hep ve başka seçenek de yok isteyen gider benim için sorun yok ama cidden erkek adam sevdiğini bıramaz hiçbir zaman diğerleri umrumda değil