Evlilik istemeyen biriyle ilişkiye devam etmek istemem. Benim için, uzun vadeli bir ilişkide ortak hedeflerin olması, birlikte büyümek ve geleceğe yönelik planlar yapmak önemlidir. Eğer partnerim evlilik istemiyorsa, bu bizim aramızda temel bir farklılık oluşturabilir ve ileride sorunlara yol açabilir. Bu nedenle, evlilik istemeyen biriyle uzun vadeli bir ilişkiye devam etmek benim için uygun olmaz.
Onu başka bir yere monte ederim :)12 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel ifade etmişsin 😌
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılZaten neredeyse on binlerce insanın evlilik bölgesine girmeden yaptığı şey bu.
Aslında çıkmak terimi de çok saçma ve kaba geliyor bana.
Asıl mesele olan soruya dönersek, her "çıkma" aslında bir test sürüşü gibi.
Bu insan iyi mi?
Kafa dengi mi?
Düşünceleri uyumlu mu?
Bundan ideal bir sevgili olur mu?
Sorular sorunları doğuruyor ve sonra park edip tekrar harekete geçmeden önce o nihai konu açılıyor:
Tüm soruların yanıtı evet, o halde ciddi konuşalım.
Tabi kaç ilişki bu seviyeye geliyor bu muamma. Kıssadan hisse, evlenmek için değil de tartmak ve doğru kararı alabilmek için bazen "çıkmak" gerek.12 Yorumla- +1 yıl
Çünkü tartıp biçmeden gözlem yapmadan balıklama atlıyorlar birbirlerine, neyin telaşıysa.. Sana uyumlu olduğuna inandiktan sonra adım atsan o kadar soruyu sormaya bile gerek kalmaz
- +1 yıl
İşte tam da bu yüzden hepimizin çevresinde yığınla boşanmış insan var.
Sadece "evlenmek için evlenen" ve zamanı geldiğinde ayrılan çiftler.
- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılHayatının geri kalanını benimle geçirmek istemeyen biriyle olmak istemem.
Ne o öyle bedelli sevgililik mi 😂
22 Yorumla- +1 yıl
Bedelli istiyorlar işte kısa dönem gönül hoş etmece, doyunca ötekine geçecek )
- +1 yıl
Hata yapar.
Bana bir ömür doyulamayacagını anladıgında o bedeli çok ağır öder. 😎
Bir değil bin ömür verse de iş işten geçmiş olur tabiki 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBende kırmızı defteri görme fetişi var 😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
Bu duyduğum en güzel fetişti 😄
- +1 yıl
😂😂 tabi ki
- +1 yıl
Teşekkürler 😄✨🎈
- +1 yıl
Rica ederim")
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Beni evliliğe değer görmeyen biriyle vaktimi neden harcayayım
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsam ederim belki ben istemem sonra belkide o ister bilemem ne oldum değil ne olacağım demeli hep
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan belli zaman sonra sürekli aynı evde olmak ister. Çocuk sahibi olmak ister gadası. Bunun içinde evliliğin olması gerekiyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. Pembelilerin çoğu evlilik olmazsa ilişki istemem demiş hemen hemen hepsinin 1 2 3 4 yıllik iliskileri olmuş ve hala bekarlar ilginç bir algoritma değilmi? birinin evlenmek isteyip istememesini anlamak için yukarıda yazdığım kadar süreler geçmesi mi gerekiyor? ya da bunu anlamak için süper bir akıl mı gerekiyor.. bence söylenenlerle yapılanlar birbiriyle çelişiyor.(kişisel fikrim)
27 Yorumla- +1 yıl
Şartların oluşması bekleniyor... Evlilik için düzen gerekir. Askerliği vardır, okuyordur, iş ile ilgili atılımlar vardır. Hemen tanışıp 6 ay içinde de evlenmek çok sağlıklı değil zaten. Önce her açıdan aile, çevre ve birbirine olan uyumlarini gözlemlemeleri gerekir. Sadece aşık oldum diyerek gözü kapalı evlenilmemeli. Hatta ben hep şunu söylüyorum, evlilik kararı vermeden önce aşk denilen duygunun yatışmasını bekleyin. Sevgiye dönüşen duygu sonrası karar vermek çok daha sağlıklı oluyor çünkü aklın daha başında oluyorsun.
Ama bunları yaşarken evlilik amacı niyetinde olmalılar. Ben evliliğe karşıyım , evlilik istemiyorum diyen biriyle ilişki yaşamanın gönül eğlendirmekten başka bir amacı olamaz. - +1 yıl
Katilmiyorum, bir insani tanimak zordur.. ama ""niyet""cozulebilir bunu anlamak icin yillarin gecmesine gerek yok , kisinin yasantisi cevresi yaptiklari deger kattiklari yuksek deger bir erkek veya kadin olup olmamasi gozlemlendigi takdirde ortaya cikar. Hedonistik duygularla yasayip 1yil 2 yil takilip ehh olmadi ayrildik demek bana mantikli gelmiyor... karsinizdaki insani 3. goz olarak gozlem yaptiginizda fikir elde edebilirsiniz , ben 11 yil evli kaldim su an eski esim baskasiyla evli... Birini taniyacagim diye beklerseniz daha cokkkkk uzun yillar gecmesi lazim. bu kadar zamanimiz yok insan olarak.. sanirim.
- +1 yıl
Yani siz; erkek egerki evlenmeyi dusunmuyorum demedigi surece yillarca birbirimizi taniyabilirz (gezip tozup yasayabiliriz)... Burada kandirilmaya (kandirildik yine) musait durum var... Ki gunumuzde soylenenlerin cogu yalan oldugunu varsayarsak bu cumleyi yani evliligi dusunuyorum ya da dusunmuyorum cumlesini referans almamaliyiz...
Niyet her zaman kendini acik eder birlikte olmadan once karsimizdaki insani gozlemlersek oncesinde daha saglikli sonuclar alinabilir... tesekkur ederim. - +1 yıl
Hayır ben erken evlenmeyi düşünmüyorum gibi bir şeyden bahsetmedim. En başta bazı şartlar oluşmalı dedim sadece hani bu yüzden süre uzayabilir. Evlilik kararı için de çok kısa sürede karar almak mantıklı değil zaten diyerekte belirtme yapmak istedim. Bu süreç çiftlerin yaşına göre de değişir (erken yaşlarda hayat şartlarının oturma süreci ilişkiyi uzatabilir bu gayet normal)
Zaten biriyle beraber olmaya karar vermeden önce belli gözlemlemeyi yapıyorsun. Fakat bir de beraberken, birlikte iletişim becerilerini kurabilme ve sorumlulukları üstlenebilme, sorunları çözümleyebilme gücünü görmek gerekiyor ki hayatın tüm sorumluluğunu birlikte üstlenip aynı evin içinde yaşamayı başarabilsinler
Boşanmak ise bazı sorunları birlikte çözümleyememekten ileri gelen bir konu, onu tanıyıp tanımama meselesi değil - +1 yıl
O zaman şöyle söyleyim;
Pvp ve game yapmayı bilen erkekler var, ve siz bu adamdan hoşlandınız ve ilişkiye başladınız adam o kadar güzel kuralına göre oynuyorki diyorsunuz ki "adam evlenilecek adam" halbuki karanlık bir yüzü var..
Benim anlatmak istediğim sey "evlenmek istiyorum ya da istemiyorum cümlesine çok takılmamak"
Yalanda olabilir doğruda olabilir.. Ama davranışlar yalan söylemez illaki bazı noktalarda küçük nüans lar verir.. Buna dikkat etmek lâzım..
İliskiye basladın adam 3 ay sonra ben ciddiyim dedi cok tanimiyorsun inanirmisin? boyle dedi diye inanmak olmaz...
Bu 3 ay icinde sana ve cevresine kattigina bakarsin hal ve hareketler bazi ince detaylar bunlar ele verdirir illaki..
Yani bu ben ciddi dusunuyorum diyenlere kanmamak lazim...
Birlikte olunacak kisi oncesinde cevresi yasantisi davranislari mercek altina alinmali...(gecmiste dahil) cinsel pazar değeri gibi...
Bir husus daha var" biriyle ayni evde yasamak "evlilik"gibi degildir..
Tartisirsin evi terk edersin.(beraber yaşarken). evlilikte sorumluluklar vardir ben gidiyorum demek zordur..
Evlilik bir akiddir sozlesmedir, sorumluluktur... kanuni yaptirimlari olan müessesedir.
Yaş konusunda ise; zaman erkek için farklı işler kadın için farklı işler..(kadın için zaman hızlı akar).
Yazım dilinde dilimin döndügü kadar anlatmaya çalıştım. Bunlar kendi fikirlerim kimseyi bağlamak zorunda değil.. sadece 6 sene sevgili olup evlenip 1 sene sonra bosanan cok insan gördüm... En önemli husus karakterdir, davranıstır, karşındakinin hayata kattigidir...(geçmisinde yaptiklaridır) bunlar biraz ön bilgi verebilir.
Sozlerin ve cumlelerin cok onemi yok benim için...(dilin kemiği yok herkes ben kötüyüm demediğine göre).
Tesekkur ederim.
- +1 yıl
Aslında çokta farklı düşünceler belirtmiyoruz... Gösterdiğimiz kulak ters sadece 😄
Bende teşekkür ederim güzel görüşlerin için
+1 yılİlişkinin başlarında tabiki bu kararın verilmesi mümkün değil, kafalar uyuşmayabilir vs. ama hiç evlilik düşünmüyorsa ve bana bunu ilişkinin başında değil de sonrasında söylemişse devam etmem ben. Olacaksa ciddi olsun ilişkim, onun dışında eğlenmelik ya da sadece vakit geçirmelik ilişkilerin insanı değilim ben.
22 Yorumla- +1 yıl
Sana da böyle bir düşünce yakışırdı zaten 🌷
- +1 yıl
Ahh teşekkür ederim güzellik.🫶🎈
+1 yılİlişkiye evlenmek için başlanılmaz. Evlilik olması için ilişkinin sağlıklı, karşılıklı güven ve sadakat alt yapısına sahip olması gerekiyor. Başlarız, tanırız, tanıdıkça bu düşünce oluşmaya başlar. Benim için önemli olan evim diyebileceğim biriyle bu düşünceyi yaşamaktı. Ben de sana evim demişim. Evlilik olacaksa da en az bir, iki sene kesin geçmeli ki her şey yerine otursun. Bu süreç sonunda evliliğe gitmiyorsa zaten ilişki olduğu yerde tıkanır. Ki zamanı geldiğinde sana teklif etmezsem, mermi manyağı olacağım gibi bir his var içimde
10 Yorumlaİkna ederim ben onuuu ☺️
Niye adminler görsellerimizi beğenmeyip değiştiyorlar ki ☺️14 Yorumla- +1 yıl
Benim görselim güzeldi ama soru başlığına adminin ki daha bir uydu be🍷😄
- +1 yıl
Ne yapalım işte gönüllü fenomenleriz gönüllü gönüllü razı gelecez sjdhk bir bakarsın ilerde admin oluruz kendimiz kapak değiştiriyorken buluruz kendimizi 😄
+1 yılNasipte varsa olur zaten "evlenmek zorundasın benimlenn" diyerek karşımdaki insanı da kendimi de boğmam. Görüşülür, tanışılır, bir samimiyet kurulur. Olursa olur, olmazsa da olmaz denilir. Büyük hayallerle başlanılırsa iki taraf için de hayal kırıklığı olabilir çünkü.
10 Yorumla
+1 yılBirisini tanımadan beraber olmadan büyük konuşmak yanlıştır.. zamanla aradaki kimya bağ.. daha ileri götürebilir..
Ama bildiğin flörtlük takılan kişiyse işim olmaz... Kısaca birine güvenmek gerek elinden tutup sokak lambaların altinda beraber gezebilmek.. herşeyin temeli Güven'e bağlı10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik dusuncesiyle iliskiye baslamanin bir mantigi yok. Bir kalıp olusturup o kaliba girmeye calismaktir bu. Aksine önce tanışma sonra tanıma ve iliskinin surekliligine gore sevgililik ve sonrasinda ciddi dusunceler oluşmalı. En başta biz cok ciddi olmalıyız dur bakalim olabilecek miyiz düşüncesi bana gore cok yanlış.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlla evlenmek zorunda degiliz ki
İnsan evlenmeden de yaşayabilir hayatı
Yani evlenmiyoruz diyede ilişki yaşamıyacakmıyız?
Eger ilişki belli bir yol almışsa bir yuvam olsun hayatımdaki kadın ya da adam bu diyebiliyorsan tabikide evlilik olayını gözden gecirebilirsin10 Yorumla Evlilik olmayacaksa ilişkinin amacı nedir gerçekten merak ettim. Bu düşünceler bana çok anlamsız ve saçma geliyor.
22 Yorumla- +1 yıl
Amaç ne olacak işte gönül eğlendirmek ondan sıkılınca yenisine rahat rahat geçiş yapabilmek🤢
Hayır etmem, belli bir yerden sonra ilişki evliliğe gider
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Evlilik düşünülmeyen bir ilişki içinde olmam.
Sevgililik benim için evliliğe atılan ilk adımdır.21 Yorumla- +1 yıl
Harika bir düşünce
Benim vaktim değerli. İlişkinin sonu evlilik olmayacaksa ben yokum. 😬
32 Yorumla- +1 yıl
Aynen prenses 🌸
- +1 yıl
Canımsın Barbie 🙏
+1 yılEvlenme niyeti olan kızın yaklaşımı ile olmayanın niyeti birkaç buluşmada anlaşılıyor. Erkekler için de aynısı geçerli çok sık duyarız ''onu gördüm ve evleneceğim kadın dedim'' diye. Ama böyle başlamayan ilişkiler de yaşanmayı hak ediyor bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik istemeyen birine 1 yılımı verdim sonunda zaten ihanet edip gitti ayrıca babama da rezil etti beni😔 bi daha asla o hataya düşmem
11 Yorumla- +1 yıl
Sen niye rezil olasın onun adiliği yüzünden 😐
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bende istemiyorum evlilik. Devam ederdim Ama tabiki işler ciddiye bindiğinde bir ad konmalı. Onunda belki fikirleri değişir. Zaten kendisini belli eder baştan. Eğlenmelik istiyor ise gereği yok.
10 Yorumla
+1 yılCocuksu iliskilerden hoslamam zaman kaybidan baska birsey degil ayrica tanimak istiyorsa diyelim hadi 1 sene 2 sene olsun ok ama 6 sene yani fazlasi zarar
10 YorumlaBenim isteğim amacım nedir önceliğim nedir bu önemli.. evlilik istiyor ve karşımdaki bunu istemiyor ise boşa zaman kaybetmek istemem açıkçası netlik severim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlurum. Çünkü bende evlenmeyi düşünmüyorum. Ne zaman evlenmeye karar veririm, Ozaman ya onu ikna eder onla ya da bir başkasıyla evlenirim
10 Yorumla
+1 yılTamamen hayatıma girecek kadına bağlı bir şey aklımdaki profil karşıma çıkarsa 1 saniye bile düşünmem gerisi zor çünkü evlenmek için evlenilmez.
11 Yorumla- +1 yıl
Ben soruyu ters anladım pardon.
Evet devam ederdim sevgili olurum ama evlilik ciddi bir müesese kolay olmuyor.
Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. Evlilik bir amaç değil, bir serüvendir. Bu serüvenin başı sevgililiktir. One night stand takılmıyorsan sevgili olursun.
10 YorumlaKesinlikle devam etmem bir iliskinin amacı onunla hayat kurmaktır, yoksa neden vakit kaybedip üzülesin ki?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Değer veriyorsa , yanında mutluysam evet. Evlenince daha mutlu olunmuyo ya da mutluluk garantisi olmuyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılÇıkmak istemem. Ama kader bu, ne olacağı belli olmaz. Evlilik düşünmeyen bir erkekle sevgili olmak istemem ben ama.
10 Yorumla
+1 yılTabii ki devam ederim
Evlilik istememek ciddiyetsizlik değildir14 Yorumla- +1 yıl
Ciddiyetsizliktir
- +1 yıl
Aşk başka evlilik bambaşka bir şey
Kadının her zerresine değer vermeyi ruhuna ve kalbine dokunmayı severim
Evlenerek kadını yıpratmaya ve onun sülalesi ile evlenmeye gerek yok - +1 yıl
Anlıyorum...😄
- +1 yıl
Anlayışlı olduğunu biliyorum 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılBenim gelecek planlarım arasinda evlilik varsa etmem
10 Yorumla
+1 yılSorumluluk almak istemeyene nasıl güvenilir. O anda hersey biter 👍
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olurum. Evlilik her şey değil, hatta gereksiz olduğunu bile düşünüyorum. Ki zaten bir süre sonra düşünceleride değişebilir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılŞu evlilik durumu yakında tarih olacak zaten. İlk başlangıca dönülüyor yavaş yavaş.
10 Yorumla
+1 yılHayır etmem. Evleneceğim kişiyle ilişki yaşarım. Tek eşli olmaktan yanayım.
10 Yorumla
+1 yılHayır devam etmem lay lay lom yıllarını geçtim ciddi ilişki istiyorum artık
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
u +1 yılOlurum illa evlilikle sonuçlanmak zorunda değil
10 Yorumla
+1 yılEvlilige hazır olmadığım bir dönemse evet ki şu an öyle bir dönemdeyim.
10 Yorumla
+1 yılSadakat varsa, sorun yok devam ederim. Ama kıçı başı ayrı oynuyorsa, bir tekmede ben vururum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Etkilendiysem evet devam ederim. Ta ki evlilik düşündüğüm o ana kadar.
10 Yorumla
+1 yılZaten evlilik isteyen kadınla ilişkime devam ederim.
10 Yorumla
+1 yılİlla ki evlenmem lazım. Eğer evlilik olmayacaksa o f*ck ilişkiden ileri gitmez.
İ10 Yorumla
+1 yılKuşku uyandırıcı bir soru edilir ama sınırlar da çizilir gibi şeyler geldi aklıma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılTam ben evlilik istemeyen biriyim ama ayrılmıyorlar
10 Yorumla
+1 yılHayır bir iliskiye başlıyorsun flört ediyorsam hatta niyetim ciddidir.
10 Yorumla
+1 yılHayır devam etmem komsi eğlenmelik istesem peynir çeşitlerini tadarım
10 Yorumla
+1 yılEtmem. Sonuç odaklı düşünen biriyimdir. Eğlencesine takılmam.
10 YorumlaDevam ediyoruz kaç yıl oldu herşeyi yaşıyoruz ve evlenmeyeceğimizi bilerek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bende istemiyorsam devam ederim, ben istiyorsam uzatmaya gerek yok herkes yoluna
10 YorumlaÖper allıma bile koyarım
10 Yorumla
+1 yılFotoğrafta Barneyi görüp geldim :)
Eğer seviyorsam devam ederim tabiki hem belki zamanla fikri değişebilir aşka olan inancımı kaybetmek istemem.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Yani neden evlilik istememesine bagli. Seni seks arkadasi olarak goruyorsa normal. Ama su sartlarda evliligin getirecegi zorluklardan korkuyosa zamanla asilir
10 Yorumla
+1 yılniyetim evlilik ise hayır
değilse evet20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır etmem neden kendime yazık edeyim niyeti ciddi olmayan biri kullanıyordur zaten
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olurum.. bende pek dusunmuyorum evlilik. Bir kez denedim olmadi.
00 Yorumla
+1 yılBen evlilik düşünmüyorsam ederim ama düşündüğüm zaman o da düşünmeli.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz yaa.. Kafa eski bende
11 Yorumla- +1 yıl
Bende de , bu çağın insanı değilim hiç
+1 yılEtmem metres miyim ben
11 Yorumla- +1 yıl
Dksd ağzına sağlık
Elbette ederim dünyaya mutlu olmak ve mutlu etmek için geldim
10 YorumlaBen de istemiyorum zaten gelen böyle gelir gelmeyen kendi bilir...
10 Yorumla
+1 yılEvlenmek istemeyenler kulübüne hoş geldiniz 👑🥊👑
10 YorumlaEvliliği düşünmeyen bir kişiyle niye vakit gecireyimki
10 YorumlaBen olurum şahsen evlilik ayri sevgili olmak ayri bir durum yeterki versin o hissi diyelim
10 Yorumla- Devamını Gör (77)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar