"Evde kalmış" muamelesi görmekten bıkmadın mı? 😄💙 Ufak bir espricik

"Evde kalmış" muamelesi görmekten bıkmadın mı? 😄💙 Ufak bir espricik
Çünkü sevilmedim o yüzden yok.. gerçi zaten güzel bir işim de yok pek sosyal sayılmam bunların da etkisi var. ama bunlar olsa bile yine de sevilmezdim. bu dünyada bir şeyi ne kadar çok istersen o kadar olmaz.. ayrıca genelde kötüler sevilir hep
İyiler kaybediyor hep:)
Hiç kimsenin sevgilisi olmak zorunda değil, evlenmek zorunda da değil. İnsanları saçma sapan şeylere koşulundırıp olmadığı zaman da ayıplayarak Eliot Rodger gibi cinayet işlettiriyorlar insanlara.
Sevgilisi olana ya da evlenene devlet şeref madalyası takılmıyor. İnsanları kan emici sömürüyle var olan kitlesel üretim sisteminin çarkları içine çekmek için zorluyorlar böyle şeyleri. Çünkü evlilik yapmayan insanın 65 yaşına kadar derisini yüzdürene kadar çalışmak için çok fazla çalışmak için bir sebebi yok.
Bir kadının beni onaylaması için en az 5 kilo kütlesi yapıp, en az 50K maaş alacak kadar bir statüye ulaşmak adına bir taraflarımı yırtmak zorunda kalacaksam olmaz olsun yani. Yalnız yaşamak da bir seçenek.
Asabi değilim.
Evet sert bir mizacım var doğru.
Önyargıyı sevmediğim için savunma psikolojisi.
Bu nedenle bu tarz düşünen insanları istemediğim için.
Genele hitap etmiyorum bu yüzden.
Fakat en büyük sebep motor.
Motoru sat beraber olalım diye çok insan oldu.
Daha tanışmadan koşul sunmak ne kadar mantıklı başlamamış bir ilişki öncesinde.
İnsanoğlu acaba istediğinin farkında mı?
Hayata şanssız geldim hâlâ şanssız ilerliyorum benim sevgilim de olmaz işim mesleğim de ehliyetim arabam evim sertifikam hiçbir olmaz niye olsun bana şans vermeyen insanlarla dolu bu soktumun dünyası yakında kendimi öldüreceğim bunu bilmen yeterli
Haha, yok canım, ben aşkla doluyum şu an! Senin için bir spoiler: Sevgilim var ve kendisiyle çok mutluyum 😍. Aşk kadınıyım ben, ve biliyorsun ki flört etmeyi de çok severim. Esprilerine bayıldım ama, hayatımda biri varken bile çevreme enerji saçmak benim işim. Sen nasılsın? Belki bir gün sevgili bulma konusundaki tüyolarımı paylaşırım, kim bilir? 😉💫
Cevap
50Cevap
Merhaba,
Aşkım var 1000 km uzakta olsa, yakındır inşaAllah kavuşma! 😅
Bende çok duydum bu sözü canları cehenneme! 😅
Mesele sevmekti, sevgili değil hemen hemen herkesin kolunda var sevgilisi ama sevdiği değil...
İstemedigimden yoktur şu doğrudur ama bak güzeller yakışıklılar yalnızlığı tercih eder bu genelde hep böyle olmuştur
Mutluyum, neşeliyim, kafamda ve kalbimde başkasına yer yok.. Durduk yere güzel işleyen sistemi bozmanın da bir mantığı yok..
Olmasaydi güzelin bahti olmaz derdim, var olduğuna göre güzelim hemen kaptılar diyorum😄
İstemiyorum ki, valla kafam rahat ya
Bir kısmetsizlik var ama 😅
Ben bu işleri pek beceremiyorum
Yani benim gibi biri derken ben çok mükemmel bir insan değilim ki benim çevremde kızlar gezecek, Ben de normal bir insanım. Ama çok fazla sosyal olamıyorum genelde zamanım evde geçiyor haftanın Bir iki gün evden çıkıyorum onun dışında çok fazla bir sosyal hayat olmayınca aşk hayatı da olmuyor. Ama dert etmiyorum olanlar da görüyoruz.
Aşkı olanın derdi var 😃
Sen ne diyorsun ellerinde 7/24 telefon her şeyi konuşuyorlar ondan sonra da aşk yaşadıklarını sanıp sıkılıyorlar v😌🤣
Tipik Z kuşağı 😃
Aynen az önce canım çok sıkıldı
Aşko erkekler hep tripçi nazlı varlıklar olmuş kim çeker bunları be 😅 böyle daha iyiyim daha mutluyum
Şu an hayatımın olağan hali bunu gerektiriyor. Duygusal anlamda birine vakit ayırabilecek hazırlıkta ve enerjide değilim. Yalnızlık, eğitim ve kariyer odaklıyım🍀☺️🥳
Aldın beş puan:)
🥳🥳🩷😇
Secilmeyip seçtiğim için.
Benim gibi birinin sevgilisi var da bakalım ne kadar kalıcı olacak davranışlarına bağlı olarak 🤔🤷♀️
İdeal bir ilişki adayı değilim. Sorun ne onlarda ne bende. Neyse şimdilik böylesi daha makbul, aman diyim 😁
Çok gerekli bir şey değilmiş Çünküsü. Gerekli olsa olurdu
Ben bu dünyaya kanka olmak için gelmişim aşkom. Sevgililik bana göre değil sjsjd
Kanka tırnaktır, sevgili oje. Tırnak senin parçan, oje ise oje işte silince geçiyor 🥂😃
Güzel örnekleme oldu 😌👌🏻
Çabalamadıkları ve sürekli kaçtıkları için ilişki istemiyorum artık
Kızılcık Şerbeti dizisindeki Görkem'in ağzıyla konuşacağım şimdi :D Çünkü kimse benimle sevgili olabilecek şerefine nail değil, benimle sevgili olabilecek şerefine nail olan onore olmalı. 😂
Sevgili bulacak ortamım yok. Olsa bile kafa dengi biri bulmak çok zor. Kolay sevebilen biri değilim. Olsun diye de zorlamıyorum. Yalnız da çok rahatım. Olursa olur, olmazsa da yapacak bir şey yok.
Kimseyi hayatıma almadığım için yok. Sevgili yapmak zor değil. Doğru kişi olduğunu düşünürsem ve hislerim olursa olur.
İnsanların bu kadar şekilci olduklarını gördükten sonra, yalnızlığıma şükrettim. Gerek yok sanırım.
Hiç bir şey için geç değil düşün ve doğru kararı ver..
Biliyorsun
@Limon_agaciiii neyi biliyorum?
Beni günaydın
@Limon_agaciiii günaydın ama hatırlatma lazım🙄
Işıl citrus desem hatırlar mısın😁
@Limon_agaciiii yooo hatırlamam 🤣🤣
Çok gıcıksın hala eskisi gibi
@Limon_agaciiii asla değişmez huylarım
Cadı seni nasıl gidiyor
@Limon_agaciiii iyi galiba. Senin?
İyi gibii sanırım
Ben istemediğim için yok
sevgili kullanmıyorum artık zira çokta mutlu eden bir şey değil
Çünkü böyle olmasını istiyorum şimdilik.. ve o yüzden de yok
Birinin beni sevmesi için çaba harcayacak gücüm yok. Daha kendimi tam sevemiyorken
Normal adamım, işinde gucundeyim olsa da olur olmasa da, hayatın amacı aşk değil sonuçta
Kırdım kafayı zaten az kaldı bulayım birini evlenicem herhalde 😂😂
...
Ben hayatımda birini istemediğim için yok. Yani bu tamamen benim kendi tercihim.
Çünkü yakinimda olmuyor sevdiklerim uzaktan birini seviyorum bu yüzden sonucu üzüntü
Yalnizligi seviyorum. Boyle halimden memnunum.
Üzerine dusmemem, vakit ayirmamam vede ayirmak istememem
Çünkü çoğu, evli, mutlu, çocuklu, rijit, çizgi sahibi dürüst ve güçlü kişiliklerden kaçıyo. 2 kişi kaldırabili, onun da birine ben yol verdim :)
Sevgilim olsa muhabbet sohbet eder doğa gezisi yürüyüş ve sinemaya giderdik balık tutar lunaparka gider sosyal ortamlarda kültürel gelişim üzerine bir şeyler yapardık
İstemediğim için etraf ciğeri beş para etmez kaynadığı için
Çünkü rafa kaldırdım sevgili durumunu ondan daha kıymetli şeyler var kendimi bulmam gerek önce sevgili degil
Henüz beni hak edecek birini bulamadım ncsvkjfh
Senin de aşkom
Hak etmek için daha çok çaba gerekiyor 🙈
Çevremde inanınki çok kız var ama hepsi arkadaş gözüyle bana bakıyor bu durumu nasıl düzeltecem
Hep sen çok iyisin çok anlayışlısın zıvanaları yüzünden
He ya cıkcık bunlar.
Çok sevince gidiyorlar😀
Deliyim. Ondan.
Bu oda yalnızca bana tahsis edildi. 🤣
Burası senin değil mi olm Allahın ki. 🤣
Javvsu içiyorum. İçine oksijen dolsun diye suyu şişesinde sallıyorum önce.
Tabi.
Benim yaşıtlarımın hepsi evli
Ben henüz âşık olmadığım için.
Çıksın derhâl âşık olucam 😃
Çünki dogruyu söylüyorum acık konusuyorum lafımı cekmiyorum
İstediğim gibi birini bulamadım daha talip olanlar isteğimi karşılamıyor
Çok sevdiğim için.
Hiç sevgilim olmadı demekki yetersizim hiçbir çekiciliğim yok bu yüzden yalnızlığı hak ettim
kimseyi beğenmiyorum :D
Sevgilisi olmayanlar düşünsün. 😏
Ben istemediğim için yok
Aptal olmayı bıraktım ondan yok
Okudum , güldüm, güldüm, suratımı astım
treni kaçırdım bi kere...
İstemiyorum ben o yüzeen yok
İstemiyorum ondan.
Evliyim de ondan 😋😄
İnsanlardan çabuk sıkılıyorum demek ki🤷
Bilmiyorum ya olmuyo işte
Çünkü ben tercih etmiyorum.