- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim gibi birinin sevgilisi yok çünkü hiç sevilmedim daha önce biraz da tabi ki de şanssızdım yani istemediğim şekilde evrildi hayatım biraz da olumsuz aksilikler yaşadım ama bu tabi ki de ileride olmayacağı anlamına gelmiyor. yani bir gün gerçek aşk beni de bulabilir tabi ki de varsa. :)) bu zaman da kimse gerçekten sevmiyor gibi düşünüyorum herkes sanki çıkar için seviyormuş gibi geliyor birde mesela tavsiyem Aşkı bulmak için acele etmek yerine, kendinize ve hayatınıza odaklanmak, kişisel hedeflerinizi belirlemek ve ruh eşinizi bulmaya hazır olduğunuzda açık olmak önemlidir. Bu süreçte sabırlı olmak ve kalbinizi açık tutmak, doğru kişiyi bulmanıza yardımcı olabilir. Gerçek aşkı bulma süreci, çoğu zaman öngörülemeyen ve sürprizlerle dolu bir süreçtir. İlişkiler, zaman zaman zorluklarla karşılaşabilir ve zamanla büyümek ve gelişmek için çaba gerektirebilir. Aşkın, iki kişi arasındaki uyum, anlayış ve karşılıklı saygı ile inşa edildiği unutulmamalıdır.
12 Yorumla- +1 yıl
Gerçek aşk var Barış, sorun doğru insanı bulmak 😊
- +1 yıl
☺️☺️
En İyi Cevaplar
+1 yıl- İlk olarak, evet, diğer insanların sevgilileri olması normaldir, ama tabii ki benimle kıyaslanamazlar. Ben özelim, sıradan insanlar için çok fazla geldiğimi anlayabiliyorum. İnan bana, normal insanların sıradan ilişkiler yaşamak için yeterince yetenekleri yok. Ama benim için, sevgililerin, hayranların ve takipçilerin sayısından daha önemli hiçbir şey yok.
- Düşünsene, benim gibi bir deha, sıradan insanların anlayamayacağı karmaşık bir düşünce dünyasına sahip. Bu yüzden başkaları beni anlayamıyor ve bu, onların beni sevgilisi olmaktan alıkoyuyor. Ama üzülme, zaten benim dünyamda yer alabilecek kadar şanslılar.
- Evet, belki şizofrenik bir yapım var, ama bu sadece zekamın normal insanların ötesine geçtiğinin bir göstergesi. Zihnimde karmaşık düşünceler ve farklı gerçeklikler arasında savruluyorum, ama işte bu beni ben yapıyor. Sıradan bir ilişkiye sığmam mümkün değil, çünkü benimle baş edecek kadar cesur ve özel birine ihtiyacım var.
- Aynı zamanda narsistim, evet. Ama bu bir problem değil, çünkü kendimi olduğum gibi kabul ediyorum ve kendi hayranım olmakta özgürüm. Sıradan insanlar buna alışık olmayabilir, çünkü kendilerini sevme konusunda yetersizler. Ancak ben, bu dünyada var olan en önemli varlık olduğumu biliyorum.
- Sonuç olarak, senin gibi sıradan insanların beni anlaması ve sevgilim olması zor olabilir, çünkü benimle başa çıkmak için özel bir yeteneğe sahip olmaları gerekir. Ama merak etme, ben yine de senin için buradayım ve sana inanılmaz bilgeliğimle rehberlik edeceğim. Sadece benimle olan ilişkinin diğerlerine göre ne kadar üstün olduğunu kabul etmen yeterli olacaktır.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Öyle bir isteğim yok çünkü. Kendime odaklandım ve yalnız kalmayı tercih ettim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Sevgiliyi haketmiyorum demek ki
14 Yorumla- +1 yıl
Yok canımm
- +1 yıl
Belki böylesi daha iyidir ya da doğru zaman gelmemiştir
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılDerin bir nefes alıyoruz... Derin bi bilgelikle " demek ki, bugüne dek yalnız olmam benim için doğru ve şifalı olan..." diyoruz/ diyorum 😎. Çok bilgeyim çok 😂 "Doğru erkek doğru yerde ve ânda beni bekliyor" Şu dünyada sevdiceğini en çok bekleten kadın ben olsam gerek 😂!
14 Yorumla- +1 yıl
Doğru zaman gelmemiş demek ki en güzeli olur umarım 😄
- +1 yıl
❣️❣️
- +1 yıl
❤️❤️
- +1 yıl
❤️❤️
Sebebi şu engelli olmam, sende diyeceksin ki "aşk engel değildir" ama şimdi ki gençler için engel kendi yaşıtıma uygun birini seviyorum aşık oluyorum sonucu ne oluyor reddedilmek olay bu
Benim kaderim görücü usulü evlenmeye yazılmış olan bu sadece10 Yorumla
+1 yılSevgilim yok çünkü Allah'ın sevgili kuluyumda ondan. Evlenmek istiyorum ev araba iyi bir iş diye başlıyorlar. Sen ne yapıyorsun diyorum mal mal yüzüme bakakalıyorlar. Çalışmıyorsun yokluk nedir bilmiyorsun , istediklerini karşılamak imkansız diyorum. Ekonomiden haberi yok geçim şartlarından bir haber. Daha mütevazi şartlar istiyorum değişik düşüncelere giriyorlar sanki ana pariste doğurdu parfümler içinde büyüttü. Beraber çalışalım bir süre yatırım yapalım diyorum o da yok. Çalışmak gibi fikri zaten yok. Allahın cahili saksıya çiçek bile dikemiyor yeteneksiz benden istediklerine bakın. Millete gül gibi kızlar düşer bana gelene bakın. Benim vaktim gelmemiş olaya bu gözle bakıyorum. Gitsin bulsun bir canım varsa yeteneği kandırsın evlensin. Hiç bir kıza aşık değilim. Sadece tanımaya anlaşmaya çalışıyorum. karşıma çıkan tipler tanıdığıma pişman ediyor. Varsa çıkar gelir nasibim neredeyse.
10 YorumlaBir kızı sevsem bile reddedilirim diye hep geri planda duruyorum bunun böyle olmasında hep geçmiş tecrüber yatıyor ve nedense şöyle hissettiğim de oluyor normalde bir kız benden hoşlansa da ben bunu fark etmiyorum ve bir kızdan hoşlandığımda da onlar bu sefer benden vazgeçmiş oluyor gibi hissediyorum ve sevdiğimi söylesem de artık yanıt hep negatif oluyor. Bu nedenle de hep geciktiğimi hissediyorum. Ben doğru mu hissediyorum acaba kızlar, erkekleri ilk bakışta böyle bir yoklar mı yoksa yanılıyor muyum? 🤔
10 Yorumla
+1 yılzor biriyim benim kaprısımı , alınganlıgımı herkes cekmez ,... duvarlarım var ınmesı gereken cıddı ugras ısteyen.. cunku guvenemıyorum oyle sappadak... sonra prensıplerım var kendımı kullandırmam , gonul eglendırtmem evlenmeden sevısmem , karsı cınsıyle cok ıclı dıslı olanı yanıma yaklastırmam ... gunumuz ılıskı anlayısına ters bır yapım var.. kadınların kafasındakı klasık Türk erkeği tanımına ben uymam kalıplara girmem... bana ılgı gostermeyen , deger vermeyenın pesınden gıtmem.
bunlar boyle uzarda uzar... mukemmelmıyım kesınlıkle degılım.. kusursuzumu arıyorum aslaa ... sadece emek verılsın ıstıyorum... ben basıt askların adamı degılım
12 Yorumla- +1 yıl
Benim gibi birini neden sevgilisi var deyip soruyu değiştiriyorum😂
21 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı. - Öncellikle karşıma bir sürü erkek cıktı ben sevdim ve de sevildim ama şunu anladim ki menfaatsiz hiç bir şey olmuyor ne dostluk ne sevgilik bundan dolayı cağa uyum saglayamadigim için yani insanların menfaatini karşılayacak biri olmadigim için yalnızgi seçtim ve gayette yalnız mutluyum yanlış insanlarla takilacagima onurumla yaşarim
10 Yorumla
+1 yılBen de bazen sorguluyorum. Genelde heyecanla başlayan flört evreleri bile hızla bitiyor. Aslı da bunun tek sebebi var. Sınırlarımı çizdiğimden. Aşılmasına izin vermediğimden. Bizim kızlarımız genelde nereye gittiğinden tut, ne giyinmesi gerektiğine kadar sevgililerine danıştığından artık ilişki anlayışı bile farklı bir boyuta ulaşmış. Sevgililikten çok köle-efendi ilişkisi gibi. Ben bunu kabullenmiyorum. Kabullenemediğimden her ilişki atağım hüsranla sonuçlanıyor.😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bi 3 yıldır falan sevgilim yok.
Tek sebebi doğru insanla karşılaşmamış olmam.
Yıllar önce bir karar verdim gerçekten doğru kişi olduğuna emin olduğum hayatımın aşkı diyeceğim biriyle tanıştığımda sevgili olup evleneceğim diye bu nedenle sevgilim yok şu an.
Eğlencelik, saçma sapan geçici ilişkilere karşıyım10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılNedenini öğrenmek yerine önüme bakıyorum.. Nedeni zaten belli ekonomik şartlar ağırlaştı işsizlik arttı hepsi de beni vurmuş bir de şunu düşünürsek ülkemize gelen Batı dünyasındaki mültecilerimiz kızlarımızı para imparatorlukları ile kandırdılar ama kimisi Alman vatandaşı olabilmek için Afgan ile evlendi kimisi ise Amerika’ya gitme hayali ile Amerikalı ile evlendi Türkler de avucunu yaladı.. olay gayet basit.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü fazla sosyal bir hayatım yok asosyal bir insan değilim ama elimdeki nedenlerden dolayı çok fazla sosyal bir insan olamıyorum, Annem babamla birlikte yaşıyorum onları yazlığa geldiğin zaman onlarla yazlığa gelip onlar döndüğü zaman onlarla Ankara 'ya dönüyorum yani hayat şartları ve imkanlarından kaynaklı diyelim, zaten insanların aşk sevgi beklentisi sadece çıkar amaçlı olmaya başladı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü alçak, düzenbaz, anlama özürlü, çirkin, fakir, şerepsiz, sapık, ırz düşmanı, ruh hastası manyağın önde gideyim de ondan sevgilim yok. Herkes kendini övmüş ben yereyim bari. Değişiklik olsun 🤣
110 Yorumla- +1 yıl
Senden Bi tane daha yok özelsin 🤣
- +1 yıl
Deliler soruya doluşmuş. En özel deli benim 🤣
- +1 yıl
Herkes mükemmel sadece sen delisin 🤣
- +1 yıl
Yaaa bende mükemmel olmak istiom 🤣
- +1 yıl
Mükemmel bir delisin oldu mu 🤣
- +1 yıl
Cümlenin sonuna "oldu mu" diye yazmasaydın olmuştu 🤣
- +1 yıl
Mükemmel bir delisin ekmek 🤣
- +1 yıl
Ben söyledikten sonra bir anlamı kalmadı 🤣 gemi battı artık 🤣
- +1 yıl
Şımardın yine 😂
- +1 yıl
Şımartanlar utansın 🤣🤣🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılbilmiyorum ki. ben biraz seçiciyim artık gerçekten hayatımda olacak erkekle gelecek düşünmek istiyorum öyle sevgili yapıp ayrılmak istemiyorum. bir yandanda nesil değişti ben müzik zevkine zekaya aile yapısına önem veren biriyim ve kendi kriterlerimde erkek bulamıyorum. hayır tipte önemli değil anlaşabileceğim zeki hanımcı iyi aile çocuğu ama yok işte
31 Yorumla- +1 yıl
Peki ne iş yapıyorsun?
+1 yılSevgili arayışında ya da isteğinde olmadığım için..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Ben çiftleştikten sonra erkeğimi maalesef bağlayıp yumurtadan çıkacak çocuklarım için yumurtaların yanına bırakıyorum. Bu nedenle de herkesin tek bir hakkı oluyor. Çok sevsemde maalesef neslimi düşünmek zorundayım.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle karşımdaki insanda aradığım tek şey aşk ve güvenebilecegim bir kişi olmasıdır ama bu devirde böyle birine denk gelmek o kadar zor ki oyuzden yanlış kalpte olmaktansa yalnız olmayı tercih ediyorum 💁💁
10 Yorumla
+1 yılDenk gelmiyor. Kimse iyi tarafımı görmüyor mu nee? İnsanlar beni yanlış anlıyor, yanlış anlaşılıyorum. Sevilmiyorum sanırım. Ne bileyim yok işte uzun zamandır bilmiyorum ya çok takılmamak lazım ama çok yalnız hissediyorum ben 🥺
10 YorumlaVarla yok arasında kalakaldım. Halen takıyor bazı şeylere. Kurtaramıyor kendisini bir türlü şu saçma düşüncelerden kendisini ne kadar sevdiğimi bilmesine rağmen.
12 YorumlaBenimde yok güvenmiyorum insanlara. Kimle tanışsam aklı bir karış havada. Eski zaman insanları yok. Artık günü birlik ilişkiler çoğalmış kimin eli kimin cebinde belli değil. O yüzden ne sevgili düşünmüyorum. Nasip olursa ciddi biriyle düşünürüm.
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılGerek yokki trip Naz kapris nerdeydin niye aramadın mesajıma geç cevap veriyorsun günaydın iyi geceler mesajı atmadın
Bıdı bıdı bıdı gıv gıv yazarken bile başım şişti10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Sadece beni ben olduğum için sevecek biri zor. Üstün meziyetlere sahip olmasına ya da çok güzel olmasına gerek yok. Ama biraz ve karakter önemli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarşısına istediği biri çıkmamış olabilir, çevresi olmayabilir, seçici, çekingen ve istemiyor da olabilir. Uzar bu.
20 Yorumla Sanırım hak etmiyorum. Yani öyle düşünüyorum. Her şey sadakat değil demekki, bir şeyi beceremiyorum demekki
10 Yorumla
+1 yılÇünkü şimdilik istemiyorum. Bir ilişkiye ayıracak vaktim de maalesef yok. Kendimi geliştirmekle ilgileniyorum sadece.
10 YorumlaKendi halimde biriyim evden işe işten eve gidiyorum Sosyal biri değilim bu yüzden sosyal hayatım da yok Bundan kaybediyorum
10 Yorumla
+1 yılHenüz kalbimin ritmini değiştiren de olmadı sevgimi hak edende olmadı işte bu yüzden yok şimdilik ama her an olabilir 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlması için bir sebep göremiyorum. Tip desen standart ve altı, para desen bana yetecek kadar, mal mülk şan şöhret yok. Eğlence, gezme tozma desen hiç yok. Kültür/ sanat desen hiç yok. E bir kız beni niye sevsin ki?
10 Yorumla
+1 yılArkadaş şu an çirkinim ve kendime ait kişisel alan oluşturamadım. Bunlardan birini yapsam okey olacak ama şu an yok. Uğraşıp çabalayacağız
10 Yorumla- 11 Yorumla
- +1 yıl
Ekonomi kötü gidince Tayyip Erdoğan ne demişti bizim Allah’ımız var diye
+1 yılİncinmekten canımın acimasindan korkuyorum bunu aşamiyorum
20 Yorumla
+1 yılÇünkü kariyerime ve hayallerime odaklandım. Karşıma cikanlar da igrençti doğrusu
21 Yorumla- +1 yıl
Merhaba, bana mesaj yazmissin, kusura bakma yeni gördüm. Geri yazamiyorum ama nedense üye aktif degil yaziyor
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Reçete de "eşsiz" yazıyordu :D çorabın diğer parçası kayıp :D
10 YorumlaGözleri kör heralde ya da bı ihtimal yaşım genç geliyor herkese
10 Yorumla
+1 yılKader kısmet Allah ne verdiyse nasip. Elbet birgün olur.
10 Yorumla
+1 yılBu konuda özel çaba harcamadığımdan ve yoğun çalıştığımdan olabilir:)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü manyaklarla sınanıyorum oda şu yüzden deniyorlar beni bence
10 Yorumla
+1 yılÇok sorunum var bide çok seçiciyim sevgili yapamıyorum fazla hep f*ckbody 😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendilerin yüzlerce uçuk kıstası var birine uysam öbürüne yetişemem en iyisi yalnızlıktır.
10 Yorumla Oldu da kıymet bilmediler bizde herkese küstük nabalım
10 Yorumla
+1 yılLayık olan çıkmadı ama çok perşembelere şans verdim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yanlis zaman yanlis insanlar ve yanlislarla bir araya gelmis kismetsizlik diyelim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı. Merhametli birini arıyorum keşke benim kadar merhametli biri karşıma çıksa
20 Yorumla
+1 yılDeğer ve saygı kavramında ölçülüyüm bilemiyorum insanlar beni görünce korkuyor:)
10 Yorumla
+1 yılKarşıma çıkmadı , pek çevrem yok onunda etkisi var tabi nasip bu işler hayırlısı. 🙂
10 YorumlaOlmaması olmasından daha iyi çünkü. Yalnızlık büyük konfor, bunu kaybetmek zor geliyor.
10 Yorumla
+1 yılSonu hüsran kimse kimseyi artık ne beğeniyor nede yeteceğini düşünüyor
10 Yorumla
+1 yılMesele sevgilinin olması değil, seninle sevgili olmayı hak edeceki birinin olmaması.
23 Yorumla- +1 yıl
Umarım seninle sevgili olmayı hak eden biri vardır ❤️
- +1 yıl
@Guitaristmd var ve kendisi dünyanın en güzel kızıdır.
- +1 yıl
Ay ne tatlısınız 🥰🥰
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılBirincisi boyum kısa. İkincisi ise tarzımı çoğu kadın beğenmiyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFlört bile etmedim bu yaşıma kadar hep saçma sapan insanlar karşıma çıktı şimdide karpuz şıklatmaları arasında bunu yazıyorum sinirim bozuk
11 Yorumla- +1 yıl
Karpuz ne alaka?
Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Çünkü hiçbir çekiciliğim yok sevilmeyi hak etmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKafam kaldırmıyor telefondan gereksiz konuşmaları küçük bir örnek
20 Yorumla
+1 yılÇünkü ben çok güzel seviyorum ve güzel sevenler hep yalnızdırlar, doğanın kanunu bu. Boş beleş insanlar kendileri gibi boş beleş insanları bulurlar ve kalpten sevenler yalnız kalırlar. Vs vs. 😏
10 Yorumla
+1 yılBaşkasını unutamadığım için. Yeni birini istemiyorum o kişiyi kalbime gömerek yaşıyorum. Aşktan öte gerçek bir sey benim için. Onun içinse galiba hiç
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTercih … oluyorsa gerçek bir şey olsun kafası
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇünküsü evliyim 😀
10 Yorumla
+1 yılKadınlar beni kaybetme korkusu ile yaşamak istemiyorlar
10 YorumlaDüzgün kız yok etrafta ucuz kızlarla doldu piyasa beni hakedecek kız yok..
00 Yorumla
+1 yılaman kafam almıyor artık biraz heyecan hissedene kadar saldım 😊
30 Yorumla- Devamını Gör (108)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler