- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılYaralı olduğum taraftan vurdunuz beni.
Nerden başlayacağımı bilmiyorum direk giricem konuya.
Çok düzgün bir ailede büyüdüğümü düşünüyorum.
Bu nedenle insanlarla iletişimimin nasıl olması gerektiği özellikle bayanlara karşı nasıl davranmam gerektiği gerek eğitim hayatım gerekse aile için verilen eğitim beni sonsuz bir empati kurmayı alışkanlık haline getirmeye başladı.
Susayi su içmek , acikip yemek yemek gibi.
İster bayan olsun sohbet ettiğim kişi ister erkek her zaman kibar sabırlı dinleyerek karşımdakini anlayrak olmuştur.
Aksi durum söz konusu ise zaten o kişiyle cinsiyeti ne olursa olsun konuşmam bile.
Hal boyle olunca insanlar bu iyi niyet altında farklı sebepler aramaya başladı ama bu uzun zamandır var geçtiğimiz 20 senede çok belirgin hale geldi.
10 senedir benim için özel biri hiç olmadı.
Birde bu zaman zarfında önyargı tavan yapınca farklı şekilde cevaplar almaya başladım.
Sadece 1 tanesini sizinle paylaşıyim.
Çok iyi niyetlisin çok satsın seninle olmaz.
Ben pic birini arıyorum.
Böyle seylerlede karşılaşınca birde üzerine maalesef ülkemizde yaşanan taciz tecavüz ve şiddet kadınların gözünde bizleri normal olarak potansiyel haline getirdi.
Kendi adıma korkuyorum bir bayana yaklaşırken acaba yanlış anlar mı farklı bir tepki verir mi diye.
Ancak böyle internet üzerinden uygulama ile sohbet edebiliyorum.
Burdada kendimi ne kadar düzgün anlayabiliyorsam.
Benim durumum bundan ibaret.
Kusura bakmayın uzun uzun yazdım insallah kafanızı şişirmemişimdir.12 Yorumla- +1 yıl
Kral sen ne güzel adamsın valla helal olsun gerçekten bende böyle düşünüyorum tr ne hale geldi oynanmaz bu serverde kızlarda kendini bı şey sanmasın ulan ilgi gösteriyor sun ayrı bı trip bakmıyorsun ayrı bir trip yani kendilerini bulunmaz Hint kumaşı falanmi sanıyorlar anlamış değilim.
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim iltifatların için.
Hayatımız böyle ilerliyor maalesef.
Bizim anlattıklarımız, konuştuklarımız karşımızdakinin anladığı kadar oluyor.
Bu zamana kadar anlatamadıysak o da bizim ayıbımız olsun.
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim sevgilim yok çünkü sevgili denen kavram adı altında yaşananları görüyorum. Basit ve robot gibi ilişki sürdürülüyor. Tabi genel anlamda konuşmak doğru değil, sevgili olupta çok sağlam ilişki yürütenler de var ve hepsi saygıyı hak ediyor. Ben diğer kesim için konuşuyorum. Ayrılınca saygı ve sevginin bir anda toz olması, efendime söyleyeyim işte ayrılık sonrası ilişkiyi kendi menfaatleri uğruna kullanmalar, araya üçüncü şahısları sokup iyice toksik hale sokmalar. Tehditler şantajlar vs… Bunlar acı gerçekler maalesef
41 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten çok doğru söyledin ya
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi şöyle, seçici biri olmakta zor. Bu böyle devam eder ve belli bir yaştan sonra da daha da zorlaşır. Şu an o durumdayım. 26 yaşımdayım ve olacaksa kafa yormayan doğru düzgün biri olsun istiyorsun ama bulamıyorsun, belki de denk gelmiyorsun veya zamanı değil vesaire vesaire. Bu zamana kadar boş beleş tipleri hayatına almadıysan bu yaştan sonra ekstra almıyorsun. Ve algıları açık gözlemci bir insansan da zaten ilişkinin sonunu tahmin edebiliyorsun az çok gibi şeyler işte aman 😀😀
21 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi anladım seni ve aynen katılıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇizgilerimden ödün vermediğim için doğru zaman ve doğru kişi diyorum her zaman 😊
14 Yorumla- +1 yıl
En güzeli de bu zaten 🌷
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊🌹
- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim 😊🌹
- +1 yıl
Rica ederim 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. İki sebepten yok.
Yok, çünkü hoşlanmadığım için kabul etmiyorum. Olsun diye olmaz bende duygu şart.. hissetmeliyim, midemde filler tepişmeli, ayağımı yerden kesmeli, ruhum karıncalanmalı falan shhs
Yok, çünkü hoşlandığım için cesaret edemiyorum.😃
Ruhumda bir hareketlilik hissettiğim an panik oluyorum ve uzaklaşıyorum. Hehe
Ne dengesizim ama sfkfk10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah'a şükürler olsun beni kutsadı ve sıra dışı, fevkalade, efsane bir sevgilim var😍
12 Yorumla- +1 yıl
😘
- +1 yıl
❤️💋❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılAçıkçası bunu benim de verebilecek bir cevabım yok olması için o kadar çok sebep var ama olmaması tuhaf bence sorun benden kaynaklı bence
10 Yorumla
+1 yılBenim var. Ama olmasaydı ben istemediğimi için olmazdı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,3b cevap paylaştı. Bunun cevabını bende bilmiyorum 😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 264,5b cevap paylaştı.
u +1 yılGerçekten sevdiğim için, duygusal ve kalbim harika olduğu için. dünya da tüm sanat eserleri yalnızdır
20 Yorumla
+1 yılBen duygularımı rafa kaldıralı uzun bir süre oldu.
Aşk, sevgi, ilişki ıvır zıvır bana oldukça uzak. Hem yaşantım buna elverişli değil. Üstelik bir insana bağlanmayı ve bir insanın bana bağlanmasını istemem.
Benim tek bir isteğim var hayırlısıyla yok olup gitmek. 😅
14 Yorumla- +1 yıl
O zaman sana bir sır vereyim; yok olmak diye bir şey yok
- +1 yıl
Bu bir sır değil, bir varsayım.
- +1 yıl
Tamam o gün görüşürüž kendine cici bak
- +1 yıl
Bizi insan yapan yegâne şey saygıdır. Düşüncelerinize saygı duyuyorum. 😊
+1 yılçok dürüst realist ve kuralcı biri olduğum için çizgilerimden asla taviz vermediğim için
12 Yorumla- +1 yıl
Helal
- +1 yıl
beni tanıyosun kanka :D
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Dürüstlüğe aşırı önem veriyorum ve genel olarak ideal kişilikte olduğumu düşünüyorum. Bunu ben değil çevren söylüyor zaten. Adamlık, dürüstlük, sadıklık, masumluk vs.
İnsanlar o kadar çok yalancı olmuş ki benim için doğru kişiyle tanışmak gerçekten zor gibi. Çoğunluk bir şekilde ufakta olsa o yalanı ilişkiye karıştırıyor ve ben yalanın en ufağını bile istemiyorum
Bu yüzden yalnızım ve bir arayış içinde de değilim. Bir süre daha yalnız kalacağım sanırım😅10 Yorumla
+1 yılGenel olarak etkileyemiyorum diyebilirim yani konuşma olarak tanışmak isterken falan olmuyor yani, utangaç değilim ama ağzım laf yapamıyor diyebilirim. Birde sürekli başarısız olunca kimseyi etkileyemeyimce insan artık istemiyor yani zaten olmuyor diyor tıpkı sürekli yenildiğin bir oyunu artık oynamak istememek gibi, insan bazen sadece sevmek sevilmek istiyor ama olmayınca da olmuyor işte.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Arkadaş ortamımın türlü bahanelerle oyalamaları yüzünden aşkı aramaya, aşkı tatmaya fırsat bulamıyorum. Ortamı değiştirecek başka arkadaşım, tek bir destekçim yok. Bu sebeplerden dolayı hiç sevgilim olmadı. Gözümü yeni arabaya, İzmir'e ve Antalya'ya dikmiş durumdayım. Eskişehir benim için aşkta komple bitti.
10 YorumlaHayatım boyunca sadece birinden soğumadım, tanıştığım herkesten 2 hafta içinde soğuyorum. İtici geliyorlar niye bilmiyorum. Konuşasım gelmiyor 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Gelişmeleri lazım çoğu ilkel 😂
- +1 yıl
Geçici körlük yapıyor aşk 😄
+1 yılBeğeni çıtam yüksek olduğu için olabilir, sırf yalnız kalmamak için önüne çıkanları değerlendirmek biraz aciz bir durum.
21 Yorumla- +1 yıl
Bence de öyle
Pilli bebek cidden mi? biz senin helvanı yemiştik? Ksyi ne zaman bırakacaksın yoksa KS de tam zamanlı mı çalışıyorsun şüphelenmeye başladım sljhlkhslhk
Soruya cevap; insanları kendimden uzaklaştırıyordum sürekli. İstemiyordum sonra o portakal kafalı kafama düştü ve herşeyim oldu. Burada tanıştık 3 defa buluştuk ve her anı muhteşemdi <3 <3 <3 onunla geçen her saniye pırlantalardan daha değerli.
06 Yorumla- +1 yıl
Helvamı mi yediniz 😄 afiyet olsun yapıp yapıp yiyin siz 😄
- +1 yıl
5. senem
- +1 yıl
Teşekkür ederim🌷
Tamam merak ediyorum söz🌚😄
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Şu an istemediğim için yok. Yarın istersem olur. Ama herhangi birisi olsun istemiyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü kızların gelip benimle konuşmasını bekliyorum 😂😂hiç cesaret yok bu kızlarda 😂😂
27 Yorumla- +1 yıl
Gidip sen konuş bir de böyle dene bakalım 😄
- +1 yıl
O kadar etkileyici bi kadın görmedim daha görürsem konuşurum 😂😂
- +1 yıl
Sen huri hakkını bekle o zaman 😄
- +1 yıl
Hep erkekler mi gidecek ama birazda kızlar gelsin
- +1 yıl
Türkiye sınırlarına çıkman lazim , yoksa gelmezler sonra peynir çeşidi gibi muamele görüyorlar
- +1 yıl
Türkiye sınırları dışına* Türkçeme gurban 😄
- +1 yıl
Nerde o günler
+1 yılİçimden gelmiyor bu aralar elalemin doğurup da fırlattıklarıyla uğraşmak, bıktım.😂
24 Yorumla- +1 yıl
Doğurup fırlatıyorlar egitmiyorlar projesini çizmek bize kalıyor 😂
- +1 yıl
Çocuk büyütmek istesem kendim doğururum güzelim. 🤰En azından vatana millete faydalı olur.😅
- +1 yıl
Akıllı kadın tamda senin düşündüğün gibi düşünür..
Adriana Lima'nin mükemmel sözünü de bırakalım buraya belki buna mecbur hisseden kadınlarımıza ilham olur ;
" Hanımlar, siz kötü yetiştirilmiş erkekler için rehabilitasyon merkezi değilsiniz" - +1 yıl
Kesinlikle çok doğru bir söz.
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Özgüven, özsaygı fazla olunca bunu her erkek taşıyamıyor. Böyle kadınların yolları doğru erkekle kesişmesse yalnızlık kaçınılmaz oluyor maalesef... Bazı erkekleri görünce yalnızlık daha evla gibi geliyor..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Yaşlandım artık eski atraksiyonlara gerek yok... 😂😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Bir erkeğin en çekici olduğu yaştır 35, asıl şimdi başlamalısın💪🏻😄
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar badboy köpeği yapabileceğim bir şey yok
12 Yorumla- +1 yıl
Şu komple siyah yazıyı terkedin ya fenomenlerden alsınlar bu yetkiyi 😂
- +1 yıl
Herşeyimizi aldılar bunu da alsınlar :D
+1 yılAslında Kariyer ve gelecek kaygısı olduğu için yok diyebilirim kendime Boş Zamanlarda kendimce eylenceli aktiviteler yaparım kız arkadaşım olsa muhtemelen Haftada bir gezme fırsatımız olur ama tam olur aksi günlerde pek fazla ilgilenemeyebilirim oda sıkılır benm düşüncem budur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü isteksiz davraniyorum. Bana bakan kızlar oluyor ama yanina gidip telefon numarası istemek, sapıkça geliyor 😄😅😆 o benden istesin ben değil 😊☺️
10 Yorumla
+1 yılNeden biliyomusun özgüvensizin tekiyim o kadar çıkma teklifi eden çocuklardan kaçıyorum üstelik sevmeme ramen sevmeme ramen dediğim aralarından bi kisiden bahsediyorum özgüvensizlik çok boktan bişey..
11 Yorumla- +1 yıl
Kalabalık ortamlara daha fazla katılın, arkadaş çevrenizi genişletin, spor , resim gibi faaliyetlerde aktif olun, çok kitap okuyun... vs öz güven gelişimi için mutlaka faydası olacaktır
Yapıcı olduğum için. Köpek gibi davranmadığım için. Toksit olmadığım için. Yiyici olmadığım için.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben bilsem bı, ulen benim gibi adamın neden sevgilisi olmaz 🤔🤔🤔
12 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten bunu artık bende merak etmeye başladım Arif ))
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Menfaatin , Saygının ve Aşkın önüne geçtiği bir ülkede sevginin kırıntılarını aramayı düşünmediğim için
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü istediğim gibi biri karşıma çıkmadı. Çıksa da ya sahibi vardır ya da bana bakmaz.
Yalnızlıkta güzeldir
10 Yorumla
+1 yılGaliba a sosyal olduğum için arkadaşlarım gel ayarlayalım derler istemem uzak kalırı hep kimseyi gözüm tutmuyor.
10 Yorumla
+1 yılAdam olanlarin aldigi bir oduldur yalnizlik pic olsaydik bizimde cok sevgilimiz olurdu herhalde 😅😅😅
10 YorumlaBu zamanda teklif edecek yerlerim ağrıyor.
Kadınların nazını da çekemem, para da yediremem. Onlar orada ben burada kalayım, mutluyum.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü birini cok sevdim ve kimseye ona hissettiğim gibi bakamiyorum o yüzden yalnızlığı sectim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Bu sorunun cevabını bilseydim, sorunu çözerdim ve sevgilim olurdu
12 Yorumla- +1 yıl
Belkide bildiğin halde çözemiyor ya da çözmek istemiyorsundur , yüzleşmek için fırsat sorusu
- Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılOturduğum yerden hayatımın aşkının gelip beni bulmasını beklediğim için yok nsks
20 Yorumla Kolay kolay birinin beni gerçekten saf duygularla sevdiğine inanmıyorum çünkü.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanları çok cabuk tersliyorum bu yüzden sevgilim yok sanırım :/
20 Yorumla
+1 yılSoğuk, egoist ve sert görüntüm dolayısıyla kimse cesaret edemiyor, uzaktan bakmakla kalıyorlar 😌
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde sevip kollayıp üstüne düşüp ondan başkasına yan gözle bakmadığımız için yanlızız çünkü sadık olmak suç 10 hatunu bi arada idare edicenki değerimiz bilinsin o karakterde bizde yok.
10 Yorumla Parasizlik
Sanssizlikdan
Bide kalpsizlik
10 Yorumla
+1 yılşu sırılar meşgulüm
ve kıfama göre kız bulmak zor10 Yorumla
+1 yılAşka, sevgiliye, sevgiye, efendime söyliyim güvene, sadakate inancım yok
10 Yorumla
+1 yılBir ara vardı. Ben istediğim için sevgilim değil eşim oldu. Allah kimseye pişmanlık vermesin
Hayırlısı neyse o olsun herkes için.
11 Yorumla- +1 yıl
Amin
İlişkide kaçan tarafım aslında çok sevilen biriyim 🙂
10 Yorumla
+1 yılCiddi şeyler isteyen insan bulmak zor bu devirde
10 Yorumla
+1 yılbunu bende düşünüyorum ama olmayacağı anlamınada gelmiyor bu :p
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılSebebi bulsak sorunu da çözmüş olurduk değil mi?
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dikkatli olduğum içindir ortalıkta yamyam çok 😃
10 YorumlaAramıyorum çünkü. Gerçi arasam bulur muyum, bilemem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı. harbiden niden yok fıştık gibi çocukmuşum. d
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılSöyleyemem. Yoksa etrafımı bir anda sevgililer basar.
10 Yorumla Kıskanç, duygusal bir kız istiyorum
Ama hep bana kısa cevap seven ilgisiz kız denk geliyor10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
s +1 yılHem istemiyorum, hem vaktim yok, hem önceliklerim farklı..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü bir insan bir kere canım saçma bir tavır sergiledinde anında soğurum ve geri dönüşü de olmaz.
10 Yorumla
+1 yılGüçlü biridir cunku. Aldatmamıştir kimseyi ama aldatilmiştir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılDeğmeyecek biri gelip de vaktimi pis pisine çalar diye kimseyle tanışmak istemediğimden yok
10 Yorumla
+1 yılFazla düzüm , netim , işgi çekici bir yanın ve tipim yok,
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı.
+1 yılAşırı çekingenim ve hep karşıdan beklyiorum. Tek nedeni bu
10 Yorumla
+1 yılAldatılmak tan korkuyorum kötü şeyler olcak die çünkü aradaki bağ çok fena olcak gibidir
10 Yorumla
+1 yılBenim gibi bir erkek her kıza kolay kolay nasip olmazda ondan :D sdadasd
10 Yorumlabeni hakeden bir insan yok.. çünkü insanlar iki yüzlü.. tek olmak en güzeli
10 Yorumla
+1 yılBenim var şu an. Olmasaydıda eğer kendim istemediğimden dolayı olmazdı.
10 Yorumla- Devamını Gör (115)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar