Eski ilişkimden olur mu?

Merhabalar, benim geçen senelerde bir arkadaşım vardı bu uzak mesafe ilişkisiydi, ben o zamanlar yurt dışında üniversite okuyordum o da Türkiye’de üniversite okuyordu ve biz bu durumdan dolayı hiç sevgili olmadık fakat sevgili gibi de davranıyorduk sadece ilişkimizin içinde ‘aşkım, bebeğim, vb’ gibi sözler yoktu. Ben sevgili olmadığımız için bunun rahatlığıyla günü birlik bir ilişki yaşadım, ve sevgili olmamamıza rağmen bunu anlatma gereği duydum ve anlattım. Bana sanki sevgiliymişiz gibi tepki verdi ama benle konuşmayı asla kesmedi, benim ona dengesiz davrandım zamanlarım oldu durduk yere engellediğim zamanlar da oldu ama ben ne zaman yazsam yine bana yazıyordu. Bir gün ben yurt dışında yapamayacağımı Türkiye’ye gelip Türkiye’de sınavlara hazırlanacağımdan bahsettiğimde benim iyiliğimi düşünüp bir şeyler anlattı fakat benim ailevi sorunlardan kaynaklanan nedenlerden ona çok sert tepki verdim ve engelledim, psikoloğa gittim tedavi gördüm şu an çok şükür ki gayet iyiyim, psikolojik olarak iyi olduğum zaman ona yazdım şu an yine konuşuyoruz onunla tekrar olmak istediğimden bahsettim yaşadığım olaylardan ve neden böyle davrandığımdan bahsettim, bana yine çok iyi davranarak ilk başakta benimle bir ilişki düşünmediğini söyledi sonra ben artık Türkiye’de olduğumu artık sanal bir ilişki olmayacağını söyledim ve onu sevdiğimi söylediğim zaman her şeyin zamanla oturacağını zamana bırakmak istediğinden, ne olur ne de olmaz dediğinden zaman gösterecek gibisinden bana çok güzel bir konuşma yaptı. Şu an çok ağırdan alıyor ama bana günaydın, iyi geceler ve arada yazıyor gayet iyiyiz.
Sizde bu ilişki ilerler mi, ilerlemez mi?
Eski ilişkimden olur mu?