Merhaba 21yasındayım yaklasık 1yıl süren bir ilişkim oldu. Sosyal medyadan tanıstık ayrılalı 5ay bitti ben her gece ağlıyorum psikolojim hiç iyi değil bir gün aşırı mutlu diğer gün diplerdeyim. Karşı taraf beni sevmediğni söylediğinde 2-3aylık sevgiliydik. Madem sevmiyorsun Arkadas olarak kalalım dediğimde seni Arkadaş olarakda görmüyorum sadece ciddi düşünmüyorum aramızda da bir hoşlantı var o kadar demişti. Benim dışımda kimseyle görüşmediğini söylesede defalarca mesajlarını yakaladım. Yüzüne vuruncada karıştıramazsın telefonumu ben böyleyim değişecek halim yok falan diyordu ozaman gidiyim ben deyince git mi dedim sana ben diye saçma sapan hareketleri vardı. Ben bu kişinin yanında anlamadığım bir şekilde cok mutluydum yaşadıklarımız yalan olsada cok ozel şeyler yaşadık benim her gün canım yanıyor benle arkadas bile kalmak istemedi. Çok özlüyorum ama kendimi durduruyorum her gece. Hem onu özlüyorum hemde benim kendi benliğime yaptıgım hatalar aklıma geliyor bu iki çizgi arasında gel git yapmak beni cok yıprattı. Telefon numarası hala duruyor. O da beni silmemiş gözüküyor. Tek ümidim eskisi gibi olmayacağımızı biliyorum sadece arkadasca bazen sohbet etmek o kadar sosyal medyadan birbirimizi takip etmiyoruz sadece durumlarımı görüyor wpdan o kadar telefon numaramı keşke silse böyle acı cekip beklemem en azından bende psikoloji falan hiç kalmadı. Psikologa gitcek ne zamanım ne maddi imkanım var. Ne yapmalıyım rüyamda bile ona mesaj atıyorum sonra gercekten bunu nasıl yaparım diye kendimi yumruklarken uyanıyorum genelde
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yeni kisiler yeni asklar dogar dogmamasi icin degmez hayatini yaslandirmaya
Bu ilişkimden sonra 2-3kişiyle görüştüm hepsi olumsuzdu dhaa ne yapayım aklıma o geliyor bende numarasını engellicem gününü görür insallah
Aynen engelle gitsin ve sana tavsiyem eski den yeni olmaz barisalim arkadas kalalim vs asla
5ay geçti hala bu şekilde düşünemiyorumcok özlüyorum karşımada adam akıllı biri cıkmadı bari arkadas olarak kalalım yeterki aramız iyi olsun istemiştim.
boş ver biriyle de zaten sirf boslugu doldurmak icin sevgili olma yani senin kriterlerine uygun sa olursun zaten
İstemiyorum hiçbişey zaten haklısın sadece bana bu acıyı yasatan kişi mutlu olmasın istiyorum işleri falan kötü gitsin o nuda boyle yarınyolda bırakan biri cıkar insallah beni hastalandırdı. O da hastalansın istiyorum
Gecmis olsun oncelikle ama degmez emin ol degmez uzuldugune sen beddua et ya da etme kim birini uzerse uzdugu seyle uzulur sen gormessin ama
Sürekki rüyamda görüyorum hep dua ediyorum görmemek için ama aklımda hep of keşke hiç tanımasaydım onu görmezdim rüya
Baska biri al hayatina
Olmuyor 2-3kişiyoe görüştüm olumsuz sonuçlandı anlaşamadım ve begenmediler beni
Takma kafana fazla
Zaten ailevi sorunlarımda zirve yaptıgı bir dönem dayanamıyorum artık
Yazmak istersen konusabiluriz
bence karsindaki narsist biri... seni agina dusurmus, sonrada istemiyorum ayagi yapip aci cekmeni izliyor. narsizm diye bloklar var okursan anlarsin ne demek istedigimi.
Teşekkür ederim de bunun dış görünüşü falan da kötü insanlardan nefret ediyorum falan diyordu olabilir
benim de eski erkek arkadasim aynen boyleydi. Tanistigimizda ilk zamanlar begenmemistim. Sonra yavas yavas nezaketiyle, kariyle, deger veriyor gibi davranislariyla etkiledi. sonra aynen 3. ayda bana soyle dedi " seninle olsun istedim ama olmadi birsey hissedemiyorum seni sevmiyorum ayrilalim dedi. tamam dedim, daha tam baglanmamistim. arkami donup gittim. sonra 1 hafta sonra hicbirsey yokmus gibi aradi, goruselim mi dedi.. beraberken inanilmaz asik bakislar ama sonra ayrilirken istemiyorum diyordu. dengemi bozdu boyle boyle benimde 1 sene surdu. ama hesap soramazdim, cunku seni sevmiyorum diyordu. en son gururumu da ayaklar altina alip uzaktan debelenmemi izlediginde farkettim narsist oldugunu ve birakip kactim. sen de oyle yap.. sevse seni uzmez. seven insan hemen evleniyor. muhtemelen sende guzel birseyi gordu bir parlaklik kiskandigi birsey onu mahvetmeye calisti
Naptın peki nasıl unuttun
Ben cok özlüyorum başka kızlara bile yalvarmıs mesajlarını gördüm telefonlarımı cabuk acıcaksın diye onları bile kıskanmıs ama bir gün olsun bana nerdesin napıyorsun demedi
o beni geldi isyerimde rezil etti. herkesin icinde birak pesimi diye bagirdi. Sonra gidip bagli oldugum birim yetkilisine " denedik ama olmadi pesimi birakmiyor " gibi seyler anlatmis. yetkili kisi beni cagirdi bu olaylardan sonra. ben de ona herseyi anlattim, en basindan. Yetkili dedigim kisi bana hakverdi. Sonra gittim bana yaptiginin aynini ona yasattim, gidip calistigi yerdeki genel mudure ciktim, herseyi aynen oldugu gobi anlattim, vay serefsiz dedi adam. genel mudurunun odasindan cikarken de ona soyledim, genel mudurun cagiriyor diye. Bu onu delirtti, mahallemde beni yakalayip sıkıştirdi, ertesi gun isyerime kadar takip etti.. ben de gidip yetkilime durumu anlattim. Ve bir gorev cikti o ara, baska sehirde , beni diger sehire atamalarini istedim ve sehir degistirdim. Sehir degistirdigimde de tum sosyal medyalarimi kapattim. oyle kurtuldum. ve beni ikna eden su oldu , beni sevmiyor dedim kendi kendime, sevse hemen evlenirdi rezil etmezdi, baskalariyle flort etmezdi, vs.. bunu anladigimda bitirdim kafamda.
degilse hep sayili yasatti muhtesem gune geri donmenin hayaliyle surekli ona sevgimi ispata ugrasiyordum, kimbilir nasil dalga gecmisti psikopat
Sen ve o ne işle mesguldunuz kac yıl oldu biteli
bunu burdan soylemeyeyim, gerek yok sanirim. biteli 3 sene oldu sanirim.. sorunu gorunce hatirladim o psikoyu
Cok benzerde acaba aynı kişimi diye merak ettim bi anda bir akrabası falanmı yoksa
Sadece numaramı silsin baska bişey istemiyorum o numaramı tuttukca bende bosuna ümitleniyorum
silmezki canim.. bu cinsler, senin aglamandan kivranmandan zevk alirlar.. kusura bakmada bulmus bir aptal ( uzgunum) gitmene izin verir mi.. izin vermez.. ne kadar cok aptal okadar keyif malzemesi... ama sence sen aptalmisin da bir psikopatin silip silmemesiyle ilgileniyorsun.. ekndine gel lutfen
bunlari kendine gel diye yaziyorum... lutfen kizma.. ama seven erkek hemen evlenmek istiyor veya en azindan aileyle tanisma vs gibi ciddiye yonelik adimlar atiyor kacirmamak icin. Bir de bu pisligin davranislarina bak..
ben zaten kendi yasadiklarimi ve senin Şu an icinde bulundugun ruh halini anladigim icin yazdim. Sanmiyorum ayni kisi ciksinlar... ama bu cinslerden çok.. narsistler, beyin yapilari farkli olan tipler.. yani sevme kismi empati yapma kismi yok beyinlerinde.. sadece heyecan duyuyorlar.. ayni bir cocugun guzel bir oyuncak isteyip annesine aldirip, iki gunde sikılip kenara atmalari gibi.. aclik icindeler, bu sebeple surekli arayistalar..
Teşekkür ederim daha yeni görüyorum. Fakat ben okun umrunda olsaydım keske bu dediklerin olurdu o zaten kafadan silmiştir hatırlamaz beni rastgele wp durumlara bakarken gormustur bazen beni ayrıca sosyal medyada kullanmıyorum. Bu yuzdende benim acı cektiğmi falan da öğrenemez göremez Sosyal medyam olsada acılarımı paylaşmam oralarda ben sadece biraz sohbet etmek istedim onunla aramız kötü olmasın kötü kalmayalım istemiştim huzursuzum böyle
hala baska bir acidan bakiyorsun.. soyle dusun bir psikopatin umurunda olmak istermisin... ya da umurunda olmak iyi bisey mi.. rasgele baktigini mi saniyorsun. kim kimin whatsapp durumuna rasgele bakar? umut veriyor. diyorki sana , sen biraz aci cek, diger aci cekenlerden firsat bulursam seninle biraz daha dalga gecerim. O numarani silmiyorsa sen sil. cikar seni sevmeyen birini hayatindan ve dalga gecmesine izin verme. Icinden sen durum paylastikca sunu diyordur, bu aptal yine ne paylasmis dur durumuna bakayim da biraz daha kivransin. Benim bahsettigim kisi kariyeri olan biriydi ve sosyal medyadan beni umutlandiracak paylasimlar yapardi, ben de acaba seviyormu diye umutlanirdim o yuzden 1 sene kopamadim. ama sonra anladimki benimle dalga geciyor izin vermedim daha fazla oynamasina. akilli davran.. sen oyuncakmisin da izin veriyorsun. sil gitsin.
Durumda hep arkadaslarımla eğlenirken koyuyorum ama
ne koydugun onemli mi.. baktigini goruyorsun pnun ve hala durum oaylasiyorsun.. bu onda, senin hala onum aginda takili kaldigin algisini olusturuyor. egee onun durumlarina bakiyorsan daha da vahim... cunku whatsapp durumundan bahsediyoruz. neyse demek istedigimi anladin sanirim.. kimsenin seni canım yerine koymasina izin verme, kendinle dalga gecirtme..
3yıldır resim paylaşmıyor nedense 110tane gonderisi var 5tane İnstagram hesabı var ne yapıyorsa artık..
Hic bir hesabından da durum atmaz oyle bir yapısı var
Merhaba bana tekrar yazdı özledim görüşelimmi diye
bende içimden plan kurdum tamam görüşelim dedim anladımı bilmiyorum 2haftadır yazmıyor
bence muatap dahi olma bu tiple. Cevap yazma. Umursama.
Yalam söyledi 2-3güne bulusuruz dedi 15gündür ortada yok pis yalancı
Baskasıyla kesin
1hafta once wp durumundada hayat cok kötü gidiyor ölmek istiyorum acımı anlatamıyorum falan demiş napmaya calısıyor bilmiyorum başkası var kesin o yuzden böyle konuşuyor gibime geldi ona bişey olursa ben daha cok üzülürüm
Başkasına takıntılı ya da aşık acı cekiyor beni kullanacak aklı sıra
kendine bosuna eziyet ediyorsun.. yapma... onun ben kimse icin aci cektigini dusunmuyorum. Sadece ortaya yem atiyor, kim duserse...
suanda eline vuran var mi? istese seni arardi bi an bile beklemeden. hasta bence o... sana şu meshur moda yarismasindqki gibi " bizimlemısın" demis... ( mecaz anlamda), sen de evet demissin, o da egosu sismis, gitmis baska kurbanlar pesinde. baskalarina bizimlemısın diyor... kendine bunu yapma da, kimsenin dalga konusu da olma.. sen bu musun cidden? gel deyince gelecek git deyince gidecek.. ama bence bu adam kesim narsist.. daha onceki narsist ex. ime nasil benziyor.. heryerden tanirim bu tipleri. kurtar kendini.
neden hala benle ugrasıyor istediğini aldı benden
ne yüzle mesaj attı cok merak ediyorum bana asla aklıma gelmiyorsun diyordu onceden seni niye düşüneyimki diyp gülerdi şimdi 6ay geçmiş ne diye yazıyor anlamadım sadece ben bir gün bana mesaj atsın diye her gece cok ağlıyordum tam kendime bişey yapacaktım mesaj attı bi anda
sen maalesef takilmissin gercekleri goremiyotsun, birsey de diyemiyorum duygularinla bakiyorsun... Ben tarafsiz distan bi gozum.. kim elindeki oyuncagin gitmesini ister? Şoyle dusun, bir cocuk var, bi guzel oyuncak bebek gordu, cirpindi didindi aldi o oyuncagi, sonra aldi bacagini gozunu kafasini kirdi... hemen baska bir oyuncagi gordu yeni guzel, ona dikkati kaydi.. eski oyuncagini bi koseye firlatti.. belki o kirdigi oyuncakla bir daha asla oynamayacak. ama asla atmak da istemez. orada tek bacak veya kol durur oyuncak selesinde yuzune bile bakmaz ama anne şunu at da demez. Annesi cocuga su kirik oyuncagini atayimmi dese, hayir der. Cunku milyonda bir ihtimal yaa, tum oyuncaklari bitecekde o oyuncakla az da olsa oynayacak..
simdi sana soru, sana bunlari yapan biri, hala " bizimlemizim"mantigiyla seni aptal yerine koyarak mesaj atiyor ve sen "benden ne istiyor" diye dusunebiliyorsun.
Sana deger verse azicik sevse, gelecek dusunse, bir saniye erkekler beklemiyor, kapida yatiyor ama hemen isi ciddiye donduruyor.
Bu sahsin sana tavri yukardaki oyuncakta anlattigim tavir. kimse elinin altindaki bir salagi kaybetmek istemez.. uzgunum bunu yazdigim icin ama onun gozunde busun..
sen kendine deger vereceksinki, o seni arayamayacak. Muatap olma artik.. hayatina bak.
narsistle mucadele sayfalarini okumani tavsiye ederim.. bir de youtube da adil yildirim, onu izle lutfen
Neden bu kadar uzuldun
Neden üzülmeyeyim o hic özlemiyormu aylardır ortada yok bana ne oldugunu sormuyor telefonum kayıtlı insan hiçmi aramaz onuda gectim wp durumlarıma niye bakıp duruyor bişey der insan be bu kadarda olmaz numaramı silsin ben oyle yapardım onun yerinse olsam
Umursamıyor dur ya başka, açıklaması yok
Umursamayan insanda telefon numarası durmaz. Ben birinden ayrılsam anında silerim nasıl olsa birdaha nerde konuscaz bitmiştir yani
Belki yarın ilerde lazım olur diye düşünürdur
Beni sevmiyormuş ne lazımı olucak başka erkeklere mi vericek anlamadım yani
Bilmem o kafası bir başka calisiyor canım