Eski ilişkim hakkında ne yapmalıyım?

Merhaba 21yasındayım yaklasık 1yıl süren bir ilişkim oldu. Sosyal medyadan tanıstık ayrılalı 5ay bitti ben her gece ağlıyorum psikolojim hiç iyi değil bir gün aşırı mutlu diğer gün diplerdeyim. Karşı taraf beni sevmediğni söylediğinde 2-3aylık sevgiliydik. Madem sevmiyorsun Arkadas olarak kalalım dediğimde seni Arkadaş olarakda görmüyorum sadece ciddi düşünmüyorum aramızda da bir hoşlantı var o kadar demişti. Benim dışımda kimseyle görüşmediğini söylesede defalarca mesajlarını yakaladım. Yüzüne vuruncada karıştıramazsın telefonumu ben böyleyim değişecek halim yok falan diyordu ozaman gidiyim ben deyince git mi dedim sana ben diye saçma sapan hareketleri vardı. Ben bu kişinin yanında anlamadığım bir şekilde cok mutluydum yaşadıklarımız yalan olsada cok ozel şeyler yaşadık benim her gün canım yanıyor benle arkadas bile kalmak istemedi. Çok özlüyorum ama kendimi durduruyorum her gece. Hem onu özlüyorum hemde benim kendi benliğime yaptıgım hatalar aklıma geliyor bu iki çizgi arasında gel git yapmak beni cok yıprattı. Telefon numarası hala duruyor. O da beni silmemiş gözüküyor. Tek ümidim eskisi gibi olmayacağımızı biliyorum sadece arkadasca bazen sohbet etmek o kadar sosyal medyadan birbirimizi takip etmiyoruz sadece durumlarımı görüyor wpdan o kadar telefon numaramı keşke silse böyle acı cekip beklemem en azından bende psikoloji falan hiç kalmadı. Psikologa gitcek ne zamanım ne maddi imkanım var. Ne yapmalıyım rüyamda bile ona mesaj atıyorum sonra gercekten bunu nasıl yaparım diye kendimi yumruklarken uyanıyorum genelde

Eski ilişkim hakkında ne yapmalıyım?