Güncellemeler
+1 yıl
Yorum yapacak var mi
Eski ilişkimle ilgili bir sorunum var, neden böyle yapıyor bana anlam veremedim. Takip ettirmeler garip şeyler yaptı bir ay öncesinde. Yorum yapacaklar için yoruma olanları yazabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Takıntı haline getirmiş gibi. Böyle bir arkadaşım vardı ondan biliyorum
Anlattım mi takıntı diyorsunuz dalga geçmeyin
Anlatın dinliyorum dalga geçecek biri değilim:)
Akrabasıyla evlenecek. Bir ay önce gerçek ve fake hesaba takip ettirdi. garip mesajlaşmalar oldu. bir keresinde kötü bir mesaj attırdı. bir fake hesap beni takip ettiğinde kimsiniz diye sorduğumda ona söylettiğim bir yemini yazdı ve şüphelendim. Geçen biri takip etti ama şifacı sayfası buna baktım eski sevgilimin senelerdir takip ettiği kızla takipleşiyor. Bu durum tesadüf mü anlamadım. Erkek bir arkadaşımla fotoğraf koyduğumda ise hiç böyle takip olmadı.
Tesadüf olduğunu sanmıyorum
Yanınızda da bir erkek görünce çekilmiş
Bütün yapılanlara yorumunuz ne?
Ama sizi takıntı yaptığı kesin
Denk gelir falan laf anlatamazsın da böylesine 😅
Buradan yazayım
Sizden ayrılma nedeni neydi ve sizi sevdiğine inanıyor musunuz
Burdan ben de yazamıyorum Buraya yazın ben silerim yorumu
Eğer sizi sevdiğini düşünüyorsanız büyük ihtimalle halen sizi düşünüyor ve sizinle olmayı istiyor Instagram'da WhatsAppta sizi takip etmeye devam ediyordur ama sızın yerinizde olsam o kişiden uzak dururum. Böyle kişilerle olan ilişkiler pek sağlıklı yürümüyor maalesef ki. Bazen tek taraflı çabalarımız sonucu yoruluyoruz ve bitirmek istiyoruz. Size anlayamadığı şeyler de olabilir. Sizi çok büyük hayal kırıklığına uğratacak şeyler. Sizin yerinizde olsam sonuçta bitmiş bişey halen onu düşünüp zihninizi yormayın kurcaladıkca insanı üzecek şeyler çıkabiliyor.
Nasıl bir sorun ki dert edindin.
Akrabasıyla evlenecek. Bir ay önce gerçek ve fake hesaba takip ettirdi. garip mesajlaşmalar oldu. bir keresinde kötü bir mesaj attırdı. bir fake hesap beni takip ettiğinde kimsiniz diye sorduğumda ona söylettiğim bir yemini yazdı ve şüphelendim. Geçen biri takip etti ama şifacı sayfası buna baktım eski sevgilimin senelerdir takip ettiği kızla takipleşiyor. Bu durum tesadüf mü anlamadım. Erkek bir arkadaşımla fotoğraf koyduğumda ise hiç böyle takip olmadı.
Şimdi seni ilgilendiren burada hala ona karşı ilgin olduğundan dolayı mı?
Takıntımi yapti
Anlatırsan dinlerim
Aranızda sorunmu oldu aynı sehirdemisiniz
Ayrıldık istemedi ne olduğunu neden olduğunu bilmiyorum akrabasıyla evlenecekmiş. Değiliz
Engelle gitsin hiç uğraşma