Eski ilişkimin etkisi?

çMerhabalar. Sorum daha çok kızlara. Ben de kızım. Öncelikle, 2 senelik bi ilişkim biteli 7 8 ay oldu. Eski sevigilim beni 4 5 senedir sevdiğini söyleyen bi çocuk. Bu sürede iletisimdeydik yine sürekli olmasa da. 2 sene de eklenince 6-7 sene oldu toplam. Ben bir gün buna şans vereyim dedim canım olduğum için. Belki şaş kaza seversem çok mutlu olurum denesem ne olur ki dedim :D Çok sevdim bu arada ama tahmin ettiğiniz üzere aldattı beni :). 6. ayimizda ve son ayrılığımızdan hemen önce. Aldattığını öğrendikten sonra bi şekilde 6. ayımızda da aldatıldığımı öğrendim. Barışıp devam etmedim yani. 2 senin icinde 2 ay ayrı kalmıştık. Flörtler yapılmış onu da sonradan öğrendim. Kısaca böyle karaktersiz biriymiş yansıttığının tamm aksine. Güzel bi ilişkiydi genel olarak. Sevgisinden assssla süphe etmedim 2 sene boyunca. Çok tartışırdık ederdik o kadar. Çok fazla fedakarliklar yaptim, çok fazla. yani kendi sınırlarımı aşarak yaptım bu fedakarliklari. Her meyse çok uzattım. Aylar oldu ayrılalı. İçimde öyle bi deli dehşet üzüntü asla yok karaktersiz olduğunu anladiktan sonra hele de. Ama aşırı yani pişmanlık mı denir utanç mı denir o tarz tarif edemediğim duygular yaşıyorum yoğun şekilde. Ona yaptığım iyilikler için, fedakarliklar için, benim sayemde mutlu olduğu her an için deliler gibi pişmanım. Bu his nasil geçer ya tam olarak? Geçmişte yaşayan biri de değilimdir bu arada hiç. Ama içimdeki bu hissi söküp atabilsem hafifleyecekmişim bi oh çekecekmişim gibi :')

21 yaşındayım bu arada)

Eski ilişkimin etkisi?