Sevgilinizin eşcinsel bir arkadaşı olduğunu düşünün ve yıllardır kendisini tanıyor.
Sevgiliniz, eşcinsel karşı cins yakın arkadaşının evinde kalabilir mi?

Sevgilinizin eşcinsel bir arkadaşı olduğunu düşünün ve yıllardır kendisini tanıyor.
Sevgiliniz, eşcinsel karşı cins yakın arkadaşının evinde kalabilir mi?
Yahu benim sevgilim niye birilerinin evinde kalıyor gitsin anasının babasının evinde kalsın 😂 Hayri niye ilişkileri bu kadar zora sokmaya çalışıyoruz? Gerçi ben de soruyorum karşı cinsle yemeğe çıkabilir mi falan diye resmen ayırmak için elimizden geleni yapıyoruz 😂 neyse sorunun cevabına gelecek olursak yani sonuçta erkek belki biseksüel ne biliyorum kadınlara da ilgisi var o riski alamam evinde otursun. 🤣
Karşı cins kimsenin evinde kalamaz kaldıysa geçmiş olsun ayrılırım. Açıkçası kimse ile uğraşacak takatim yok. Zaten erkeklerde öyleler uğraşmıyorlar ben niye uğraşayım saçmalık yani
O kadar… 😌
💆🏻♀️
Evet kalabilir. Ama benim de o arkadaşı tanımam ve eşcinsel olduğuna emin olmam lazım 😅
Eşcinsel olduğundan eminsem olur ben de kalırım
Cevap
22Cevap
Olabilir olmaz diyen eşcinsel ne demek bilmiyordur
Hayır kalamaz tabi ki de. sevgilim zaten hiç bir erkeğin evinde kalamaz.. sadece kız arkadaşlarının evinde kalabilir.
Biseksüel olmaya karar verdiyse o gün arkadaşı neyse olmaz
Sevgililik kızlar tarafından uydurulmuş, erkekler tarafından da ''belki bir ekmek düşer, evlenecek kadar enayi değilim'' mottosuyla destek görmüş son derece sahte, uydurma, göz boyayıcı bir kavramdır.
Gerçekten ''sevgi'' duyan bir insan zaten bir ömür boyu sevdiği kişiyi yanında ister; evlenmek ister.
Gerisi faso fiso. bak erkek arkadaş, kız arkadaş tabiri daha makul.
Sonuç: İsteyen istediği yerde kalır; kimse karışamaz. Evli değiller sonuçta.
Kalmasını istemem. Yine güvenilirlik açısından değişkenlik gösterebilir. Hiç düşündüğüm bir şey değil ya biraz karıştı şimdi duygularım 😄
Sevgilim, hemcinsi de olsa başka birisinin evinde kalamaz. Benim evim varken başkasının evi de ne demek?
Bana böyle şeyler ters. Kendi evinde kalsın adamın canını sıkmasın
Kalamaz. Arkadaşı eşcinsel ama kendisi değil nefsi kayabilir olmaz
Baskasinin evinde niye kaliyor? Gitsin kendi evine.
Sevgilimin eşcinsel arkadaşı olması kabul edilemez. O sapkınlarla arkadaşlık edemez.
Eşcinsel arkadaşı, çevresi vs olan insanla muhatap olmam. Nerede kalıyorsa kalsın.
Kalabilir de maalesef sevgilim homofobik. Eşcinsel arkadaşımı görünce kanı çekiliyor zaten
Eşcinsel arkadaşı olacağını sanmıyorum ama kalamaaz
Kulaklarından tuttuğum gibi eve sürüklerim onu. Ya o ya ben.
Kalamaz bazıları numara yapıyor veya biseksüel olabilir
hayır asla ama asla kalamaz ki çünkü uygun değil ki
Eşcinsel olduğuna eminsem kalır ya. Ama yıllar önce bi erkek arkadaşım 10 senelik arkadaşımla aynı yatakta uyuyakaldim diye ayrıldı sala* ( arkadaşım kız )
Nonosta olsa kalamaz
Hayır kalamaz.
tek mi tekse kesin kalamaz ben de gelirim ahahahahhaahahahah
kalamaz gebertirim
Karşı cins hiçbir canlının evinde kalamaz.
Kimsenin evinde kalamaz nokta
Asla, ama asla kalamaz
Eşcinsel olsa da olmasa da kalabilir
Kalamaz, istediği kadar çırpınsın yine de güvenmem
ben mağaramda mutluyum kalamaz
Kalamaz..!
Ondan bile kıskanırım ben.. 😅
biraz sakıncalı
Aklımda şüphe oluşturur ahahah
Mikrop torbasıdır onlar...
Yok babasının evinden dısarı adımını atamaz
Beraber kalırız