Aşk İlişkileri Eşiniz karşı cins arkadaşının evinde yatıya kalabilir mi? Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Eşiniz karşı cins arkadaşının evinde yatıya kalabilir mi? Eşiniz karşı cins arkadaşının evinde yatıya kalabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Tabiki kalabilir çünkü artık eşim değildir. 2 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. tabi canım hatta prezervatif falanda hediye ederim üstüne kırbaç kelepçe falanda alırım sıkılmasınlar yani eğlenceli geçsin nolcak ya ahahaha biz elit insanlarda lafı olmaz bunun 0 0 Yorumla
Tomirisss Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kısa ve net hayır. Bunun açıklaması, mazereti şuyu büyü olmâz. İki karşı cinsin olduğu ortamda 3. Kışı şeytandır. 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Yürek yedi galiba. Tabi ki hayır. Buna müsade edecek kadar da geniş değilim.Zaten o kadar samimi arkadaş olmasına da müsade etmem. 0 0 Yorumla
lalemiys Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 55% +1 yıl Benim kalmama kendisi izin verirse o kadar gavatsa kendisi de kalabilir ama yoookk öyle dünya koçum ameriga mı burası adam ol😆 0 0 Yorumla
ButNowTakeMeHome Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Hayır. Tabi ki bundan sonraki soru net olarak, hadi grup yapalım' a dönecektir. Neden son zamanlar beni buluyorlar ki... 0 0 Yorumla
SasukeUchihaxD Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. Hayır. Evlenmedim ama öyle birşeye hönlüm razı gelmez. Ancak karşı cins evliyse olabilir. 0 0 Yorumla
Makınelıtufek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kalır tabi ya bız modern cagdaş milletiz beraber bile yatabılr be olcakkı 0 0 Yorumla
Uga915 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Evet tabi kalabilir. Aralarında bir şeyler geçerse güzel de dava açarım, keyifli de olur 😂 0 0 Yorumla
lKahin Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kalabilir , eşim olmadığı için rahat konuşuyorum :d 0 0 Yorumla
_İrem_11 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 58% +1 yıl Ne istiyorsa yapabilir (cesareti varsa)Sonuçta onun hayatı (tehlikede olan bir hayat) 0 0 Yorumla
MissChucky Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kıskanç değilim ama öyle bi şey yapmaya kalkışırsa sonucu kötü olur bence 0 0 Yorumla
anonimkişi123 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Ya ne oldu nerede eltellektüel yaşam nerede özgürlük 0 0 Yorumla
u OurangMedan Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Kalamaz, ne münasebet. 0 0 Yorumla
Zemheri27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Karşı cins arkadaşı olamaz ki yatıya kalsın 😄 4 0 Yorumla
VincentM_ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Karşı cins derken? Ben hiçbir cinse karşı değilim. Bu soru çok saçma. 0 0 Yorumla
wLayetezelzel Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Aynı gün bende karşı cins arkadaşımla kalabileceksem olabilir kalsın nshdj 0 0 Yorumla
kenia Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Tabi ki kalabilir. Ama o andan sonra benim eşim olmaz 0 1 Yorumla Melankoliiii123 +1 yıl Helalll Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Yatarsa bir daha gelemez eve kapı dışarı ederim 1 0 Yorumla
Lyisnna Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 88% +1 yıl Ölü diri tüm sülalesini ayağa kaldırırım 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Olsaydı izin vermezdim. 0 0 Yorumla
Duman_61 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 83% +1 yıl Kusura bakmasın o kadar uzun boylu değil. 0 0 Yorumla
sweetdreams25 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl hayır ne yapçaklar güvenmiyorum olmaz 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ben kalmam. Eşim olursa da kalmasını istemem 0 0 Yorumla
__pinhan Takip Et Master Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl kendi fiziksel/ruhsal sağlığı için kalmamalı. 0 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Hayır kıskançlık sebebi bu durum bence 0 0 Yorumla
byadonis1 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. Kalırsa bedelini öder 0 0 Yorumla
Umutsuzkadin99 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Boyle bir sey kabul edilemez teklif dahi edilemeZ 0 0 Yorumla
merakliogrenci01 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Pamukprincess19 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 59% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı. hayır mümkün değil 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. asla kalamaz... 0 0 Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ne münasebet 0 0 Yorumla
sozdemir Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı. tabikide hayır. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Tabiki kalabilir çünkü artık eşim değildir.
tabi canım hatta prezervatif falanda hediye ederim üstüne kırbaç kelepçe falanda alırım sıkılmasınlar yani eğlenceli geçsin nolcak ya ahahaha biz elit insanlarda lafı olmaz bunun
Kısa ve net hayır. Bunun açıklaması, mazereti şuyu büyü olmâz. İki karşı cinsin olduğu ortamda 3. Kışı şeytandır.
Yürek yedi galiba. Tabi ki hayır. Buna müsade edecek kadar da geniş değilim.
Zaten o kadar samimi arkadaş olmasına da müsade etmem.
Benim kalmama kendisi izin verirse o kadar gavatsa kendisi de kalabilir ama yoookk öyle dünya koçum ameriga mı burası adam ol😆
Hayır. Tabi ki bundan sonraki soru net olarak, hadi grup yapalım' a dönecektir. Neden son zamanlar beni buluyorlar ki...
Hayır. Evlenmedim ama öyle birşeye hönlüm razı gelmez. Ancak karşı cins evliyse olabilir.
Kalır tabi ya bız modern cagdaş milletiz beraber bile yatabılr be olcakkı
Evet tabi kalabilir. Aralarında bir şeyler geçerse güzel de dava açarım, keyifli de olur 😂
Kalabilir , eşim olmadığı için rahat konuşuyorum :d
Ne istiyorsa yapabilir (cesareti varsa)
Sonuçta onun hayatı (tehlikede olan bir hayat)
Kıskanç değilim ama öyle bi şey yapmaya kalkışırsa sonucu kötü olur bence
Ya ne oldu nerede eltellektüel yaşam nerede özgürlük
Kalamaz, ne münasebet.
Karşı cins arkadaşı olamaz ki yatıya kalsın 😄
Karşı cins derken? Ben hiçbir cinse karşı değilim. Bu soru çok saçma.
Aynı gün bende karşı cins arkadaşımla kalabileceksem olabilir kalsın nshdj
Tabi ki kalabilir. Ama o andan sonra benim eşim olmaz
Helalll
Yatarsa bir daha gelemez eve kapı dışarı ederim
Ölü diri tüm sülalesini ayağa kaldırırım
Hayır, öyle bir şey olamaz.
Olsaydı izin vermezdim.
Kusura bakmasın o kadar uzun boylu değil.
Asla :D
hayır ne yapçaklar güvenmiyorum olmaz
Ben kalmam. Eşim olursa da kalmasını istemem
Yok artık daha neler!
kendi fiziksel/ruhsal sağlığı için kalmamalı.
Hayır ben yoksam kalamaz.
kalırımda aile izin vermez
Yatsın da bir göreyim
Hayır kıskançlık sebebi bu durum bence
Töbe töbe görmemiş oluyum
Ben kalabilirim ama o kalamaz
Kalırsa bedelini öder
O kadar güzel kardeşim değiliz
Hayır
Boyle bir sey kabul edilemez teklif dahi edilemeZ
Evet
hayır mümkün değil