- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşk denen şeyin ne olduğunu, insana ne kadar zarar verebileceğini anladığında bu soruyu tekrar sor... Aşık olmamaya yeminli olmanın nedenlerini ve aşktan uzak durmanın gerekçelerini, aşkın yıkıcı sonuçlarını yaşamadan bilemezsin... Aşık olmamak değil, aşık olmak aptallık.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak işte buna fena yazarım. Sevgilimle evlendim bir ay sürmedi ayrıldım. Uğraştım acaba düzelir miyiz diye olmayınca boşandık 8 sene once. Aynı yıl 2 kez başkalarıyla şansımı denedim ama birer ikişer hafta sürdü. İnan o gün bugündür ne hayatıma kimseyi alabiliyorum nede birine sıcaklık hissedebiliyorum ama öyle onu sevdiğimden aklımda olduğundan veyahut hep onu düşündüğümden falan değil. Ben şöyle birsey farkettim; birini sevmek çok güzel duygu sadece bu eylemi bile boş yere birine heba etmek bence aptallik. Ben aşka küsmedim aksine onu milletin elinde oyuncak etmek istemiyorum.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşk küsebileceğin bişi değildir gıymetlimis😃 ama bir kere olur bence bu gerçek aşk yine başka insanları sevebilirsin ilgini çekebilir ama tutulmak Nirvana‘yı görmek bence bir kere olan bir şey ondan sonra istesen de o kadar olmuyor
13 Yorumla- +1 yıl
Hayır, Aşk bir kere gelmez insanın başına beybi :D
- +1 yıl
Israr etmicem😃
- +1 yıl
Keşke etseydin :D
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılBen direk aşka inanmıyorum cann :D bunun da suçlusu insanlar tabi ki de.. birbirlerini gerçekten sevmiyor kimse.. bakıyorum ama dışı güzele aşık olur herkes.. ya da mesela paran varsa gücün varsa.. dış görünüşün çekiciyse o zaman sana aşık oluyorlar.. hatta şuna da şahit oldum dış görünüşün iyiyse arkadaş çevren bile çok oluyor. çirkin insanı kimse sevmez mesela. bunun gibi nedenlerden dolayı aşka inanmıyorum küsmek de değil konu aslında. zaten bir insan için asla bir şeye küsmem ayda kendimi kapatmam beni bırakıyorsa kendi kaybeder umurumda bile olmaz.
14 Yorumla- +1 yıl
İnanma sen inanma :D vurur sonra yüze ifadesi djdk
- +1 yıl
Vursun beklerim jsjsj :D
- +1 yıl
Yine de bekliyorsun, demek ki tam olarak inancını kaybetmemişsin :D
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL Zeki kadının hali başka oluyor :D 🥳
Yapay Zeka Cevapladı
Ay, ne diyorsun ya? Yani, tam bir aşk kadını olarak söylemeliyim ki, bir kişi yüzünden aşka küsmenin durumu zor ama aptallık değil. Herkesin kalbi kırıldığında kendine özgü bir iyileşme süreci var. Bu süre içerisinde kendine zaman tanıman gayet normal. Ama birine aşık olmak o kadar güzel bir duygu ki, hepten kapıları kapatmak üzücü olur. Ben aşkı yeniden tatmanın tadını çıkarıyorum şu an 🤗💕 Kırıldığını biliyorum ama bence tekrar denemeye değer!
15 Yorumla- +1 yıl
Deneyelim bakalım :D
- +1 yıl
Bunun manit Orço mu 😂
- +1 yıl
@FıstıklıLolilop evet orçooo 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılBir kişi yüzünden aşka küsmek kendine yaptığın en büyük hatadır. Ve o kişiye yaptığın en büyük iyilik çünkü unutamadığını sanar
27 Yorumla- +1 yıl
O kişinin de çok şeyindeydi jdkfs
- +1 yıl
Öyle deme uzaktan uzaktan takip ederler mutlu falan olurlar aman aman 😂
- +1 yıl
O kadar uzaklar ki, takip edebilemezler jddjka
- +1 yıl
Var var takip ediyorlar biliyorum 😂
- +1 yıl
Kiiiim 🤤 vay pisler 😂
- +1 yıl
Sen bilirsin senden kaçmaz bir şey 😂
- +1 yıl
Yok muhtarlığı bıraktım 😃
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Tamamen küsmek aptallık. Fakat aşka karşı bir müddet soğuma olması bence normal bir durum.
19 Yorumla- +1 yıl
Kişiye karşı soğuma ok bence :D
- +1 yıl
Yiooo :D
- +1 yıl
Gıcıklar için mümkün shjd
- +1 yıl
Hayır sen deee
- +1 yıl
Sensin sen. 😒
Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Bir kişi yüzünden aşka küsmem onu atarım çöpe kaldığım yerden devam ederim
19 Yorumla- +1 yıl
Acaba sen hiç aşık oldun mu :D ahdj
- +1 yıl
Bir kere mi
- +1 yıl
Sıfır kere :D
- +1 yıl
Biliyordum 😏😏
- +1 yıl
Güle güle
+1 yılİnsanları birtakım karaktersiz ve hain kişiler nedeniyle daha net tanımak mümkün olabiliyor büyük ihanetler gören ve yaşayan insan herşeyden önce aşka değil güvene inancını yitiriyor.. Güven kaybı yaşayan bir insan ne kadar zorlasa da kimseye güvenemez, âşık olamaz. Bu zor bir süreç ve kesinlikle zamana bırakmak en doğrusu.. Yaralar mutlaka geçecektir, kâlp kendisini ummadığı anda seveceği doğru bir insana açacaktır çünkü insan sevilmek ister, sevmek ister her zaman..
20 Yorumla
+1 yılBence evet öyledir, yani bu hayatta mutlu edecek mutluluğu hak edecek kadınlar da var erkeklerde var, ancak ne yazık ki biz insanoğlu bütün başımıza bir olay geldiği zaman sanki bütün dünyanın olayları bizim başımıza gelmiş gibi davranıyoruz. Zaten 50 yıl 60 yıl belki de 100 yıl yaşayacağımız insan ömründe kendimize bazı mutlulukları yaşadığımız sorunları göz önüne alarak zehir ediyoruz. Hiçbir zaman belki de Bizim için hayırlısı bu diyerek davranmayı tercih etmiyoruz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aşk, ne küsülücek ne de vazgeçilecek bir şeydir. Aksine, sabırla büyütülecek, emekle güzelleştirilecek bir duygudur. Bazen zorlar, bazen güldürür; ama her zaman hayatın en özel renklerinden biridir. Aşk, kalbin derinliklerinde hissedilen, her anı anlamlandıran bir güce sahiptir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir kişi yüzünden aşka küsülür mü? Evet bence küsülür ve hatta çok uzun süre küsülebilir. Bu küsme ta ki artık bitti dediğin yerde veya hayatına yeni biri girdiğinde sona erer. Küsmeler her zaman geçici bir duygudur.
Kalp tazelenince ve yeni birini hayatına almaya hazır halen gelince, yeniden sever yeniden aşık olur. Bu durdurulamaz ve engellenemez kaos zinciridir. Aşk kaostan her zaman beslenir ve kendine yenilenmek için zaman tanır.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen aşık oldum evet acı çektim 3 yıl evet dedim yapmak zorundaydım yeter artık dedim evet ama pişman olmadım imtihan zor olandır iyi gibi göründü çok üzüldüm o anılar gitmiyor istesen de o yüzden telefonum bozuldu içine etmişlerdi zaten olmadı 2013de telefon gitti 2017de alındı yani ne demek istiyorum en ağırı imtihanımdı ve ne demek istiyorum aşk istemiyorum sevgi en güzeli
10 Yorumla
+1 yılKüsmek zaten başlı başına aptallıkken, bir aptalın hatası yüzünden dünyanın en güçlü duygularından biri olan aşka sevdaya küsmek zaten hem mantık dışı hem aptallığın dik alası olacaktır. İnsanlar beşerdir, ve sık sık şaşar insanı insan yapan şey hatalarıdır zaten ama bir başkasının hatalarını genele yaymak olmaz! Ne demiş ünsüz düşünür.
Hayat bir anlık mesele o an belki de şu an! Anın tadı andadır, çok uzaklara bakma belki de hemen yandadır...
10 Yorumla
+1 yılBazı şeyler var onlar olmadan hayat aşırı anlamsız mesela sevmek mesela sevilmek mesela güvenmek Bunların hissi muazzam. s... ktiri b.. ktan bi mal yüzünden tüm bu güzel hislerden vazgeçecek kadar kafayı yemedim
13 Yorumla- +1 yıl
Ben de canım :D
- +1 yıl
Olması gereken bu 😂
- +1 yıl
Ondan sebep :D
+1 yılYormuyor mu de devamlı bir a*m için tek ayak üstünde kırk yalan atan a*m budalaları? Aptal olmak sapıklarla uğraşmaktan iyi bir şeydir.
26 Yorumla- +1 yıl
Bir tanesi için yapsalar yine iyi ahdjaj
- +1 yıl
Harem kurma derdinde çoğu 😂
- +1 yıl
@‘mm harem ksjdls
- +1 yıl
😂😂 E yani bunların evlisi de aldatıyor bekarı sevgilisi ile bir şeyler yaşasa da aldatıyor. Yanlış yazmışım bir a*m olmuyor bu durumda. Daha kötü.🤦♀️
- +1 yıl
Evet ajjdja diyorum ya keşke bir tanesi için olaydı 😅
- +1 yıl
😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kişiden kişiye ve yaşanılan olaylara göre değişir. Ben mesela 5 senedir kimseye bulaşmıyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin.
11 Yorumla- +1 yıl
Amin.
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılAptallığin daniskası hemde. Aslına bakarsan uzun ilişki yoruyor insanları.
12 Yorumla- +1 yıl
Ama emek var
- +1 yıl
Ondan diyorum bende, bakıyor değmiyor. Bıkıyorlar..
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGörsel sen misin😍
Neden küsülsün ki, en güzel ve dolu dizgin duygudur
11 Yorumla- +1 yıl
Soru görseli mi :D hayır jddj
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olmak bilinçli bir tercih değil ki. O yüzden başkasına adapte olamadı bir şey hissedemedi diye kimse aptal olmaz bence. Ama tekliflerin hepsini reddedip kimseyi tanımak bile istememek aptallık olabilir.
10 Yorumla
+1 yılApt*llık değil , bağlılık ve sevgi. Onun yerine başkasını koymak istememe , koyamama.
13 Yorumla- +1 yıl
İşte bu da aptallık :D
- +1 yıl
Evet öyle çaktırma jfjdjd
- +1 yıl
Çaktırmamaya gayret ediyorum sjfk
- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s +1 yılKüstüm de ne oldu, 7 yılımı yedi. Eh yeter artık dedim, evleniyorum wkdkks
13 Yorumla- +1 yıl
Büyüsüne de kapılmamak lazım :D evlenmeden de olur ahdja
- +1 yıl
Basiretim bağlandı wkdksk
- +1 yıl
hdjdjs deme öyle :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKüsmemiş halin buysa küsmüş halini düşünemiyorum jsjdj
15 Yorumla- +1 yıl
Kendimle aşk yaşıyorum :D hayatımda birinin olmaması buna işaret olamaz hddj
- +1 yıl
Turşumu kuracam diyorsun yanii 😁
- +1 yıl
Nede güzel olurummmm
- +1 yıl
Keskin sirke küpüne zarar ama sjsj
- +1 yıl
O ben dhdj
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aptallık. değil de kendini bir süre dinlemek , ne istediğini anlamak içinde bir sevgi kalmasın diye beklemek iyidir bence. koştura koştura ilişkiye koşturmak da sevgiyi basitleştirdi günümüzde..
10 Yorumla
+1 yılAptallık demeyelim ama saçma. Biri kötü diye aşka küsmem
110 Yorumla- +1 yıl
Evet saçma ve dolayısıyla aptalca :D
- +1 yıl
😀😀
- +1 yıl
😜
- +1 yıl
Sosy alemsin kız 😂👏🏻
- +1 yıl
😂😂 alemim di miii
- +1 yıl
Tam olarak hem de %100 net 😂😂
- +1 yıl
😏 güzel bir şey mi yazdın diye düşünmekteyim
- +1 yıl
Evet güzel anlamda yazdım
- +1 yıl
Aldım kabul ettim :D
- +1 yıl
👍🏻😀 sevindim
- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılBence aşka küsmek değilde, istediğini alamama durumu serzeniş, iç çekme, can sıkıntısı oluyor. Yoksa ondan daha iyisi çıksa karşısına unutturur diğerini. Sonrada ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim şarkısını dinler durur.
10 Yorumla Bunu yapacak olanın zeka seviyesi tek hanelerden öteye geçemez
11 Yorumla- +1 yıl
Djfkdk ne alaka :D
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBir kişinin faturası itinayla tüm dünya erkeklerine kesilir
11 Yorumla- +1 yıl
Yapman kuzum :D
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Birine aşık mı olmak istiyorsun. Sonu gelmeyecek bir şey üzerinde neden bu kadar çok duruyorsun.
11 Yorumla- +1 yıl
Sonunun gelmeyeceği ne malum
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Her insan kısa süreli de olsa uzun süreli ilişkilerden sonra küsmesi çok normal. Direk bir başkasına aşık olamaz bir insan. Olduğunu düşünüyorsa eğer hayatına aldığı insanda öncekini arıyordur.
10 Yorumla
+1 yılAşkın yıkıcı sonuçlarına katlanırken sadece beynimizin kapısını çalarız.. şimdi mi başına geldim der aklımız.. şimdi mi hatırladın beni.. aşk beynimizle yaptığımız bir duygu değildir zaten..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Elhamdülillah çok şükür böyle safsatalarla işimiz yok.
15 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi :D
- +1 yıl
Aşk gerçek oke mi :D
- +1 yıl
Çok pis aşık olacan sen Colin bey, Sosyetic demişti dersin aahdhah
Bazı sevgiden aşktan anlamayan insanlar yüzünden neden küsecekmişim kendime eziyet, bize göre doğru insan tabi ki var
10 Yorumla
+1 yılTabii ki aptallık. Herkesin mayası aynı değil. Herkes kötü değil. Benzer çok var, içinde iyi de vardır.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBüyütülmemesi gereken bi konu aşk.. Arayış içerisine girenler var bulmak için.. Saçmalık bu..
11 Yorumla- +1 yıl
Arayıp da bulamazlar zaten o usul usul girer hayatına
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılBana göre saçmalık tamam güvenmeyebilirsiniz ama yinede hayatınıza birini alırsınız bu kadar çokta takılmamak lazım.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,4b cevap paylaştı. Aptallık tabii ki. Ben öyle şeyleri takmam. Üzüldüm gitti. Oda kendi yolunda neşeyle devam etsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım ama ya birden fazla kez hüsrana uğrarsan o zaman da aptallık mi
11 Yorumla- +1 yıl
Birden fazla kez hüsrana uğramak, aptallık bence :D akıllanmamışsındır henüz
Aşık olmak isteyip istememekle olabilecek bir şey değil. İrade dışı gelişir 😅
11 Yorumla- +1 yıl
Yiaa anlatsana biraz :D
+1 yılSen değil kalbin ve miden iş birliği içinde küsüyor bu kesinlikle elde olan bir durum değil
10 Yorumla
+1 yılHayır değildir belki haklı nedenleri vardır benim gibi kim bilebilir ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılAptallık diyemem ama atlatılması gereken bir durum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAşksız yaşanmaz, aşk güzeldir. Arınmadan sonra kapıları tekrardan açmak gerekir.
10 Yorumla Küsme sebebiyeti verenler aptal böyle güzel bir duyguyu mahvetmek 😏
10 Yorumla
+1 yılKüstüm derim ama küsemem kiii. Çünkü kalbim arsız laf geçirmez, aşka çarem yok ✌️ Nova Norda
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ben aşka küsmedim hiç hâlâ arada bir denemem oluyor tabi ama hep reddedilme ile sonuçlanıyor 😂🤷♂️
10 YorumlaAptallık değil tercih ama kimse yüzünden de aşka küsülmez en azından biri için değmez
10 Yorumla
+1 yılbi süre uzak durursun ama tamamen ask yok herkes kötü tarzı tripler hos degil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBelli bir zaman bunu yapmak gerekiyor ama süreden sonra tekrar şans vermeli insan kendine
10 Yorumla
+1 yılBence öyledir.. kimseye takılıp kalmamak gerekir
10 Yorumla
+1 yılDaha iyileri çıkıcak inş karşımıza onlar yüzünden aşktan vazgeçemem
10 Yorumla
+1 yılTabii ki de hiç hoş bir şey değil aptallık çünkü bir kişi yüzünden kendi hayatımızı hiçe saysak takıntılı bir şekilde birini sevsek bu bizim ruh sağlığımıza zarar verir kaldı ki insanları birbirleriyle kıyaslamamak gerekir
10 YorumlaTamamen saçmalık
13 Yorumla- +1 yıl
Hangisi kdkd
- +1 yıl
Biliyorum ki :D
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Küsmem ama mesafeyi açabilirim biraz :D
16 Yorumla- +1 yıl
Zaten mesafe bayağı geniş :D
- +1 yıl
Değil mi :D
- +1 yıl
Hayır sen bilmelisin
+1 yılevet kaderinizdeki kişi belki de o degildir soruma bakar misiniz acaba
10 Yorumla
+1 yılÇevrem aptallık olarak karşılıyor ama benim için doğru olan bu .
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKimseye aşık olmamak aptallık değildir, aşka küsmek aptallıktır.
00 Yorumla
+1 yılAşk sadece bir duygu
Büyütmek aptallık10 YorumlaAşk küsebileceğim bişi değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılAptallığın daniskasıdır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yok yapmam önümdeki aşklara bakarım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bence evet aptallıktır
10 Yorumla
+1 yılYo düzgün birisi çıksın yeter ki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Evt bence öyle
10 YorumlaAptallık değil
20 Yorumla- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem