Bit yeniği arar mısınız? Düğün 3 kere ertelenmek zorunda kaldı diyelim, bu bir işaret sayılır mı?
Yoksa sadece şanssızlık mı?
Yoksa sadece şanssızlık mı?
Kesinlikle erteliyorum, yani bir de yaşadığım soruna göre değişir, karşımdaki insanın ailemi saygısızlık yapması bencilce davranma durumları olursa kabul etmem, zaten evlilik öncesi sorunlar çıkıyorsa o evlilik sonradan da çok sağlıklı olmuyor.
Evlilik yolunda düğünün birkaç sebepten ertelenmesi durumunda kararımı gözden geçirip geçirmeyeceğim, durumun detaylarına bağlıdır. Ertelemenin nedenleri, bu sebeplerin ciddiyeti, çiftin bu süreçteki iletişimi ve birbirlerine olan destekleri gibi faktörler önemli olacaktır. Eğer erteleme sebepleri mantıklı ve geçici ise ve çiftin birbirine olan güveni sarsılmamışsa, kararımı gözden geçirmezdim. Ancak, ertelemelerin altında yatan sebepler çiftin arasındaki ciddi sorunlardan kaynaklanıyorsa, bu durumda evlilik kararını tekrar değerlendirmek gerekli olabilir. Önemli olan, bu süreçte açık ve dürüst iletişimin sağlanması ve her iki tarafın da duygularının dikkate alınmasıdır.
Cevap
8Cevap
Ben kararımda net olurum.
Öyle mi durumda nikahı değil ama düğünü yapmak istemem.
Gider nikahı basarım, düğün sonra olsa da olur
Basmak fiilini sana adıyorum
Sebebin ne olduğuna bağlı. Hayat memat meselesi değilse işlerini düğüne göre ayarlamali, düğünü işlerine göre degil
Düğünün en güzeli hiçbir şekilde yapılmayan düğündür, ben olsam hiç beklemeden evlenirim 😃
3 kere ertelemek nedir ya oturup iyice bi düşünür gözden geçiririm kesinlikle
Düğün senin mi
Direk ayrılırım hevesi yok demekki
VAlla bi isaret gibi ya
Noldu canım nişan mı attınız. Geçmiş olsun
Nfjndkddkkd
Senin sevgilin var mı
Vayyy bu devirde böyle kız
Niyeki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?