Çok sevdiğiniz halde hala emin olamıyorsanız, çözemediğiniz acabalar varsa yol yakınken dönmek daha mı mantıklı?
Sevdiğimden işin içinden çıkamıyorum ama asla emin olamıyorum.
Sevdiğimden işin içinden çıkamıyorum ama asla emin olamıyorum.
Yol yakınken dönmek en mantıklısı. Çünkü ileri de geri dönüşü olmayan bir yola giriyorsun.
Sonra çocuk oluyor. Çocuk için evli kalıyorlar ama evde sevgi yok. Çocuk sevgisiz ortam da huzursuz büyüyor. En azından gelecekte ki bir çocuğun yaşamı için baştan bitirmek lazım
Daha sevdiğinden bile emin değilken ne diye evlilik hazırlıklarına girişiyorsunuz insan hayret ediyor. Aklınız fikriniz evlilik mi? Hayatta başka hiçbir şey mi yok?
Evleneceksiniz de ne olacak, nirvanaya mı ereceksiniz?
Seviyorum diyorum emin olamadığım olay sevdiğim değil, başka şeyler. Sevmekle alakalı sorun yok, entrika mı desem bilmiyorum dolaplar dönüyor
Başkası mı var?
Cevap
11Cevap
Olabilir niye olmasın düğün günü bırakıp giden var
Yol yakınken dönmek daha iyi çünkü sonrasında daha çok problemler oluyo içinden çıkılamaz bir hale gelirsin
Bunun mantıkla alakası yok ki eğer evlilik için yolunda gitmeyen bir şeyler varsa tabiki ayrılmak en doğal ve doğru olanı
Mantıklı. Evlenip ayrılmaktansa şimdi ayrılmak mantıklı.
Ataların çok güzel bir lafı var. Zararın neresinden dönersen kârdır diye. Bilmem anlatabildim mi?
Sacma bence siz kadin milleti böylesiniz erkek onca masraf yapiyor onca hazirlik yapiyor onu düsünen yok
Masrafları ortaklaşa yaptık bilmeden konuşmayın bence
Gözüne batan ciddi şeyler varsa bitirebilir sin tabiki. Mutsuz bir evlilik yaşamaktan iyidir...
Takip atar mısın
Bişey sorcam
Ayrıldığında büyük pişmanlık yaşayabileceğini de göz önünde bulundur.
Yol yakınken dönmek daha mantıklı iyi düşünmek lazım ama
Evet aklına yatmayan bir insanla evlenmektense yol yakınken dönmek mantıklı.
Evlenmiş çoluk çocuğa karışmış olduktan sonra mı ayrılacaksın? :D seviyorsan ayrılma ama başkasına kayıyorsa gönlün ayrıl, zira koca adayına yapılabilecek en büyük kötülüğü yapmış olursun.
Yani eğer kötü gidiyorsa yolun neresinden dönülse kardır :)
Evlendikten sonra olacağına evlenmeden ayrılmak daha mantıklı
Daha sonra pişmanlık duyulucağına yol yakınken dönmek mantıklıdır.
Nasipte yoksa kafa takmaya gerek yok
hahaha mantikli aynen :D
Neyini sevdin?
Çok mantıklı bence
Mantıklı değil
Mantıklı
En İyi Cevap