İLİŞKİYE ARA VERMEK İYİMİDİR?

2 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle aramız çok iyi allah bozmasın su sızmıyor.. ama ben tek düzelikten yorulmuştum biraz ara verelim dedim böyle bir ay boyunca aramız düzelmedı mesela tamam konuşmayalım dedik bir gün sürdü en fazla bu drum genelde erkek arkdasım bana yazdı ve aradı.. ikimizde birbirmizssiz yapamıyoruz. Ben ona sorduğumda sana daha çok bağlandım dedi aramıza sorun yok cevremızdekiler sebep oluyor dedi.. eskiden hep dip dibeydik şimdi haftada 1 zor görüşüyoruz iş güçten dolayı ben de öyle ve daha çok bağlandım ona acaba bu durum soğumasına engel olmuş mudur. arada bir ilgiyi üzerime çekiyorum deneme planları yapıp :) halen etkisinde ama bana karsı uzaklık var mıdır korkuyorum sadece belli etmek de istemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
2 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle aramız çok iyi allah bozmasın su sızmıyor.. ama ben tek düzelikten yorulmuştum biraz ara verelim dedim ama ara veremedik en fazla 1 gün böyle bir ay boyunca aramız düzelmedı mesela tamam konuşmayalım dedik bir gün sürdü en fazla bu drum genelde erkek arkdasım bana yazdı ve aradı.. ikimizde birbirmizssiz yapamıyoruz. Ben ona sorduğumda sana daha çok bağlandım dedi aramıza sorun yok cevremızdekiler sebep oluyor dedi.. eskiden hep dip dibeydik şimdi haftada 1 z
İLİŞKİYE ARA VERMEK İYİMİDİR?