Aşk İlişkileri Ben 40 yaşındayım sevgilim 20 evlenmenme teklifi etti kabul etmeli miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ona çok aşığım o da bana Güncellemeler+1 yıl Evlenme Ben 40 yaşındayım sevgilim 20 evlenmenme teklifi etti kabul etmeli miyim? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Evet edebilirsiniz bence.. aşk varsa 0 0 Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Evlenme teklifi ettiyse cevap vermeden buraya mı yazdın şimdi anlamadım. d 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bi düşüneyim dedim Yorumla
ogeliyeah Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 692 cevap paylaştı. Evlenmeme teklif ederken çok doğru iş yapmış 0 0 Yorumla
DCshshshsge Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl ben eşimin doğmasını beklicem yüzük hazır yoksa hahahaa 0 0 Yorumla
Garip_arzulu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zenginsiniz galiba 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Çocuk düzgünce olur ailesi karşı cikmazmi 0 0 Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Adam zengin olsa gerek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bari küsuratli yaş söylede inandirici olsun knk 1 1 Yorumla MnikSevenDev188 +1 yıl Sallamış jdjs Yorumla
Laravvrexcvvby Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Ailen izin vermez 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden vermesin Yorumla Laravvrexcvvby +1 yıl Yaş farkı cok Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Etmelisin evet 0 0 Yorumla
İdrisbingöl Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Zengin misin peki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yoo ne alk Yorumla İdrisbingöl +1 yıl Sen zengin misin diye sordum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evet edebilirsiniz bence.. aşk varsa
Evlenme teklifi ettiyse cevap vermeden buraya mı yazdın şimdi anlamadım. d
Bi düşüneyim dedim
Evlenmeme teklif ederken çok doğru iş yapmış
ben eşimin doğmasını beklicem yüzük hazır yoksa hahahaa
Trol soru güzel kurgu ama tr şartlarında milyonda 1 be kardeş
Zenginsiniz galiba
Çocuk düzgünce olur ailesi karşı cikmazmi
Adam zengin olsa gerek