NOLURSUNUZ CEVAPLAYIN NOLUR?

Ben sevgilimden bir buçuk ay önce ayrıldım 2 senedir tanışıyoruz 7 aydır sevgiliydik benden iki hafta sonra bir kız buldu kızla sevgili olmuşlar o da aşırı kısa sürdü iki hafta şimdi onun acısını çekiyor bana çok garip geliyor kız daha önce hiç ortalıkta yoktu bu arada hiç görmemiştim falan neyse kızı bulmadan önce bana gönderme yapıyordu manyak kızdan sonra bıraktı şimdi görseniz ona kör kütük aşık olmuş öyle davranıyor hatta kızla ilk zamanları benim tiktok hesabıma bile bakmıştı bunların araları bozulduğu zamanlar neyse bunlar 2 hafta bir ilişki yaşadılar geçen hafta araları bozuldu bu kadar şeyi nerden biliyon derseniz her boku sosyal medyada yaşayan ergenler ve gerçekten bu ergene 7 ay nasıl katlanmışım ve bu kadar deccal olduğunu nasıl görmemişim ben de bilmiyorum neyse beni bir ay içinde farklı aralıklarla farklı yerlerden engelledi bu ex önce Instagram sonra kız çıktı ortaya Twitter sonra geçen hafta araları bozulduktan sonra wpden engellemiş ya bu manyağın kafa ne ben çözemedim gerçekten hatta araları bozulduktan sonra kız bile beni engellemiş o ne alaka ben onu hiç anlamadım bir de çocuk bana ne yaptıysa aynılarını yapmış kıza aldığı çiçeği bile değiştirmemiş o derece yani bu kadar anlattın sorun ne derseniz bu yaşananları benim aklım almıyor çocuk biz hiç yaşanmamışız gibi davranıyor ve ben onun için çok ama çok fazla fedakarlık yaptım yani bu davranışlarını anlamlandıramıyorum bana anlamlandırabilecek biri var mı ve ona karşı sadece öfke duygusu besliyorum sevgi falan yok aşırı derecede intikam almak istiyorum geri dönsede defol git diyebilsem istiyorum ama beni bu şekilde silen biri geri döner mi onu da bilmiyorum cevaplarsanız çok sevinirim Türkçem biraz bozuktur umarım anlatabilmişimdir şimdiden teşekkür ederim
NOLURSUNUZ CEVAPLAYIN NOLUR?