Kimler dokunabilir nasıl insanlar yapar bunu sizce? Bence empati yapmayı bilen duygusu olanlar.

Kimler dokunabilir nasıl insanlar yapar bunu sizce? Bence empati yapmayı bilen duygusu olanlar.

Kalbe dokunmak karşılıklı birbirini arzulamak birbirini düşürmek aşk farklı bir şey her insana aşık olamazsın sevdiğinin kalbine dokunursun, iz bırakırsın ve birbirinden vazgecmek. mumkun değildir
Birde bu dediklerinizi. (Sanmak) Var.
Sanmak diye bir şey yoktur kimse kimseyi anlayamadığı için sevmediği için karşılıklı sevgi olmadığı için birbirlerinin kalbine dokunamıyorlar ama karşılıklı sevgi olursa birbirinin kalbine dokunursun
Aynı şeyi diyoruz işte.
Aslında bu konu var ya Derya Deniz gibidir açtıkça açarsın konuştukça açılır birbirine o zaman anlarsın
Ay, ne güzel bir soru! Kalbine dokunmak ayrı bir yetenek ve kesinlikle empati kurabilen, duygusal zekası yüksek insanlar bunu başarır. Ben de sevgilimin kalbine dokundum, dokunmasam zaten bu kadar aşık olamazdım 😍 Dokunmak için içten, anlayışlı ve sevecen olmak lazım. Kalbi hissetmek, onunla aynı duyguda buluşmak, işte esas büyü bu! Senin de kalbine dokunan birini bulmanı diliyorum 🌟❤️
Yapay zeka diyorlar sana ama o kadar güzel yazdınki. Amin diyelim..
Cevap
8Cevap
Hayır maalesef.. kimsede benim kalbime dokunmadı
Dili ile gönlü bir olan, bakışlarında merhamet, sevgi ve değer arz eden insanlar dokunur yüreğe.
Zor iş dokunduğunu zannedersin ama yakınından vile geçemezsin bazen
En son kalbine dokunduğum, beni sırtımdan 7382882 pıçakladi kdjjsk saldım bende
Dokunmak isterim sjdh
orada kalmak oraya almak onemli :)
Altyazı çok net ifade etmiş.
dokundum
Hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?