Kırılması eksik kalıyor, parçalara ayırıp üzerinden kamyonla geçilmiş gibi yani

Kırılması eksik kalıyor, parçalara ayırıp üzerinden kamyonla geçilmiş gibi yani

Parçikpinçik 😂
Bu kelimeyi galiba ilk kez okudum o yüzden olduysa bile fark etmemişimdir 😀
Fakat kalbimde değil de zihnimde detayda yazdığın etkiler baya baya oldu. Kalp sadece beyin bununla boğuşurken sağ olsun biraz yoruldu ama destek attı 🤣
Uyuyup uyanınca, günlerce bunu yapınca ve kalp de beyne kendini temizlemede yardım ettikçe geçiyor...
Ben sana tdk olmayan nicelikli bir çok söz söyliyebilirim ki karşılığı tam duyguyu yansıtır 😄
Bu duygusal bir soruyken başka yerden baktın olaya. O halde sormak farz oldu be suçsuzum 😄 zihin bölünmüşlüğü ve daha sonra kamyonla üstünden geçilmesi nasıl olur?
Ooo yaratıcılık severiss 😎
Ya dedim dün efkarlı soruya efkarlı yanıtlar gelmiştir, bugün de böyle devam etmesin 😂
Mesela o kişiyle ilgili o zamana kadar olan paylaşımlardan ve alınan verilerden bir profil oluşur. Bu aile, akraba, arkadaş vs. hepsi olur.
Sonra bu kişi öyle bir şey yapar ki onunla ilgili oluşturduğun düşünce ve duygular tam da bu şekilde sonuçlanır.
Mesela sen bir gün fenomen olduğun etikette atıyorum parkta çocuk kızın elini tuttu kız hamile olabilir mi diye sorarsan doğrudan takipten çıkarım 😂🤣
Öyle bir soru sorarsam yetkilerini usülsüz kullanıp bu hesabı komple uçur, beni absürt örnek olsa dahi bunla aynı kefeye koyman kalbimi pirimparça yaptı. 😒
Birinin yarattığı, var ettiği algının dışında olması da "hayal kırıklığı" Olarak adlandırılmaz mı? Hayal ise mantıktan çok duygusal yanımız değil mi?
Ahahah yok yok hem onu yapmam hem de yapmasın sadece örnekti 😂
Güzel bir yerden baktın...
Öyle gibi duruyor ama kişiye göre değişiyor.
Mesela ben seni hiç tanımadan etmeden kafamda bir şey oluşturursam ki bunu yapanlar var hatta çoğunluk böyle o zaman duygu kısmı devreye girer çünkü bu çoğunlukla soyuttur.
Fakat tamamen somuta dayalıysa mesela yazdıkların, sordukların, fikirlerin, düşüncelerin yani elimde veri varsa bu mantıksaldır.
Evet somutsal olarak bir ben gördün ama yarın denk geldiğinde burada virgülüne dikkat eden kızın konuşabilmelten, cümle kurabilmekten aciz olduğunu gördün. Bu oluşa ne diycez?
Takip bildirimleri gelmediği için ettiğini bilmiyordum, "gt" yaptım. yeni nesil 😄
Ahahaha bir de açıklama yapmış GT'ye 😂
Yok hiç önemli değildi ki ben takip edileyim diye etmiyorum 😀
O zaman bir şey olmuştur. İyi misin diye sorarım. Belli ki bilişsel bir şey vardır orada değişen...
Çünkü aradaki fark bariz, az bir şey olmaz. Başına taş mı düştü ne oldu yani 🤣
Bunlar olur. Özellikle bir sebep, neden ararım açıklaması var mı yok mu diye...
Hatta önceki örnekte de bakma öyle yazdım ama acaba ironi mi şaka amaçlı mı sordu diye de bir bakarım jdjdkd
Yani orada da veri lazım 🤓
Diğerine de örnek verirsem mesela atıyorum yine çok iyi araba kullandığını düşündüm hiç veri olmadan elimde yani öyledir herhalde dedim hatta daha doğru kelime ile buna "inandım".
Sonra atıyorum arabayı zırt pırt stop ettirdiğini öğrendim. İşte bu o diğer anlamda gerçek hayal kırıklığı çünkü zaten hayaldi hayal etmiştim 🤣
Yok gardaş ne taşı benim doğalım o, ben klavye delikanlısıyım desem ne diyeceksin, haydi ateistler bunu da açıklasın 😂😂😂😂😂
O ironiydi tabisi, gt nin geri takip olduğunu sana uzun uzun anlatacak halim yok ya (anlattı) 😂😂😂
Bu his o kadar tanıdık ki... İnsan, sanki kalbinde yer kalmayacak kadar çok yara almış gibi hissediyor. Ama şunu söyleyeyim: Parçikpinçik olan o kalp, bir gün iyileşiyor, şaşırırsın. O duyguların arasında sıkışmışken anlamak zor ama her parça, seni daha güçlü biri yapıyor. Bir gün o kamyonu da unutuyorsun. Belki biraz zaman, belki biraz sevgi... Merak etme, geçecek! ❤️🩹
Geçer mi hakkat mı
Cevap
33Cevap
Olmaz mı hem de kaç defa kırıldı. Her kırıldığının sonrasında da tamir edilen vazo gibi kaybolmayan izler kaldı.
Yeri toz zerresi kadar parçalandı ama şimdi büsbütün sapasağlam duruyor))
Edildi ve güzelce tamir ettim😌
Kapattım ben o dosyaları ben de yapanları parçikpinçik edeceğim.
Ortaokulda lisede Perla seni çok seviyorum ama kardeş gibi lafını duyduğum her seferinde 🤣
Neyse ki üni ve sonrasında olayı çözdüm de bir daha duymadım bu lafı 🤣
Çok kez kırıldığı için artık koymuyor acısı uhu ile yapıştırıp hayatıma devam ediyorum bir şekilde 😅
Tam tarif ettiğin gibi ve bilmiyorum artık sayısını. Peki senin kalbin?
Kamyonla bile geçtiler üstünden mırç oldu
Çok üzüldüm gerçekten, anlatmak istersen dinlemeyi çok isterim. Günün güzel başlıyordur umarım. Günaydın 🌹🌹🌹
Yani parçacincik edildiği de oldu ettiğim de. Önemli olan hastaları Ziyaret edebilmek ve hatalarımızdan ders çıkarabilmek 😅
Oldu ama kimseye bahsetmedik icimizde yaşadık :))
İçimde tutamam
En iyisi sağlıklısı da bu 🙂
Ayağıma prangalar taktılar..
Çarmıha bile gerdiler..
Yok artık 😄
Edildi çiçeğim üzerinde de tepinildi ama yıkılmadık ayaktayızz
Ayaktada sayılmayız be 😄
Klima çarpar diye korkumdan uzanamıyorum da 😂
Ooowww tehlike seven kız 😍
Evet edildi. Ama iyi ki de yapmış şimdi daha sağlam bir kalbe sahibim
Bilmem, olmuştur her halde. O kadar umursuzum artık. Her şey mümkün çünkü. Yaşadım, gördüm.
alıştık artık.. kalbimizi en çok parçalayan şeyler küçük çocukları acı çekmesidir..
Evet seneler önce en sevdiğim iki kişi paramparça ettiler ve beni ömürlük kaybettiler.
Çok şükür edildi
Daha parça pincik edildi. Ama hiçbiri 2 sene önceki parçalanmaya benzemedi
hayır çünkü duygusal bakmıyorum sadece libidosal bakıyorum olaylara
Öyle yapan çok Qruspu oldu o yüzden kimseye güvenim kalmadı
Dengine denk gelmeyen her şey ziyan olur 🤷♀️
İşte o ben 😂
üstüne tavuk pilav bile yapıldı ya
Deme be 🥺
Ponçik olmak gerekirken paramponciğiz
Üzdüler bizi 🥺
Herkesin hayatında en az 1 kere olmuştur
Günah bize
Yuvasız kuşlar gibi, kalmışım perakende...
Evet birisi tarafından kırıldı yakın zamanda
Tuzla buz edildi resmen
🤣kalp pili taktım
Kalp bu arada olur öyle
Evet, zamanında öyle şeyler olmuştu.
Pinçiğinde pinçiği edildi 😂
Bilal gibi "ama kalbimi kırıyor"
Yok ya yaşamadım
Evet ama şu an çok sağlam
edildi. tuz buz oldu toplaymıyoruz
Üf be
Öyle mi oldu sana