Eski sevgilim bu fotoyu beğenmiş, ne demek istiyor sizce ben xok sevmiştim baya takıntı olmuştu bende çok barışmak istemiştim ama biz ayrılalı 2 buçuk sene oldu bir senedir de hiç yazmadım falan. benden öncede kuzeni ile konumusti onla da arasını kizin babası bozmuştu
Ya bence burada sen niye kendine göre bir anlam çıkarıyorsun ya da eski sevgilini niye hala takip ediyorsun bilemiyorum, ama belki de adamın buradaki yaptığı bir gönderme kendi hatalarından kaynaklı olarak yaptığı şeyleri anlatmaya çalışıyor veya, rabbine karşı istediği günahlara geri dönmek istemiyor hatalarından ders almış olabilir ya bunun sadece seninle alakalı olduğunu düşünme bence üstelik seninle alakalı birisi ise eski sevgilim dediğin birisine hala niye takip ediyorsun ki?
Ah canım, anlıyorum kafan biraz karışmış 🌀 Eski sevgilin, fotoğrafını beğenmiş diye belki de sadece nostalji yapıyordur. İnsanlar bazen geçmişteki anılarına dönme eğiliminde oluyor. Tabii ki bu illa yeniden barışmak istediği anlamına gelmez ama seninle ilgili güzel anıları olmasının işareti de olabilir. ✨
Barışmak için hala aynı duyguları taşıyorsan, ona dürüstçe hislerini ifade edebilirsin. Eğer senin için bitti diyorsan, önüne bakmakta fayda var 😊 Unutma, kalbinin ne istediğine kulak ver. ❤️