Mskxndkensıdnkd aynı şeyin benzerinş az önce yaşamam bana 2 gün önce burdan hoşuma gittin seninle konuşalım diyen kız birebir aynısını yaptı bana çok üzücü olay cidden bazı insanlar p**lik yapıcak bişi yok
Ya salla bu bi sayfa hesabıydı dün gece istek attı 70 takipçili bi hesap ben de kabul etmedim. Belki eksi flörtümdür diye konuştum ama eski flörtümün arabası vardı hatta arabaları vardı bu dedi ki araba masrafına ne gerek var kiralıyorum dedi eski BMW kiralamış eski flörtüm değildi yani heralde bi de yazılım saçmalıklarıyla uğraştığını söyledi eski flörtümün aileden şirketi varfı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mesajı almış ya trip olarak algılamış ya da senden ona göre birisi olmayacağını algılamış.
Kanka diye hitap etmek bazen bazı ilişkilerin sonudur.
Okuyunca senin adına üzüldüm konuşmak istemediğini aşşrı belli ediyo
Dün gece kendisi bulup bana yazan istek atan bitişi yani ben bunu tanımıyorum belki yatacak kiz arıyo
Mskxndkensıdnkd aynı şeyin benzerinş az önce yaşamam bana 2 gün önce burdan hoşuma gittin seninle konuşalım diyen kız birebir aynısını yaptı bana çok üzücü olay cidden bazı insanlar p**lik yapıcak bişi yok
ya da bana yapılan gibi aynı anda 10 kişiye yazıyo birini beğenince 9 zunu salıyo
La bu benim yatmayacağımı anlayınca böyle yapmıştır
Heee
Oda kötüymüş neyseki erkek olduğum için kimse beni yatmak için kandırmıyo bi dk bu şimdi iyi bişi mi kötü bişi mi
Senin açından kötü sgfhfnf
Olsun ya yinede bi yerden sonra bıkar kimse beni sevmiyormuş gibi hissederdim
Gerçi değişen bişi yok bejxnsjxnsjenıd sadece beni isteyen yok
Ne demesini bekliyordun, ben olsam ben de beğenirim sadece. 😄
Seni başından ediyor resmen baksana mesajlara bennolsaydim engellerdim sjjsjs ne sabır var sizde
Ben gece uyuycam dediğim için öyle yaptı
konuşmak istemediği o kadar açık ki..
Tamam kanka kına yakarsın
Al bu fakir senin olsun
Yazmasını mı istiyorsun
Gerçekten moralim bozuldu ya
Neden :D
Baksana sadece beğenmesi
Kaç yaşında bu çocuk
25
Madem konuşmak istiyorsun neden sen bilirsin knk diyorsun çocuğa
Gurur
Bence gereksiz gurur
Senin yaşın kaç
Ya salla bu bi sayfa hesabıydı dün gece istek attı 70 takipçili bi hesap ben de kabul etmedim. Belki eksi flörtümdür diye konuştum ama eski flörtümün arabası vardı hatta arabaları vardı bu dedi ki araba masrafına ne gerek var kiralıyorum dedi eski BMW kiralamış eski flörtüm değildi yani heralde bi de yazılım saçmalıklarıyla uğraştığını söyledi eski flörtümün aileden şirketi varfı
Tipini falan görmedin yani
Attı 2 foto da ne biliyim ona ait olduğunu
Kaç yaşındasın
Emin değilim yani ama attığı çocuk yakışıklıydı
Sen kaç yaşındasın seen 😅
Twenty two
Ne yazdı :D
İşteydim ya napam dedi
Knk demişsin zaten