Eskiden konuşuyorduk arkadaşlığın üstündeydik işte sonrasında araya soğukluk girdi falan. Sonra sanaldan konuşmadık ama yüzyüze gelince nasılsın günaydın napıyorsun falan diye sormaya başladı baya da ilgiliydi gülümsüyor falan. Geçen gün arkadaşımla otobüs durağındaydık biz durağın dışında şemsiyenin altındaydık. Onlar durağın iç en üst tarafındalardı. Sonra bu biraz duraktan dışarı çıktı bizim olduğumuz tarafa doğru baktı gözgöze gelir gibi olduk sonra eski yerine geçti. 1 dakika geçmeden o rüzgarlı yağmurlu havada arkadaşı yanımıza geldi dibimizdeydi işte. Gelirken de böyle gülerek geldi yanımıza sigara yaktı ama olduğunyerde içebilirdi. Biz konuşmaya devam ettik o yağmurda şapkasını falan çıkardı yanımızda bizce dinledi. Sonra otobüsümüz geldi. Biz binerken hemen arkamızdan onlarda bindiler aslında her zaman bindikleri otobüs arkadan geliyordu ona binmediler. Arkadaşı şey dedi hangisine binelim yaptı hemen karar ver falan dedi ben arkadakini bekleyemem hadi binelim hemen dedi ama otobüs zaten hemen arka dibinde yani. Sonra Bizim bindiğimize bindiler işte. Mağlum kişi benim oturduğum yere gelince durdu gülümsedi falan öyle ilerledi. Böyle oldu sizce hala hoşlanıyor mu?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çekimser bir havası var gibi.
Biraz öyle. Peki hoşlanıyor mu sence? Yani umursamasa binmeye bilirdi arkadaşını yanımıza göndermesi de çok saçma.
Ama ayrıca sıradan birine direkt laf atabiliyor yani arkadaşlarıyla falan çok kolay dalga geçiyor ama benle konuşurken kelimelerini seçiyor gibi.
Nabız yoklamak istemiştir belki. Tam yorum yapamam
Senden çekiniyor ya da sana karşı saygısı var bu belli dediğin gibiysr
Şöyle oldu çok kısa anlatayım.
Diğer kızlara hemen laf atabiliyor komik bir şey olunca gülebiliyor dalga falan geçiyor. Ama benle öyle değil. Karşılıklı denk geldiğimizde o kadar çok gülüyor ki gözlerinin parıltısını görebiliyorum. Ya da konuşurken falan kelimelerini seçiyor gibi pat diye konuşmuyor. Benle çok ilgiliydi bir kaç kere buluştuk falan. Arkadaşlığın ileriki adımlarındaydık. Sonra da işte araya soğukluk girdi. Şimdi görünce nasılsın diyor gülüyor ama yanımdan çok hızlı geçiyor gibi hissediyorum. Birkaç kere numaramı istedi alttan alttan ama o an nasıl vericeğimi bilmediğim için veremedim öyle işte. Acaba ben mi yanlış anlıyorum. Anlamadım ki be. Vallahi.
Numaramı isteme muhabbeti de şöyle oldu ben arkadaşlarımla ders çalışmaya kalmıştım o da dedi ki arasan bende kalırdım bende bi dağdakine ararım dedim ama numarası yoktu 1-2 kez böyle şeyler oldu. O tamamen benim boşluğuma geldi öyle demem. Mal gibi hissediyorum lütfen yüzüme vurma be kardeş. Sence hala ışık umut bi parıltı bir şey var mı?
Ben de karar veremedim. Ayraç görevi görür ama sen hamle yaparsan. Bir de sen git. O zamanki tavırları belli eder rengini
Öyle mesaj falan atamam ki. Yani olmaz. Ben yakın arkadaşlara ekledim şimdi görünce daha da bi bakıyor gözlerinin içi parlıyor görebiliyorum hissediyorum. Ama mesaj atmıyor olmuyor yani. Bilmiyorum. Sence arkadaşını neden göndersin ki yanımıza o yağmurda bir şey var demekki de çocuk geliyor yanımızada.
Niye yapamazmışsın? Bal gibi de yaparsın. O belli ki şarjörü boşalttı. Sende sıra
Ama sen önce biraz benim sorularıma cevap verebilir misin? Bir erkek olarak o gözle yorumlasan?
Var gibi bir şeyler içinde. Arkadaşça da olabilir ama düşük ihtimal.
Bilmiyorum ya o zaman neden yazmıyor?
Dediğim gibi senden de bir şeylet bekliyor olabilir. Emin değildir. Veyahut yazmak değil de f2f devam etmek istiyordur
Anlamadım ki ne demek istediğini? Benden bekliyor olabilir ama yakın arkadaşlara ekledim ya işte. Emin olmamasını bilemicem çünkü çocuk benden 1-2 kez alttan alttan numaramı istedi ama veremedim. Sonrasında işte onun en yakın arkadaşı ban yürüyordu ben bunu bilmeden o çocukla kütüphaneye gittim. Ama bilmiyordum ben gidiyordum işte o da geldi benimle. O kadar. Sonrasında bu bana trip attı ama nasıl trip şöyle yüzüme bile bakmıyordu. İşte. Sonra yine isteyerek gitmediğini öğrenince gülmeye falan başladı nasılsın diye sormaya başladı böyle.
O çocuğu durakta yanımıza göndermesi bence bir şeylerin olduğunun göstergesi ya. Hala bir şeyler var bence. Öyle hissediyorum. Sence?
Var. Hislerin doğru. Ona yakınlaşmaya çalış konuştuğun zaman. Numaranı da bir şekilde ver ve yaz de
Aynı wp grubundayız numaramız dolaylı yoldan birbirimize geçti yani. Hatta şöyle oldu ben o gruba sonradan eklendim baktığımda watsap profili gizli olduğu için onu bulamadım numarasını. 1 hafta sonra tekrar baktığımda profili açıktı. Belki tesadüf belki de o açtı. Çünkü benim fotoğrafım herkese açıktı. Böyle oldu. Sence?
O açmıştır. Belki beni görür yazar diyor olabilir içindem
Şu yazamam da böyle devam etmesi de yoruyor. Karşılık alamazsam rezil olurum ya hissi yoksa bana karşı?
Geri vitese takarsın friendzoneda kalırsın biraz. Öyle yapmaya çalışırsın olmazsa salarsın