Galiba öyle üniversitede işte nerde kendi halinde işinde başarılı güzel bi hayatı olan bir erkek görsem yalnız , işin ilginci bunlar bide baya yakışıklı 185 üstü falan , nerde ipsiz sapsız dolaşan nerde ne yaptığı belli olmayan kişilerde sürekli başka birileriyle 😅 neden olabilir
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Harbiden neden bana boylesi denk gelse, iyi durust isi gucu olan, bos beles olmayan degerini bilirdim be. Bana denk gelen de abaza ah ahh
Ohoo bi ton böyle insan var ama gözükmüyolar çok
Ben de o yuzden iyi erkeklere inancimi yitirdim Şu an . Herkesten uzak kalmaya kararliyim
En iyisi
Iste onlari goremeyecegim. hic sanirim. Hep bu tur abazalar denk gelecek bana. En iyisi kimseyle tanismamak , yasayip gitmek napalim of be dunden beri zaten depresyondayim. hep mi aynisi denk gelir ya istedigim huyu kalbi duzgun biri🫥
Görme boşverr beklenti her zaman kötüdür üzer fkdk
Beklememeye calisacagim. Umarim basaririm bu sefer. Cunku Ben bekledikce daha beteri denk geliyor
Sal gitsin ya hobilerinle uğraş mesleğin ne ise ona yoğunlaş daha mutlu hissedeceksin
Haklisin oyle yapacagim. Bugunden itibaren kendim ve sevdigim seylerle ugrasiyorum. Umarim daha iyi hissedecegim
sende sıkıcı karakter yok gibi daha çılgın enerjik bi yapın var gibi hissettiö
Haha yok sikici degilimdir. Konuskanim, ernerjim iyi , sakalasir ederim de hahaa iste kiymet bilen yok begg.
ahhaha tanıştırayım istersen kankamla dkdkld
Ben cok uzaktayim😂 Turkiye de degilim haha
ohoo şansına küs kdkd
benimde manitam yok tek kankamda annem o yeter dkdkd
Benim de en iyi arkadasim annemdi ama toprak oldu. O olsaydi kendimi hic yalniz hissetmezdim kimse olmasin ama annem var o benim arkadasimdi🫥
kıyamam sana bol bol kankalar lazım seni şöyle eğlendirip mutlu etmek lazım hep
Ben kestim umutu artik. Alistim boyle olmaya. Yalnizlik yanlis insanlarla olmaktan iyidir
Sen gelsene bi özelden konuşalım ben senin şu umutsuzluğunu bi gidereyim olmaz böyle
Vala gideremezsin , oyle kotu insanlar denk geldi ki hayattan soguttular beni.
Görürsün nasıl gideriyorum instan falan varmıı
Evet
ver istersen ordan konuşalım bi dertleşirizde , silerim görüşünü gözükmez instanda
Konussan da ise yaramaz , hayatim boyunca hoslandigim erkeklerin niyeti beni yataga atmakti , cinsel obje gibi davrandilar bana ve gecen yine oldu bu bu da bardagi tasiran son damla oldu. Artik oyle bir yemin ettim ki uzun bir sure , kimseyle tanismama karari aldım. Zaten deprosyondayim kac gundur , neden hep aynisi oluyor? Nerede yanlis yapiyorum falan diye gerçekten artik oyle duruma geldim. boş ver ugrasma benle de😅 kendi sıkintilarin vardir
Öyle düşünme o şeyler yaşandıysa bile karşılıklı seninde hoşuna giderek yaşanıyor o yüzden kullanılmış vs hissetme çok şükür pekte derdim yok onun için soruk değil bu tatlı kızı dinlerim 😅
Sorun o seylerin yasanmasi degil , zaten niyeti sezince , o sey yasanmadan uzaklasiyorum. Ama o seyi yasadiklarimdan da zevk almadim. Amaci niyeti oyle olan ve gercekten hoslanmayan bir erkek sence beraber olurken kadina zevk aldirabilir mi mutlu edebilir mi? Suna yasadigim seylerden hep inanirim, bir erkegin senden hoslanip hoslanmadigini beraber olurken de anlarsin ve ben 3 4 kere birliktelik yasadim hepsi de isini bitirmek icin yapti , direkt isini bitirmek yani bir hayvanla hayvanin beraber olmasi gibi. O yuzden zevk bile almadim. Yani seks yasadigim halde seks ne bilmiyorum. Boyle seylerin duygularla yapildigina inaniyorum. O yuzden erkekler gozumde duygusuz ruhsuz varliklar. Yani dedigin asiri sacma o yuzden acikladim da neyse
Oyle seyler yasansa bile hosuna gitmistir diyor he canim amaci abazalik olan biriyle beraber olurken kendi zevkini dusunur, seni mi dusunur sanki
Ağzı laf yapmayan insan yalnız kalır
Daha çok uğraşmayan diyelim knk bu tipler genelde işle güçle olduğundan çok kız işleriyle uğraşmıyolar
Vakit ayırmadan olmaz bu aşk meşk işleri
Haklısında knk bu zamanda zaman ayırmaya değecek insan var mı ki insanlar bıkmış artık dkdk
Düşük ihtimal ama yine de var
İşi gücünde olan erkek yalnız kalmaz kanka.
Valla ben tasarımcıyım yazılımcıda dostlarım var gayet iyi işte yapıyolar ama hepsi yalnız valla çoğu yalnız knk
Sektörden sektöre değişir.
Öyle tabii de bilmiyorum erkeklerde bi yalnızlık hakim ya az bi kısmı takılıyor onlarda tam takılıyor
Şov seviyor olabilir miyiz?
Şov ne alaka ki ne
Düşünelim taşınalım..
Şovluk durum yok gerçekler
ne alaka
Ee neden hep böyle insanlar yalnız
Nalakasi var lo
Herkes aynı şeyi diyoda hep böyle insanlar yalnız kanka