Belki hesabımda 1 trilyon para var yani nerden biliyorsunuz her erkeğin herşeyini söylediğinimi sanıyorsunuz özgüvenle ne Alakası var icraata baksen bi erkek senin gözünde +ları çoksa bişeyler başarmış demektir
çalışmayan erkek, arkadaşı olmayan erkek, sivilcesi olan erkek, çirkin olan erkek, parası olmayan erkek... vs. vs. bunların her biri bir erkeğin öz güvensiz olması için yeterince ciddi etkenler bence :D
Çalışmayıp kadın parası yiyen veya karısını çalıştırıp kendi evde oturan erkeklerinde olduğu bir toplumda bence özgüvenleri gayet yerinde görünüyor. Bu durum özgüven eksikliğinden çok erkeğin pişkinliğinden kaynamıyor bence
Çalışmayanın kadını erkeği yok bana göre ikisi de özgüvensiz çünkü digerine bağlı bir hayat süruyor hayatınızi bir kadının ya da bir adamın vicdanına bırakmayın kendi ayaklarinizin uzerinde durun
Sanmam ve düşünmem bi erkek veya kız ara vermek istediği için yorgun olduğu için veya şu dönemlik ihtiyacı olmadığı için çalışmayabilir ve geçinir yani niye özgüveni olmasın
Her çalışan bir şey üretmiyor ki kaldı ki bunun özgüvenle bir ilgisi olsun ya da olmasın. İşi olmayanlar da açılıyor seviyor konuşuyor sonun da evleniyor.
Bunun cevabı çok net, Evet! Çalışmayan erkek, dolayısıyla gelir yok algısı ve ne idugu belirsiz tip duruşu. Erkek böyle hisseder. O yüzden iş güç tamamlanmadan evliliğe sıcak bakmaz
Valla kendim için söylersem ilişkiyi ciddiye taşıma anlamında öyleyim yoksa onun harici sıkıntı yok. Sık sık kız arkadaşlarımdan geçinmiş yine de onları yarı yolda bırakmış bir srefsizim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Belki hesabımda 1 trilyon para var yani nerden biliyorsunuz her erkeğin herşeyini söylediğinimi sanıyorsunuz özgüvenle ne Alakası var icraata baksen bi erkek senin gözünde +ları çoksa bişeyler başarmış demektir
çalışmayan erkek, arkadaşı olmayan erkek, sivilcesi olan erkek, çirkin olan erkek, parası olmayan erkek... vs. vs. bunların her biri bir erkeğin öz güvensiz olması için yeterince ciddi etkenler bence :D
Çalışmayıp kadın parası yiyen veya karısını çalıştırıp kendi evde oturan erkeklerinde olduğu bir toplumda bence özgüvenleri gayet yerinde görünüyor.
Bu durum özgüven eksikliğinden çok erkeğin pişkinliğinden kaynamıyor bence
Çalışmayanın kadını erkeği yok bana göre ikisi de özgüvensiz çünkü digerine bağlı bir hayat süruyor
hayatınızi bir kadının ya da bir adamın vicdanına bırakmayın kendi ayaklarinizin uzerinde durun
Sanmam ve düşünmem bi erkek veya kız ara vermek istediği için yorgun olduğu için veya şu dönemlik ihtiyacı olmadığı için çalışmayabilir ve geçinir yani niye özgüveni olmasın
eski sevgilimin israrla evde bulusmak istemesinin sebebi buymus demek. parasi olmadigi icin olabilir. dusunemedim
Bu devirde şartlar zorken keyfekeder yaşamak acizlik..
Kendi ayakları üzerinde duramayanın hayatına ne artısı olabilir..
Evet özgüven eksikliğine sebep olur
Hatta çalıştığı halde kazancı düşükse bu bile etkiler özgüveni
Hacı işsiz kaldığım dönem eve bile girmek istemiyorum ne özgüveninden bahsediyorsun. Üniversite mezunu olup iş bulamayan erkek psikolojiyi bozuyor.
Her çalışan bir şey üretmiyor ki kaldı ki bunun özgüvenle bir ilgisi olsun ya da olmasın. İşi olmayanlar da açılıyor seviyor konuşuyor sonun da evleniyor.
Çalışkan ve sorumluluk sahibi olmadığı için güçsüzdür o erkek herkesin gözünde 🌺
Evet, erkek para kazanmıyorsa özgüveni de yıkık durumdadır.
Benim icin geçerli değil bu ne calisiyorum ne maasim var ne cebim de bes kurus param var
Öyledir bence hatta kadından maaşı düşükse de aynı olabilir
Çalışmayan erkekler kadınlar tarafından saygı görmezler
Kadını erkeği yok ekonomik gücü olmayanlar özgüvensizdir
özguvensizdim calısmaya basladım pek degisen bir sey olmadı :))
Çalışmayan üretmeyen erkekte kadında özgüvensizdir net
işsizim ama işim olduğunda da karşı cinse karşı öz güvensizdim
Parası olmadığı için bir yerlere de götürmez öz güvensizdir herkes öyle değil ama 😂
Sevgililikle alakası yok, çalışmayan boş duran başkasının eline bakan herkese karşı özgüvensiz olur
Çalışan erkekler de özgüvensiz olabiliyor, bu daha çok karakter meselesi
İşsizlik bir erkeğin özgüvenini ciddi anlamda kırar.
Tembeldir ve bir erkegin calismamis olmasi da bence dogru bir sey degil..
burada asıl özgüvensizlik çalışmayan ipsiz sapsız bir erkekle beraber olarak kadına aitdir
Bence evet yani yaş 25 30lara gelip çalışmayanda ne bileyim sorunu kendinde arasın.
Bunun cevabı çok net, Evet!
Çalışmayan erkek, dolayısıyla gelir yok algısı ve ne idugu belirsiz tip duruşu. Erkek böyle hisseder. O yüzden iş güç tamamlanmadan evliliğe sıcak bakmaz
Valla kendim için söylersem ilişkiyi ciddiye taşıma anlamında öyleyim yoksa onun harici sıkıntı yok. Sık sık kız arkadaşlarımdan geçinmiş yine de onları yarı yolda bırakmış bir srefsizim
Çalışmayan erkek mı olur ya çalışmaması için gerçekten sağlık sorunlarının olması lazım hayat çok zor
Bu konuda fikrim yok , ama özgüvensiz olabilirler biraz
Calismayan erkrkten bir cacik. olmaz calisacanki karsindakide guclu dursun sende
Evet. Kadına yetemediğini ve kadını kendinden daha üstün olduğunu hissederse kendini ezik hisseder
Evet yani türk toplumunun verdiği bi erkek adam gururu var ve bu kalıba uymak gerçekten zor
Kadınlar Öz güveni yüksek erkek sevmez
Övgüveni geçtim, komplekse düşürüyor maalesef.
Çalışmayan erkek mi varmış 🤣
Hayır ya bazıları özgüvenli
Evet çalışmayan bayan içinde aynısını dersim
Heralde öyledirler bilmiyorum
Parası olmayan olabilir xcvbnmömnbvnmö
Allah korusun çalışmayan erkekten
Eşi çalışıp kendi evinde olsa kesinlikle olur
benimki pembe olsun pembe :D
aynen oyle calısmıyorsa erteler cogu seyı
Bilmem hiç bu durumla karşılaşmadım
Evet özgüveni etkiliyor
Çalışmayan erkek kraldır