Aşk İlişkileri Sürekli o konuyu açıyorum sevgilim sıkılır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Sürekli malum konuları acıyorum erkek arkadaşım sıkılmaz demi? Güncellemeler+1 yıl Burdayken yapıyoruz ama şu an başka şehirde Sürekli o konuyu açıyorum sevgilim sıkılır mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl erkek olsam sıkılırdım bu ne azıtıklık açıkcası ayrıca cilve veya sevdiğin adamı arzulamak vs böyle olmaz yani 0 0 Yorumla
Sqhiptare Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Bi gun gercegini ister, lafta degil gercekte goster hunerlerini derse sasirma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Onu da yapıyorum zaten Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Kadınlardan tiksinme sebeplerimden bir tanesisin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sıkılmaz diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Karşılık aliyorsan neden sıkılsın? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl yatakta iyiyse sıkılmaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hangi pozisyonda yapıyosunuz en çok? ve itaat ediyo musun ona yatakta? yalvarıyo musun inleyerek falan Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kadının abazani böyle birsey 0 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kocan mi Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Paralı düşündün mü zaten sektöre girmişsin Yorumla Soran +1 yıl Sektör derken? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hizmet sektörü 😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Böyle sevgiliyi arayıp bulamıyor millet. 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet benden de kadınlar sürekli o konuyu mu konuşacağız diye öf pöf yapıyor yani kadın erkeğin temel konusu bu sonra diğer şeyler gelir rahatlayınca. Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla Soran +1 yıl Ben erkeğimi mutlu etmeyi seviyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne mutlu erkeğine Yorumla Soran +1 yıl Yorumlara baksana bazıları sıkılır yazmis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya boş yapmasınlar :D :D Cinsellikten sıkılan erkek mi olur Yorumla Soran +1 yıl Hmm sen de seviyor musunnn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevmek kelimesi yetersiz kalır :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senle bir özel konuşsak mı biz? Yorumla
FlortozErkek Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl sen cokmu ısteklısın 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla FlortozErkek +1 yıl pekı senın ve onun burcu ne Yorumla FlortozErkek +1 yıl ılk defamı boyle bır erkek tanıdın cekıngenmı Yorumla Soran +1 yıl Ben boğa o başak Yorumla FlortozErkek +1 yıl sen cok cok baskın bırısın , ondakı durumu acıga cıkarman lazım Yorumla Soran +1 yıl Yoo çekingen degil Yorumla FlortozErkek +1 yıl sen asırı sevıyorsun sana ayak mı uyduramıyor tabuların var mı Yorumla FlortozErkek +1 yıl taktık verebılırım basak burcunu acman ıcın Yorumla Soran +1 yıl Yok gayet hoşuna gidiyor ama abartirsam sıkılır dedim Yorumla FlortozErkek +1 yıl hayır bence onemlı olan ne kadar ılerı gıdebıldıgın Yorumla FlortozErkek +1 yıl aşırı baskın bir karakterın var Yorumla Soran +1 yıl Her şey var ama önden hayır Yorumla FlortozErkek +1 yıl sana sınırlarını belırlıyecem gel detay veremıyorum buradan Yorumla Soran +1 yıl Attim Yorumla
cesuradam18cm Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl cinselliği seviyorsa hoşuna bile gider 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Seviyor ama çok bahsedersem sıkılır diye düşündüm Yorumla cesuradam18cm +1 yıl sen doyumsuz musun peki Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla cesuradam18cm +1 yıl ismim gibi birine dayanabilir misin Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. malum konu nedir? 0 0 Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 692 cevap paylaştı. ver kurtul 0 0 Yorumla
Sessiz_Hayattt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 804 cevap paylaştı. Mutlu olması lazım 0 0 Yorumla
jackhans90 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl +18 mi 0 2 Yorumla jackhans90 +1 yıl nsll Yorumla jackhans90 +1 yıl kısss dkdkdıdjss Yorumla
Meninist1001 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hayir isine gelir 0 1 Yorumla Meninist1001 +1 yıl Seksting yaparsiniz Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. erkekler sıkılmaz 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. bulamadık şöyle kız 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
erkek olsam sıkılırdım bu ne azıtıklık açıkcası ayrıca cilve veya sevdiğin adamı arzulamak vs böyle olmaz yani
Bi gun gercegini ister, lafta degil gercekte goster hunerlerini derse sasirma
Onu da yapıyorum zaten
Sıkılmaz ben olsam öyle yani ne konuşuyorsunuz
Kadınlardan tiksinme sebeplerimden bir tanesisin
Neden
ben sıkılmam şahsen sşldkgşlds
Sıkılmaz diye düşünüyorum
Skilmaz sanirimm konusmayimi seviyosunn
Karşılık aliyorsan neden sıkılsın?
yatakta iyiyse sıkılmaz
İyi
hangi pozisyonda yapıyosunuz en çok? ve itaat ediyo musun ona yatakta? yalvarıyo musun inleyerek falan
Kadının abazani böyle birsey
Kocan mi
Sevgilim
Paralı düşündün mü zaten sektöre girmişsin
Sektör derken?
Hizmet sektörü 😂
Böyle sevgiliyi arayıp bulamıyor millet.
Gerçekten mi
Evet benden de kadınlar sürekli o konuyu mu konuşacağız diye öf pöf yapıyor yani kadın erkeğin temel konusu bu sonra diğer şeyler gelir rahatlayınca.
Anladım
Ben erkeğimi mutlu etmeyi seviyorum
Ne mutlu erkeğine
Yorumlara baksana bazıları sıkılır yazmis
Ya boş yapmasınlar :D :D Cinsellikten sıkılan erkek mi olur
Hmm sen de seviyor musunnn
Sevmek kelimesi yetersiz kalır :)
Senle bir özel konuşsak mı biz?
Sıkılırsa gel birlikte konuşuruz der etme
Hm bunu yapacak bir fak badi bul.
sen cokmu ısteklısın
Evet