Beyler bayanlar sorum size bi kız var simdi konusuyoruz ediyoruz sonra birden kesiliyor tekrar basliyor hi kesilil tekrar basliyor bu sure 1 2 gun oluyor konusmamiz Şu an konusmaya balsadik
Birsey var sohbette hep ben konuyu açıyorum ben yazmazsam o yazmiyor daha demin konu bitti tekrar actim daha yazmadı bu konuyu nasil cozim salim mı iliskiyi yoksa kovalıyim mi napim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sal neden kovaliyorsun ki belli ki kız sana alttan alttan yazma demek istiyor erkeklerin şu kovalama huyu gerçekten sinir bozucu
Kovaladıgım yok kız pas veriyor ki yazıyorum
Yani bana hic yazma gibisinden demiyor samimi davraniyor
Kovaliyim mi demişsin ya yani onun dışında kız samimi konuşsa da kışın konuşma tarzıdır konuşur o şekilde sen buna takılma ben de konuşurken öyle konuşuyorum mesela herkese hani düzgün bir dille konuşurum ama konuşmak istemezsem kız gibi yaparım yine
Başka insan mı kalmadı, sal gitsin ne uğraşıyorsun boş ver
Konuyu sürekli sen aciyorsan veya sen yazmadıkça sana yazmıyorsa onun umrunda değilsindir gitmek gerekir...
Ne gibi konular açıyorsun
Misal naptın diyorum bugun o otogardan donduk ablasindan bahsetti bende ablasiyla ilgili sordum ysni konudan konuya gecmeye cslisiyorum
Hm kızla nerede tanıştınız
Ortaokuldan bi tanidik diyelim ortaokuldan sonra daha gorusmedik konusmadik yavas yavas iste konusuyoruz da
Sen aynen devam et bence
Kız bazen gec cevap veriyor haliyle bende bazen gec cevap veriyorum biraz gectikten sonra yazinca hemen bakiyor bi 5 dk sonra falan yaziyor sonra bi anda kayboluyor
Anlamadim kizi
Bende aynılarını yaşıyorum anlamak zor cidden
Napıcagımı sasirdim
Öyle bazen de görüldü atıyor demi
1 saat gecmis bakmadi hala
Ya birazdan bakar ya da sabah bakar bakamadim kusura bakma falan der
Bir süre devam et baktın değişmiyor karşına al konuş
Görüldüyü söyle atiyor konu bitince mesaji begenip gidiyor
Hm anladım
Dediğim gibi değişmezse konuş
Öyle yapıcam zaten mesela yazdım dedigim gibi sey yazdim bi film den bahsettim spoilr goruyorum internetten falan dedim birseyelr yazsın gidelim mı derim eger gelirse konussammı diye dusunuyorum
Sakince konuş
Öyle yaparım senin sıkıntın ne
Bir uygulama üzerinden tanıştık ben onu seviyorum ama o sevmiyor
Açıldı mı yoksa kendi kafandan mi diyorsun sevmiyor
Seni hiç bir şey için zorlamadim sana en başında söyledim benim bi bağlılığım olmaz bu senin ile alakalı değil kesinlikle ama ben böyle bir insanım sen çok düşüncelisin çok kibarsin belkide her erkeğin hayalisin ama sana hiç bir zaman yalan bişey konuşmadım hayalde satmadım açık konuştum doğru konuştum benden bir adım gormeezsin çünkü ben kendimi bile bulamıyorum bazen evet çok iyi bir yaşantım var kabulum isteyipde sahip olamayacağım şey ccok az maddi yönden tabiki ama çok farklı bir hayatım var nbiyim ben ne yapayım burada olsan reel senle görüşürüm senle sekste yaparım senle sarılır uyurum gezerim ama bu böyle olur duygusal bağ olmuyor işte dedi
Okuduktan sonra yorumu siler misin daha çok kişi görmesin
Anladım bu da kotu olmus senin için bana kalirsa guzelce cevaplamis sana nazikçe bence yoluna devam et yinede sennbilirsin ama üzer seni ki uzuyormus da
Ama benle konuşmaya devam ediyor ve beni yanına çağırıyor
Tek çocuk keşke kardeşim olsa falan dedi bende benimkini göndereyim dedim sende gel dedi
Cocukta da is var da hislerinimı belli edemiyor yoksa isi sevmek degilde afedrrsin seks cinsel iliskimi anlamadim
Ne zaman tanistin
2 ay oldu
Olmusta biraz ne diyim hayırlısı neyse senin icin o olsun
Sence bana değer veriyor mu
Dostum üzgünüm ama galiba sohbetin sarmıyor
Öylemi diyorsun konusunca bana samimi davraniyor ya da bana öyle geliyor
Yazma o kıza başka kız mı yom
Muhabbetin sarmıyor demekki o kıza