Her zaman söyledim ve hiç bir zaman çekinmedim. Duyduğum hisleri tek başıma yaşamaya müsaade edemezdim. Platonik bir aşkta kendimi zehirleyemezdim. Ve asla söylememezlik edemeyeceğim ve olsa bile reddedeceğim konuların başında geliyor.
İnsanların kendilerine en çok yaptıkları kötülüğün başında, aşıkken cesaret edip söyleyememek. Her zaman gidin söyleyin, karşılığı yoksa bile sorulardan kurtulun.
Evet yıllar önce oldu hatta kendimden büyük biriydi o zamanlar ben 17 o ise 25 yaşındaydı staj yapıyordum beraber çalıştık ve inanılmaz derecede çok da iyi anlasiyorduk ama söyleyemedim gülerdi herhalde
Oldu, karşı taraftan bu anlamda karışık sinyal ve çok kötü bir enerji aldığım için açılmadım. Açılsam bile ilgisi olmadığı ve yanlış zaman olduğu için oldursam bile ileride bitmesi son derece açıktı.
Bak bu olayın üzerine birini çok sevmiştim ama açılamadım sonra bir arkadaşım sevdi ve çocuk öyle herkesi kolay kolay seven biri değil çok temiz kalpli diye aralarını yapmaya çalıştım oda bana sen neden beni sevmiyorsun dedi orada gtö olmuştum dedim bende olmaz bu saatten sonra bizde yanlış olmaz yane içimize attık çürüdü gitti ama izi kaldı