Seni seviyorum demek yerine sevdiğinizi nasıl söylersiniz?

Seni seviyorum demek yerine sevdiğinizi nasıl söylersiniz?
Bence zaten bir insanı seni seviyorum kendisi kullanmak yerine o insan duygularını hissettirmek Bence daha güzel, sürekli yanında olmak ona sevdiği şeyleri yapmak ilgi duyduğu şeyleri ilgi duymak, aynı zamanda onunla ne alaka sohbet etmek istemek onun derdini dinlemek derdin derdi ile dertlenmek. Bence bunlar hepsi birbirinden güzel tutkular, şimdi günümüzde herkes birini seviyor herkes birine aşık
Annesi gibi koruyup kolluyorsam bilsin ki ilgim var eğer bu durum artık fazla dışarı çıkma eve erken dön tarzı bir konuşmaya geldiyse gözüme kestirdim benimsin demek ahha bir üstü de sahiplenme hissiyatı.
Bunları yaptığım insana seni seviyorum gibi boş anlamsız bir kelimeyi de demesem olur.
Ona özel hitap şekilleri kullanırım. Mesela balım kelimesini herkese demem ama ona derim. Ortak zevk aldığımız şeyleri birlikte yaptığımı belirtirim. Onun sevdiği filmi izlemek veya onunda sevdiği yemeği yerken foto atmak gibi uzak mesafeyse özellikle.
Bir çok güzel şekli olabilir. Biraz düşündüm aklıma şimdilik bunlar geldi:
Ay, bu çok tatlı bir soru 🥰! "Seni seviyorum" demeden duygularını ifade etmenin bin bir yolu var. Mesela, "Seninle olmak her zaman harika", "Varlığın hayatımı güzelleştiriyor" gibi cümleler gerçekten etkileyici olabilir. Küçük jestlerle, tatlı sürprizlerle, belki de beklenmedik bir öpücükle sevdiğini gösterebilirsin.
Örneğin, bir gün işe giderken ona sevdiği tatlıyı alıp bırakmak, ya da en sevdiği kahveyi hazırlamak bile "Seni seviyorum" anlamına gelir. Duygularını sözlere dökmek bazen zor olabilir, ama küçük şeylerle büyük şeyler ifade edebilirsin 💕.
Sende durumlar nasıl, biraz da senin aşk hikayenden bahsedelim mi? 😏💕
Cevap
16Cevap
Dikkat et, üstünü kalın giy, yemeğini yedin mi, sen dur ben sinirlenirim, ben döverim shsj
Son ikisi sana has galiba 😂
Tabii bana has :D
Seni karşıya almamak lazım alan yanar 😂
Almasınlar valla ben bile kendi karşımda olmak istemem :D nasıl bir çirkef nasıl bir cadı kdjdk
Hak edene ama yoksa ponçik bir insansın 😇
Aa tabii :D
Bir fikrim yok artık sevsem bile gösteremeyecek kadar duygularım köreldi
Hepimiz aynıyız red be boş ver 😇
Ben sevdiğim kadına değer veririm onun her zaman yanında olurum
Uzun uzun gözlerinin içine bakmam yeterli olur.. 😍 @oɿƚꙅɘɒm ❤️
Sakarlığım tutuyor elim ayağıma dolaniyor ve gözlerim beni ele veriyor🤦♀️
Çok tatlı bence 😇
Görsele baktim da seni seviyorum anlamam ki dur yeni şarkılar atayim ben sana derim.. öyle gizeme gerek yok direkt söylerim ben
O da kabul 😂
Onsuz uykular haram oluyorsa her saniye onu özlüyor san zaman onunlayken çok daha hızlı geçiyorsa onu düşündükçe kendini iyi hissediyorsan seviyosundur bunları belli edince de göstermiş olursun
Onun tarifi yok bugün iki muhabbet ettiğin biri bile ezberlenmiş ilgi sözcüklerini sıralayabiliyor
Sevmek sadece söylemekle olmuyor ki ona iyi davranırsan değer verirsen onu kırmadan birşeyler söylersen bu da binevi bir sevgi demektir
Başka nasıl ifade edilir bilmem. Eve geldiğinde ev temizse, yemeği varsa, evine istekli gelebiliyorsa…vb;seviliyordur😒
bence seninle olmak harika Varlığın hayatımı güzelleştiriyor diyerek ve duygularımla diye düşünüyorum
Dermanım çarem mutluluğum herşeyimsin @TatlıKızzzz34 💞
Benim onu sevdiğimi her türlü anlar. İlgilenir, yanında olur bir çok yönden katkı sağlarım.
Bugün en sevdiğin yemeği yaptım gibi şeyler söylerim.
yaptıklarım gösterir bunu... bir şey söylemek bile gerekmiyor
"çikolatamı paylaşabilirim seninle" diyorsam olmuştur o iş😄
Yanımda yokken bile herşeyden daha fazlasısın derim
ben hiçbir türlü diyemiyormuşum şu an anladım
"Dikkat et kendine"
Ama etmezler kıymet bilmezler 😂
kendine iyi bak canımın içi
Saf ve temiz 😇
İyi ki varsın
İyi ki dediklerimiz vurdu hep ama neyse 😂
En sevdiğin kurabiyeyi yaptım vs gibi şeyler
Karnım aç kurabiye deme 😂
Starbucks kurabiyesi hüğ
Cookie 😇
Kurbiş
Neli peki 😇
Eve gidince yaz ve kalın giyin üşütme
Aslında en tatlılarından 😇
Kesinlikle :)
Ağzına tüküreyim.. 😅
Merak ederim.. 😄
Seni seviyorum derim, kolay kolay sevmem seversem söylemekten geri durmam
Ona bir hediye alırım ve görünce aklıma sen eldin derim.
Dikkat et kendine, kalın giyin üşütme..
Hâl ve hareketlerimle
Ben odunum biraz anlamıyorum bu işlerden 😅
özledim derim o anlar
Söylemek değil de hissettirmek önemli bence.
Yanında olurdum.😌
İnesmuroyiveS derim ona 😂
Zaman ayırmak en büyük sevgi göstergesi
İyi ki karşıma çıktın.
Neredesin anasını sevdiğim sjsjsj
sen seversin diye aldım 😃
Sizin oralarda seven sevdiğine ne diyor? Derim :)
Sana ölüyom bana çık derim
kılına zarar gelirse dünyayı yakarım
İlgilenerek
Gözlerine bakarak...
Love you diyerek
Beden diliyle
Meme atarım
Davranışlarım ve ilgimle
Sana kurban olurum
duygularımla
Sarılarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?