Kendine dikkat et, sıkı giyin üşüme, ben hep yanındayım, bir şeye ihtiyacın var mı? Bunlar benim için seni seviyorumdan daha değerlidir. Bana kendimi daha iyi hissettirir. Bilmiyorum seni seviyorum bana hiç samimi gelmedi.
Evet ayarlamamız lazım yoksa vakit geçmez 😬ateşten yana sıkıntımız olmaz her türlü yakarız 🚬🤦♀️😂ama kahvede mi ayarlasal napsak bak😬😬tövbe estağfurullah yaa 🙈😂
Bizim mezar başlarında ikişer delik, içinden duman çıkıp duruyor düşünsene djfjfjfj Birisi hayrına o deliklerden su yerine kahve de dökersen tamamdır fjdjfjfk
Kahvelim yaa sesli güldüm inanki 😂tam sigaramdan çekiyordum yaa burnumdan çıktı gülerken lanet olsun 😬😬😂lanet olsun hayal gücüm harekete geçti yine 😳🤦♀️deliklerde pipet falan tamamdır bu iş😬😂
Davranışlarla Onu ondan daha fazla düşünerek. Onun asla kötü durumda kalmamasını sağlayarak. Kendinden fedakarlık yapı onun mutluluğu için çabalayarak. Herkes herkese seni seviyorum diyebilir ama önemli olan bunu dile getirmek değil eyleme dökebilmek. (Bu sitede uzun zamandır attığım ilk ciddi görüş olabilir)
Bakış... Tek kelime, bu kadar öz işte, bir kaç salise veya saniye fazlasıyla yeterli tabi anlayana. Şatafatlı hal ve durumlar araya girince sevgi samimiyetini ufaktan yitiriyor. Pek ballandırılmadan iletilmeli bu duygu durumu karşı cins kişisine.
dikkat et kendine demek benim için seni seviyorum demektir.. yemek yedinmi , kendini nasıl hissediyorsun günün nasıldı demek bunların hepsi benim için sevgi ifadesi seni seviyorum demektir
Beni sürekli merak etmesi yazmasi etmesi baskalarindan kiskanmasi kendine dikkat et demesi veya gitme.. ben burdayim demesi aramasi etmesi uyuyamadiğim zaman benim uyumami beklemesi bu başkalarina basit gelsede güzel seyler...
Duygular beyni tetikler. beyin vücuda tepkimeyi vermeden önce, beyne en yakın olan organa yansır bu tepkime. O organ da gözler oluyor. Bir insanın gözünde masumiyet varsa seni çoktan sevmiştir.
Birçok yolu vardır ama becerebilmek önemli üzerine düşmek sürekli nasıl olduğunu sormak sürekli yanında bulunmak yardım etmek yani söylediğim gibi bir çok yolu var aslında
Çok güzel bir video vardı... Dil ile söyleneni değil hâl ve hareketlerin ile göstereceksin bazı şeyleri. Hem daha kalıcı hem daha güvenilir inanılır olacaksın.
Yan yana iken göz teması herseyi hissettirir çünkü seven insanın gözleri parlar zaten o parlayıs yüz ifadesinde de kendi belirir oda karşıya ayna misali senin diyemediklerini yansıtır.
İddaaalı bir soru diyebilirim. Bunun bir cevabı da bence öpmek, sarılmak, bakışmak, bazen saçma bişey konuşurken bile anlayabir hissedebilir karşındaki sevildiğini...