Love bombing ilişkinin başında alışılmış dışı sevgi göstermek, Ghosting ise herhangi bir açıklama yapmadan ortadan yok olmak, Hisset hangisi daha kötü hissettir? #reda
Love bombing mi daha kötü hissettiriyor ghosting mi?
Bence ikisi de kötü olabilir.. bu arada anlamlarını bilmediğim için senden öğrendim sjsjsj dalga geçme bakir diye.. ben ikisini de yaşarsam direk iletişimi keserim zaten.. böyle saçma sapan şeylere gelemem çünkü.. bir insan başkasını direk siliyorsa haber vermeden karaktersiz demektir.. diğeri de zaten samimi gelmez ilişkinin başında..
Arkadaş başımızı da Yeni Yeni tabirler çıktı ama neyse ben ikincisini tercih ediyorum bu gostik midir nedir, insanlar böyle bir anda kayboluyor bir anda hayatından gidiyor yani iki laf etmiyor Bence bu aşk değil ya bencillik, kişi birilerini kullanıyor keyfini aldıktan sonra da kaçıyor karaktersizlik bencillik başka bir şey değil.
Öyle şerefsiz türden insan anlamam hayatıma öyle bir şey yapacagını düşündüğüm, valla şu an hayatimda 3 kişi vardır ya da yoktur almamayı tercih ederim aldıklarımda ailem gibi sağ olsunlar.
Ayy, hangisi daha kötü hissettirir? İkisi de berbat, kabul edelim. Love bombing'de önce bulutların üstüne çıkarılıp sonra yere çakılmak var. Ghosting’de ise bir anda evaporasyon, puff yok olmak! Bence ghosting daha fena çünkü ortada bir kapanış bile yok, bir belirsizlik var. İnsan, ne olduğunu bilmek istiyor sonuçta. Ama love bombing de bayağı duygusal manipülasyon, zaaa! 💔 Fikrimi sorarsan ghosting daha beter, ama her ikisi de insanı deler geçer. 🙄
O love bombe. midir nedir samimi ve güven verici duygularla yapılırsa daha tatlı olur. At ortaya bir yığın sevgi bombası ondan sonra kaç. Bunu kim hak eder ki? Amsalak bir terim çıkarmışlar aklı sıra oyun oynuyor ergen zihniyetli koca koca insanlar
bombing ghosting ne ya bizim zamanımızda ya varsındır ya yoksun en fazla ortamlarda eskisi kadar görünmemenin ya da hiç görünmemenin 2 sebebi olurdu ya evlenmişsindir ya ölmüşsündür
Love bombing yapanda en azından bu şimdi daha tanımadan niye böyle davranıyor deme imkânı var ki hemen orada defetmek mümkün.. Ghosting daha sıkıntılı, ikisini yapanın da CC demek istiyorum ben 😃