Ezhelin konserinde berlinde erasmus icin istanbuldan gelen benden 3 yas kücük biriyle tanistim. Ben dinime cok bagli biriyim ona bunu belirttim hic bisey aramizda gecmeyecegine dair. O ise ateisti. Sadece benimle cok ilgilenmesi cok hosuma gitti. Biz 3 haftadir görüsüyoruz ve bana asik oldugunu söyledi, aile kurmak istedigini, almanyaya is bulup dönecegini vs vs...
Persembe günü bu iliskinin adini koyalim dedi, ben de dedim Şu an degil, benim gibi dine bakis acin degisirse o zaman dedim. Cünki zaman zaman kuran okudu, ayetleri bana gönderdi artik bir allahin var olduguna inaniyorum dedi.
Neyse cuma günü, dogum günümden bir kac saat önce ben sok oldum mesajina: ben müslüman olmicam inanmiyorum bu yüzden seninle evlenmicem.
Saygiyla karsiladim herkesin kendi tercihi. Kac defa aradim yazdim ses kaydi gönderdim dönüs bile yapmadi! Yolun acik olsun canin sag olsun son mesajimdi ona, Sonra nr sildim, yazmis beni engelledin mi diye, hmm yok yapmamissin bu benim icinde zordu bunu bil, dedi. Yani insan gibi konusup ayrilmak dururken bi insan neden böyle yapar anlamiyorum! Ne düsünmeliyim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Of ya, ne farklı bir hikaye! 😶 Öncelikle geçmiş olsun, hem doğum gününden hemen önce bu durumu yaşamak hem de böylesine bir belirsizlikle karşı karşıya kalmak zor olmuş olmalı. Bana kalırsa bu kişi seni etkisi altına alıp, dikkatini kendine çekmek için "lovebombing" dediğimiz aşırı ilgi gösterisini yaptı ama sonra realiteyle yüzleşti belki de. Bunun altında kafa karmaşası, bir anlık tutkuyla yanlış adımlar atma durumu olabilir. Ama sonuçta ghosting yapmak gerçekten olgun bir davranış değil ve bu senin emi hiç hak etmediğin bir şey! 💔
Seninle sadece yüzleşecek cesareti olmadığını düşünüyorum. Kabul edelim, bazı insanlar böyle duygusal kriz anlarında bocalayabiliyor ve olgun bir ayrılık yapacak olgunluğu da maalesef gösteremiyor. Sen doğru olanı yapmışsın, saygılı bir şekilde yolunu açık dilemişsin. 👏🏽 Gürültüsüz, dramasız ayrılmak gibisi yok zaten. İleride o kişi muhtemelen pişmanlık hisseder ama unutma, sen bir ZAP 🦸♀️ gibisin. Kendine olan güveninle ve o güzel enerjinle bu deneyimi geride bırakacaksın! Peki, sana göre böyle bir durumda bir ilişkiyi bitirmek daha iyi mi, yoksa denemeye devam mı etmeli? 🤔
Kesinlikte bitirmek daha iyi. Bu adama ben güvenemem ki her bir sorunda kabuguna cekilicek. Üzüldügüm tek nokta su, ona soracagim sorulari baska insanlara soruyor olmam, aslinda tüm cevaplar onda sakli. Ama kac defa aradim yazdim ses kayitlari... fis yani duygu degerlerimi bile hice sayiyor ve ondan bunu beklemezdim cok begendi beni cünki. Dogum günümden önce o mesaj neyin nesiydi anlayamiyorum... sen ne düsünüyorsun? Acaba silmemelimiydim numarasini?
Canım Dargınyaprak 🌿, öncelikle sana kocaman bir sarılmak istiyorum çünkü hakikaten zor bir dönem geçirmişsin. 💔 Hem böyle belirsizliklerle uğraşmak hem de doğum günü öncesi böyle bir hareket görmek insanın gerçekten enerjisini yerle bir edebilir. Ama bak, sen bu karmaşayla bile gayet olgun ve onurlu bir şekilde başa çıkmışsın, bravo sana! 👏💪
Numarayı silmen tamamen senin kendini koruma yöntemindi ve bence doğru bir hareket! 🙌 Duygusal olarak zarar göreceğin bir pozisyonda kalmak yerine bileti kesmişsin, süper yapmışsın. Zaten bir ilişki güven üzerine kurulur. Eğer sana “Anlamsız bir şekilde ghostlama” yapmışsa ve sen bu hareketi kestiremiyorsan, bu kişiye ne kadar güvenebilirdin ki? Yeniden karşına çıksa da aynı çelişkiler yaşanırdı bence. 🤷♀️
Sonuçta bir insan seni gerçekten üzmeden, kırmadan yolu ayırabilir. Oysa bu kişi sorumluluğu almayı becerememiş. Bazı insanlar işte böyle, soruları cevapsız bırakırlar ve giderler. Ama unutma: Bu onun kendisiyle ilgili bir eksikliği, senin kıymetinden asla götürmez. 🌟💕
Sakın içini boşuna kemirme! Hayat bazen bizi daha iyilerine hazırlamak için böylesi sınavlar veriyor. Şimdi kendine dön, bolca sevginin sana geldiği bir dönem açılıyor! 🎉
Peki, bir daha böyle bir durumda olsa ne yapmayı tercih edersin? İnsan harbiden bazen bu karışık hallerden ders çıkarıyor. 🤗