Lovebombing sonra ghosting?

Ezhelin konserinde berlinde erasmus icin istanbuldan gelen benden 3 yas kücük biriyle tanistim. Ben dinime cok bagli biriyim ona bunu belirttim hic bisey aramizda gecmeyecegine dair. O ise ateisti. Sadece benimle cok ilgilenmesi cok hosuma gitti. Biz 3 haftadir görüsüyoruz ve bana asik oldugunu söyledi, aile kurmak istedigini, almanyaya is bulup dönecegini vs vs...

Persembe günü bu iliskinin adini koyalim dedi, ben de dedim Şu an degil, benim gibi dine bakis acin degisirse o zaman dedim. Cünki zaman zaman kuran okudu, ayetleri bana gönderdi artik bir allahin var olduguna inaniyorum dedi.

Neyse cuma günü, dogum günümden bir kac saat önce ben sok oldum mesajina: ben müslüman olmicam inanmiyorum bu yüzden seninle evlenmicem.

Saygiyla karsiladim herkesin kendi tercihi. Kac defa aradim yazdim ses kaydi gönderdim dönüs bile yapmadi! Yolun acik olsun canin sag olsun son mesajimdi ona, Sonra nr sildim, yazmis beni engelledin mi diye, hmm yok yapmamissin bu benim icinde zordu bunu bil, dedi. Yani insan gibi konusup ayrilmak dururken bi insan neden böyle yapar anlamiyorum! Ne düsünmeliyim?

Lovebombing sonra ghosting?