Lovebombinge mi maruz kalıyorum?

Önceki sorumda first date'e gideceğimi yazmıştım ve date'ım çok iyi geçti. Çocuk aşırı ilgiliydi. Bana çiçekten Lego almıştı. Yurt dışından kahve almıştı. Onu getirdi. Üstüne de origami kuğu yapıp yapıştırmış. Beni özel bir mekana götürdü. Böyle romantik, boyama yapılan, bibloların boyandığı bir yere. Ve biblo dahil her şeyi o ödedi. Kahveleri o ödedi. Bana sordu işte. Tatlı olarak bir şey ister misin diye. Ben gerek yok zaten tokum dedim. Ona rağmen waffle aldı. Beraber yeriz diye. Sonra yürüyüş de yaptık. Yürürken sürekli konuştuk, sohbet ettik. Bibloları boyarken birazcık duraksadım ben. Sonra biraz fiziksel yakınlığımız oldu işte. Elimi tuttu falan. Sonra da o mekandan çıktıktan sonra ful el ele tutuşup yürüdük. Ve yani neredeyse 5 saat falan, yok hatta daha da fazla, 8 saat beraber geçirdik. 8 saat geçirdik beraber ve date'in sonunda beni evime bıraktı. Onun evine çok uzak olmasına rağmen. Yani şöyle toplu taşımayla gittik. Çünkü öyle gelmiştik. İlk başta okulda merkez kampüste buluşmuştuk. Ki onunla aynı okula gidiyoruz ama merkez kampüste değil okulu. Beni evime bıraktı sonuç olarak date sonrasında da. Ve yazışmalarda da hiç ilgisini bırakmadı. Hatta ikinci date'i hemen şey yaptı kurdu işte. Ben seçtim ne istersin falan. Bana 3 seçenek sundu. Ben de sinema seçeneğini tercih ettim. Ve bayram malum. Bayram için yaptığı sarma, baklava, ev yoğurdunu falan getirecekmiş sinemaya. Sizce bana lovebombing mi yapıyor yoksa samimi mi? Benim hakkımda ne düşünüyor?

Lovebombinge mi maruz kalıyorum?