Lovebombing mi yedim :D? Nolur okuyun dostlar?

arkadaslar selam hizli bir sekilde anlatayim, ben bir cocukla tanistim yaklasik uc hafta once kendisi ulkemizin guzide universitelerinden birinde okuyor basarili biri ve ben de baska guzide bir universitede okuyan basarili biriyim bu bilgiyi unutmayin, tanistigimizdan itibaren bana dedigi sey ben normalde asla boyle hissetmezdim duygusal konularda umursamaz biriyim daha once hic terk edilmedim vs vs ama inanilmaz beyefendi korumaci cok guven veriyor surekli sevgisini gosteriyor ve normalde sahte olsa anlarim gercekten duygulari gercek gibiydi ben de biraz yavas ilerleyelim dedim sonra cocuk beni optu falan yani dengesiz davrandim bi oyle bi boyle biz sevgili olduk kisa zamanda bulusmaya gec kaldiginda boyle olunca hevesim kaciyor yazdim sonra allahh yok calisiyorum yogun direkt sana geliyorum dinlenmem gereken yerde kiyamam diyecegine neler diyosun sramizdaki sey cok OZEL cok FARKLI normal bir iliski degil insanlar yillarca beraber olup bunu yakalayamiyor sen bana ilk gunden desen ben sana yirmi yillik karim gibi davranirdim da bla bla en son biz sabah 6dan 9a kadar tartistik bana diyor benimle tartismiyorsun bile dengesizsin histeriksin bitsin o zaman yazma falan sonra toparladim ama o kadar burnu havada ki tamamen iliskideki guc dengesini elinde tutmak icin- ki erkegin daha cok sevdigi iliski makbuldur- bence ego yapti en sonunda bitti cok hoslanmistim ama iste madem o kadar farkliydi nasil birakabildin

Lovebombing mi yedim :D? Nolur okuyun dostlar?