Bosanma arefesindeyim ama seviyorum?

Merhaba arkadaslar Ben cok karmasik bir Hale vardim ve sizin düsüncelere cok ihtiyacim var.
Ben cok sevdigim bir adamla evlendim benden 10 yas büyük ama oda beni sevdi 2 sene sonra evlendik 2 tane kizimiz var ama benim kaldiramadigim onca sey var ki benim Esim beni hem cok mutlu etti hem cok üzdü yani piskolojik oldugunu düsünüyorum. cünkü bizi ac birakmazdi istedigimizi alirdi cocuklari gezdirir oynatir ilgilenir bizle ama kötü tarafi öldürülmeye Kadar yol acti benimle normal bir insan gibi tartisamiyor aileme bana ettigi kürüfler yenilir yutulur gibi degil beni cokca dövdü. Bir o Kadar gönlümü almak icinde kendini hep yipratti. Ben Erken yasta evlendim cahildim ama Şu an bosanmak istiyorum kurtulmak istiyorum sinirim gecince icim cok sizliyor ona karsi ama kurtulmam gerek diyorum. Ben de cok iyi saftim gecmiste ve simdi onun gibi olmusum ben onu iglestiririm derken o beni hasta ettigini düsünüyorum ve anlasamiyoruz o da eve 1 ay sonra dönmek istiyor ama ben bugün 6 ay ev yasasi cikariyorum…. 3 sene evliyim 5 sene tanisiyoruz ona ragmen birbirimizi sevdik onun gecmiste yasadigi travmayla bana bunlari yasattigini düsünüyorum cok Canim sizliyor bana birsey deyin benim gibi yasayan var mi ya da bosanma döneminizi nasil atlattiniz özellikle en doguru ne oldugunu düsünüyorsunuz?
Bosanma arefesindeyim ama seviyorum?