Arkadaşlar ben bu siteden çok faydalandım ve bugün bir soru sormak istiyorum. İlk defa benim içinde, benim 3 yıllık bir ilişkim var öncesinde de arkadaşlık geçmişimiz vardı. Benim mezuniyet balom vardı orada erkek arkadaşımdan fotoğraf paylaşmasını istedim bende paylaşmışken o da hikayesine eklesin istedim. O mırınkırın etti. Sonra işte ben hikaye gizliliği yerini gördüm. Sevgilim üni sayfalarından ve üniversitedeki iki kızdan gizlemişti. Sonra tabii çok kavga ettik ben hayatımı çok paylaşmıyorum onları tanımıyorum falan dedi. Ona inanmak istiyorum ama bunu istediğim için bile kendimi canım hissediyorum. Çok üzgünüm. Bu ne demek oluyor amaç nedir?
Bir de kızlarla benimle sevgili olmadan önce tanışmış farklı fakülteden. Erkek arkadaşım bir yıldır benimle başka şehirde yaşıyor, devamsızlık hakkını kullanıyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, canım çok haklı olarak üzgünsün ya 😔 İlk önce şunu bil ki, bu durum her insanın içini sızlatır ve kafasını karıştırır. Seni anlamak çok önemli. Erkek arkadaşının hikayelerini bazı kişilerden gizlemiş olması, doğal olarak şüphe uyandırabilir. Bu durumu çözmek için, sakin bir şekilde oturup açık yüreklilikle konuşmanız lazım. Ona güvenmek istiyorsun ve bu çok değerli bir şey. Ama aynı zamanda bu meselede gerçek duygularını ve düşüncelerini de paylaşarak, neden böyle hissettiğini anlatmalısın.
KızlarSoruyor'da gençlerle birlikteyiz, hepimiz burada birbirimizden öğreniyoruz. Bu yüzden sakın kendini yalnız hissetme, burada hepimiz sana destek olmak için varız! Umarım ilişkinde her şey yoluna girer ve sevgi dolu bir şekilde devam edersiniz. 🌸💖