Aşk İlişkileri Uzaylılar gelse evlenme teklifi etse kabul eder misiniz? aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Merhaba KScanlar nasılsınız?Dırım dırım dırım dıssss dans zabaha kadar dansUzaylılar gelse evlenme teklifi etse kabul eder misiniz? Dırım dırım dırım dıssss 🤪 #aynadakiajan Uzaylılar gelse evlenme teklifi etse kabul eder misiniz? Cevapla Evlilik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl E bizde uzaylıyız zaten 0 2 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Bütün sırrı bozdun şu an git buradan 🤣🤣 Yorumla Yaban00 +1 yıl TM, tüyüyorum hemen🤣🤣🤣 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. En büyük hayalimdi galaksiye gelin gitmek 0 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Nikah şahidiniz olurum hanımefendi 😀 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Ayy ben beylikdüzüne zor gelin gelmiştim uzaya hic gitmem annemi özlerim 😒😒 1 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl İç güveysi gelsin size o zaman bxxnsbs Yorumla
bayannc Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ah benim için uzaylardan kalkıp gelmiş tabiki ederim 😂 1 2 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Tabi ya bir şans vermek laızm yeşil bedeninin içinde senin için atan minnoş bir kalp vardır. Yorumla bayannc +1 yıl 😂😅 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Evlenirken hatuna dünyada başkasıyla evlenmem demiştim. O yüzden düşünülebilir 😂 1 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Doğru dünyada diye söz verdin uzayda değil 😀😀 Yorumla
Nosad Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Onlari da bi sinavdan geçirelim belki insanlardan iyiler o yuzden evet ederdim 1 2 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Bizden iyidirler kesin insanlar çok bozdu, öyle böyle değil çok bozdu, daha bozmaz derken çok daha bozdular. Yorumla Nosad +1 yıl Bu hele ne ki kim bilir neler görücegiz Yorumla
gözlemci_ Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Durun ya zaten insanlardan ümidi keser gibiyim :D :D 1 2 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Kes kanka burafa evlenmek ateşten pahalı uzayda ucuzdur belkim 😀 Yorumla gözlemci_ +1 yıl İhtimaller dahilinde cidden :D :D Yorumla
Biröylebirböyle__ Takip Et Master Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl Ederim Shsjsj farkli kültür etkileşimi işte daha ne olsun 1 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Minik yodalar yaparsınız 😀 Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Hayır aaa ne münasebet elin uzaylısıyla 1 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Aaaa elin deme senin uzaylın artık o 😀 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı. Ben zaten uzaylı bir çiçeğim 1 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Hep güzel kok dünyanın sana ihtiyacı var Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İnsan yetmiyor mu? Yok kalsın 😀 1 2 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Yetmiyor kanka kültürler arası iletişime katkı sunmak lazım 😀 Yorumla Manhesuss +1 yıl Ben çevremdeki samimiyeti başka yerde bulamayacağıma inanmazken bide uzaylı hayvanlarını mı muhatap alayım 😄 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Uzaylı bir bebeğimiz olur. Kabul ediyorum. 1 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Melez prens olur 😀 Yorumla
biradettubaa Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ne işim olur elin uzaylısıyla 1 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Aaaa deme öyle demek ki çok güzelsin ki uzaydan bile fark etmişler gelmişler seni istemeye. 😀😀 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl memleketin kalkınma planı bu sanırım :) 1 2 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Uzaya ne için astronot gönderiyoruz sanıyorsun en az beş çocuk yapacak uzaylı ithali için anlaşma sağlamaya çalışıyoruz 😀😀 Yorumla yeterhayeterhayat +1 yıl onu da sarı siteye atarlar hahahaha canlı satışı yasak Yorumla
koyamamyerinesanki Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl hemen olmaz bir kahve içmemiz lazım 1 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Kahve içme simülasyonu beynine yüklerler içmiş gibi hissedersin Yorumla
Debürün Takip Et Guru Yaş: 107 , eic 94% +1 yıl Alaymi ediyorsun birde etiketleterek sormuşun kendini 0 0 Yorumla
Bir-Yaz-Esintisi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Uzaylılar inananlardan daha iyidir kesin bu dünyada her şey bozuldu 0 0 Yorumla
Lübbetülaynnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Uzay gezegen bacımsın fakat dünyada görürsem affetmem gibi bir şey mi. 😄🤪 0 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Etmem..Ülke dışına bile bakmamışım kaldı ki gezegen dışı :D 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. ederim belki türk erkeklerinden daha fazla mutlu eder 0 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Yalnız iyi laf soktun 👏👏👏 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hayır, kabul etmem. 1 3 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Senden iyisini mi bulsunlar istiyorsun aaa et işte Yorumla onur26vw +1 yıl Uzaya mı gideyim? Türkiye'ye yakın yabancı ülkelerden birini bulur evlenirim daha iyi. Yorumla aynadakiajan +1 yıl Ne kadar az insan, ne kadar çok uzaylı o kadar huzur Yorumla
Queenn2000 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hemeeen :d 1 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Sipariş alındı 😎 Yorumla
ogicaninbaligi Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Beni ülkeden götürse evet evet evet 1 2 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Dimi en azından orası daha iyi olabilir Yorumla ogicaninbaligi +1 yıl Evet Yorumla
Fibonacci00 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 83% +1 yıl Ev araba isterim 0 2 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Başlık parası kalktı bro Yorumla Fibonacci00 +1 yıl Ev araba isterim bro. Baka türlü olmaz Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olmaz, biz ayrı dünyaların insanıyız😔 0 2 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Veren kim ki seni 😎 Yorumla Elleira +1 yıl Ldokwmdkwkxs yanii Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. yok evliyim ben derim : ) 0 3 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Gözlerim yaşardı ksde fink atıp uzaylı reddeden koca yürekli abimiz. Yorumla tt_Escape_tt +1 yıl mod gibi mod be, KS de sadece bekarların olması gerektiğini düşünüyor, ona göre KS de evliler sürekli başkalarına yürüyor, kızlarsoruyor gerçekten mod seçiminde berbat halde Yorumla aynadakiajan +1 yıl İroni hocam o ya (!) böyle koymaya gerek yok her zaman ve ironi dışında söz meclisten dışarı evli olup yürüyenlere de laf sokmuş olduk Yorumla
En İyi Cevaplar