Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Narsist biriyle ilişki sağlıklı bir bireyin ruh sağlığını ciddi şekilde etkileyebilir. Narsistik kişilik bozukluğu olan kişiler, empati yoksunluğu, sürekli onay ve ilgi ihtiyacı, manipülatif davranışlar ve eleştiriye karşı aşırı duyarlılık gibi özellikler olduğu için, bu tür davranışlar partnerleri üzerinde birçok olumsuz etkiye yol açabilir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evet narsistle sevgili olan kişininde psikolojisi bozulur. Narsisit partnerini sürekli aşağılar suçlar şaka adı altında dalga geçer hep haklı çıkmaya çalışır, e haliyle buna kurban olan kişi özgüven sorunu yaşar suçluluk duygusuyla boğulur hatta o narsist kendi yalanlarına o kadar inandırır ki kişi gerçeklik algısını kaybeder.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,1b cevap paylaştı.
1 yılBozar özgüvenini düşürür insan kendini değersiz hisseder sürekli onun istediği kişi olmak ister kendini o kişiye kanıtlamak ister olayı bir çok açıdan düşünür yorumlar akıl kaybetme seviyesine getirir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Tabii ki illallah etirir. Ayrılık sonrasında uzun bir müddet ilişkiden uzak bile kalır.
16 Yorumla- 1 yıl
Psikolog randevularını ödese bari
- 1 yıl
İster ister bağımlılık yapar :D
- 1 yıl
Sigaraya da bağlar onu :D
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılİşim olmaz narsist insanlarla. Tek taraflı ilişki olur benden uzak
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 61,3b cevap paylaştı. Narsist birisi hem seni bozar hem ilişkiyi bozar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 243,6b cevap paylaştı.
u 1 yılBur'da biri var, Sirkesi küpüne zarar.'' merak ettim sfsdfs
Narsist insan ile hiç bir şey olmaz.. ne sevgili olur ne arkadaş ne de dost.. böyle insanlardan ben nefret ediyorum ve gördüğüm anda ya da anladığım anda da siliyorum hayatımdan.. çünkü kendilerini düşünürler toksiktirler.. aşk sevgi nedir bilmezler.. sadece karşısında ki insanı kullanırlar.. zaten böyle kişilerin ilişkilerinin de çok kısa sürdüğünü görüyoruz.. hemen biter
14 Yorumla- 1 yıl
ahaha şarkı sözü o :D
- 1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL Haa anladım :D sdfs
- 1 yıl
😂😂
- 1 yıl
😂😂 ahsdh
Bozar.
Aklıma yunan mitolojisindeki kahramanlardan biri olan narkissos geldi :)) Efsaneye göre bir peri kızının aşkına karşılık veremeyen ve bu yüzden tanrıları kızdıran narkissos; bir gün suda gördüğü yansımasına aşık olarak cezalandırılır, öyle büyüleyici bir aşktır ki yemeden içmeden kesilerek ölür. 😏
12 Yorumla- 1 yıl
Vah be :D
1 yılKesinlikle, yavaş yavaş esiri yapıyor sizi. Suçlu değilken suçlu hissettirmeler, manipülasyonlar, zaman zaman siz elden kaçmayın diye verilen küçük umutlar, sizi sürekli ezip kendini ilah zamnetmeler, size kendinizi kötü hissettirmeler.. hep narsist işleri, erkeğin narsisti hiç çekilmiyor bu arada :)
11 Yorumla- 1 yıl
Manipülasyonlara gelmeyelim :D
1 yılBence narsist bir insanla hiçbir şey yaşayamazsınız narsist istediğiniz insan sadece kendisini haklı görüp, karşısındaki insana karşı sürekli olarak ona haksız kötü eleştiren veya negatif düşünceleriyle yerin içine sokan insanlar olduğu için böyle insanlardan uzak durmak her zaman daha sağlıklıdır ve böyle insanlarla aşkı ya da sevgi adına bir ilişki yaşamak da mümkün değildir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
1 yılEvet, 2 sene narsist biriyle yaşadım farkında olmadan değişmişim ben farketmesemde çevremdekiler hep dile getirir olmuştu benimde psikolojim bozulmuş o kişi ile iletişimi kesip psikolojik destek alarak güzeldim.
17 Yorumla- 1 yıl
Gerçekten mi? Geçmiş olsundu
- 1 yıl
Teşekkürler geçti 🌸🤍🥲
- 1 yıl
İyi ki geçmiş :D
- 1 yıl
Narsistliğin kitabını yazarım neler yaşadım 😄
- 1 yıl
Kız deme öyle :D psikolog silmedi mi her şeyi fkfka
- 1 yıl
Bilinç altı 🤷♀️
- 1 yıl
Temizleyelim djdj
Ben biraz narsistim ama haklı bir narsistim ya herkes göbeğini yaymış kaşıyor basit şeker ve gluten tüketmekten goril zekasına erişmişler ben üstünüm ama sevgilim olacak kadın zeki fit nerde ne yapmasını bilen bir kadın olursa onu neden aşşağılayayım aksine bu kadın beni hakkedicek kadar iyi ben kralsam o kraliçe bu kadar basit böyle düşünüyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
u 1 yılSağlıklı birey artık kurban rölüne geçtiği için, ilişkisini bitirmek yerine kendisini deney tahtası yapılmasına izin verdiği için bozar. Bazıları da farkında olmamasına rağmen ilişkiye devam eder. Narsist kişisi manipülasyonlarla göz boyayıp gözünü kör eder.
10 Yorumla
1 yılNarsist insan kadın veya erkek olsun ilişkide daima sevmeyen taraftır ve karşı taraf ise bu narsizim eziyetine sadece çok sevdiği için katlanır. Tek umut vardır seven kişi için, yakın gelecekte sevdiği kadının/erkeğin düzelip onun değerini anlaması ve onun tarafından hakedip de bulamadığı aşka kavuşmak.. Ne yazık ki bu asla gerçekleşmez, kaybeden sadece taviz veren olur. Bir insan narsistse onu umursamamak ve yok saymak en doğru duruş olacaktır bana göre.
10 Yorumla
1 yılNarsist biri ilişkisini bozabilir ama sağlıklı bireyi bozacagini zannetmiyorum, ne de olsa sağlıklı birey karşındakine benzemek yerine onu kendine benzetendir🙂
11 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Narsist bir ilişki her iki taraf içinde sıkıntılıdır. Özellikle karşı tarafın hareketleri artık katlanılmaz dayanılmaz bir hal alır
127 Yorumla- 1 yıl
Benzer misin narsiste
- 1 yıl
Benzediğimi sanmıyorum öyle aman aman kendimi çok beğendiğim durumlar kesinlikle olmuyor veya bir konu üzerinden eğer konuyla alakalı bir bilgiye sahipsem o bilgiyi ben biliyorum diye kendimi övmüyorum da hatta kendimi bazen beceriksiz falan hissettiğim de oluyor bu durumda ben narsist olma ihtimalim yok. Gözler sana çevrildi
- 1 yıl
Ben narsistim :D ahahdjah
- 1 yıl
Desem de inanma :D
- 1 yıl
Yok ki zaten :D davran sen öyle yine de
- 1 yıl
Hoşuna mı gidiyooo oo oo, beni deli ediyoo oo oo :D
- 1 yıl
😃 beni gaza getiremezsin böylesi
- 1 yıl
O son değil başlangıç olur 😅
- 1 yıl
Sözlerimin standartı bu, iddialı geliyor olması ne hoş :D
- 1 yıl
Oha oha, ego bende zero seviyesinde 😅
- 1 yıl
Unutmadım :D bildiğin sıfır, tek, yalnız hdjd
- 1 yıl
Ayh, benim de djdjaj
- 1 yıl
İnanasım gelmiyor ama gerçekler bunlar zaten Jfsj
- 1 yıl
Düşürmeye çalışıyorum :D sen onu kabul et
- 1 yıl
😌 anlaştık
1 yılBen sana en büyük hediyeyim'i duyduğumdan beri ruh sağlığımın tehlike altında olduğunu düşünüyorum ben de 😂😂 direkt engel atmalılılı
12 Yorumla- 1 yıl
😅 engellendin koçum
- 1 yıl
😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılOuuu en sevdigim ne yalan diyim valla normal insanlarla anlaşamam bende de az sosyopatlığ var gireriz bir birimize 😋
12 Yorumla- 1 yıl
Yiyin birbirinizi djdj
- 1 yıl
Ahhsxsgsg
- Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
1 yılSağlıklı birey kaldığını sanmıyorum artık herkes meyilli deli divane olmaya kdkd
111 Yorumla- 1 yıl
Yok artık 😅
- 1 yıl
Sen sen ol dikkat et sağlıklı bireyliğin elinden gitmesin djdj
- 1 yıl
Elimde miydi, tüh 😁
- 1 yıl
Doğru tabii ya senden bahsediyoruz sonuçta elinde değildi 😄
- 1 yıl
Ellerim bomboş hep :D ezelden beri jsfjk
- 1 yıl
Zamanı gelmedi mi artık o elleri doldurmaya he jsjs
- 1 yıl
İyiydik böyle biz 😁
- 1 yıl
Suyu çıktı artık ya değişiklik lazım 😄
- 1 yıl
Yok yok, sevdim ben bunu 😁
- 1 yıl
İnadım inatt keçii yani 😬
- 1 yıl
Her zaman 😌
- Aşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı.
1 yılTarihin ilk narsist kişisi etrafındakileri bunalıma sokup narsist etmiş ve o etrafındakilerde diğerlerini narsist etmiş ve böyle yayıla yayıla bu günlere kadar gelmiş. O yüzden Narsistle yatan narsist kalkar.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılİradesiz olan bozulur. İrade sahibi, iman gücü yüksek birinin bozulması mümkün müdür?
24 Yorumla- 1 yıl
Mümkündür psikoloji bu çünkü 😂
- 1 yıl
Bence de mümkündür aksini söyleyen dinsiz imansızdır.
- 1 yıl
Piüüüüh onlara
- 1 yıl
Oyş. 🤣
1 yılBozmaz. Kişi kendini bilir. Narsist kişiden kurtulmaya çalışıyordur bence.
21 Yorumla- 1 yıl
Limon gibi sıkarlar valla ahdha
1 yılKişi etrafındaki 5 kisinin ortalamasıdır. Bu yüzden alanınıza dahil ettiğiniz kişilere çok dikkat edin! Farkında olmadan onlara dönüşmeniz kaçılmazdır.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet, kesinlikle bozuyor. Narsistler aynı zamanda çok fazla manipülatif oldukları için insanın dengesini, ruh hâlini bozarlar. Sonra da hiçbir şey yapmamışlar gibi "sen hastasın" derler.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Adımın ruh sağlığını bozar hiç birşeyi beğenmiyen , sürekli eleştiren ve tepeden bakan bir süre sonra yalanlarınada seni inandıran tiplerdir. Anında yol veririm hiç çekekmem.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKarşı soru : Sigara içmeyen içenin yanında sigara içmiş olur mu?
15 Yorumla- 1 yıl
Oluyor
Cevap sahibi1 yılBen demedim sen dedin
- 1 yıl
Sen sordun cevabı da biliyordun
Cevap sahibi1 yılRhetorische Frage mı yani 😃
- 1 yıl
Ja ja :D oynama benle
Gizli Üye(36-45)1 yılNarsist biriyle baş edebilecek kadar manyağım ama o kadar değer vermeyi doğru bulmuyorum 😀
11 Yorumla- 1 yıl
Ancak bir manyak gelir üstesinden diyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. narsistle sevgili olan kişininde psikolojisi bozulur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Narsist biriyle uzun süreli bir ilişki yaşadım ve hayatımda yaşamadığım travmalar yaşadım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bozmasa bile dengesiz durumuna dusurur arada..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılNarsitin tanımını okuduğum da aklıma ilk kadinalr geldi
10 Yorumla
1 yılTabii ki bozar dengeler altüst olur
Düşüncesi bile yıprattı jdndjsnd
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,1b cevap paylaştı.
1 yılBozar tabi. Bir kadından daha ilk anda kötü enerji alıyorsan o ilişki olmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılgaranti bozar ama farkındalığın yüksekse anlamlandırıp sınırlanırını korusun artık bencede
10 Yorumla
1 yılBozar. Çünkü yaptığı gashlighting ile psikolojisini bozuk sanmaya başlar.
10 Yorumla
1 yılBozar ama farkındalığın yüksekse anlamlandırıp sınırlarını korursun artık
10 Yorumla
1 yılEtkileşim kaçınılmaz yakın ilişkilerde.
110 Yorumla- 1 yıl
Neeee
- 1 yıl
Bozar bozar
- 1 yıl
😒 hiç bir şey anlamadım kfkf
- 1 yıl
Kahve iç
- 1 yıl
Sana ne :D gıcık mısın nesin
- 1 yıl
Sen söyle :D
- 1 yıl
Gıcıksın :D
- 1 yıl
Sen de :D
- 1 yıl
İdolümsün 😅
- 1 yıl
:)))
Canından bile bezdirir.
17 Yorumla- 1 yıl
Allah onu alsın shsj
- 1 yıl
Psikoloğu da bozar bunlar bebeğim 😂
- 1 yıl
Komplo alsın işte hahaah
- 1 yıl
😁😁
Belki de iyi gelir, bilemeyiz sjdhs
14 Yorumla- 1 yıl
Çivi çiviyi şaapar hshs
- 1 yıl
Haklısın valla :D
- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
1 yılBozar tabi adam da akıl bırakmaz delirtit
11 Yorumla- 1 yıl
Delirtitttt
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKişi bunu fark edene kadar. Sonra şuuut ve goool
12 Yorumla- 1 yıl
Ahah :D narsist bu özelliğini saklayabilir mi ki
- 1 yıl
1 sene evet sonrası hayır
Kendin sorup kendin cevabı vermişin zaten
13 Yorumla- 1 yıl
O benim görüşüm
- 1 yıl
Sen görüş belirtmemişsin, neyse
Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Üzüm üzüme baka baka kararır. Net bozar
16 Yorumla- 1 yıl
Üzüm değiliz ya :D
- 1 yıl
Yaz geldi zaten kararmak serbest 😂
- 1 yıl
Dalga geçme benlen :D
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılArızaya ağlatır insanı
13 Yorumla- 1 yıl
Baglatir
- 1 yıl
Hem bağlatır hem ağlatır 😅
- 1 yıl
Aynen öyle
Bozar, tecrübe ile sabit. Sabit insanlardan uzak durun arkadaşlar.
10 YorumlaKocaman haksızlık yaptınız Allah için
10 Yorumla
1 yılKörle yatan şaşı kalkar demişler
10 Yorumla
1 yılNarsistlerin Allah belasını versin
10 YorumlaPsikolojisini bozar bu tipler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBozmayani sayili olur.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBozmaz mı, akıl hastası eder 😟
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı. Aynen sıkıntılı olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Beni bozmaz 😂 ama başkasını bozabilir sanırım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Yürümez bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. Bozar ve zaten ben yapmam.
10 Yorumla
1 yılBozabilir beni bozar net
10 Yorumla
1 yılHayır. Zararsızız.
10 YorumlaSağlıksız ilişki bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPsikolojik olarak bozar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılkesinlikle bozarrr
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Bozar bozar ayarlarıyla oynar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yıltranva sebebi
10 Yorumla - Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Kahve & Keyif
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne