Narsist bir kişiyle birlikte olanlar var mı? Ne kadar zor bir durum değil mi? 6 ay da yaşadıklarıma inanamazsınız. Oysa ki ilişki dediğin karşılıklı iki insanın birbirini anlaması, tölere etmesi ve fedakârlık yapması değil midir?

Narsist bir kişiyle birlikte olanlar var mı? Ne kadar zor bir durum değil mi? 6 ay da yaşadıklarıma inanamazsınız. Oysa ki ilişki dediğin karşılıklı iki insanın birbirini anlaması, tölere etmesi ve fedakârlık yapması değil midir?
Narsist biriyle olmak adeta ölüm gibi. Evet kabul ediyorum belki o kişi geçmişinde kötü şeyler yaşamış olabilir ama bu demek değildir ki karşısındakine kötü davranabilir. Ben de narsist biriyleydim o kadar kötü oldum ki sağlığımı kaybettim. Kimin hayatında narsist biri varsa ayrılmasını tavsiye ediyorum.
Evet kesinlikle. Suçlu kendileri oldukları halde karşıya yıkmayı severler ve buna biz bilr inanırız. Bence sende benim gibi kurtul o kişiden ayril
Sevmek hiçbir zaman yetmiyor zaten maalesefki
Kesinlikle sonuçta hepimiz insanız ve her insan hatalar, yanlışlar yapabilir. Bunlardan ders çıkarmak gerekir fakat hataları, yanlışları konuşurken sadece tek tarafın yanlışları konuşuluyor ve narsist olan tarafın yanlışları da gelince konu kapatılmaya çalışılıyorsa orada ciddi bir problem vardır. Ayrıldık zaten, ben istemedim ayrılmayı, her şeye rağmen alttan aldım ama karşımdaki insanda çok ağır bir narsist kişilik bozukluğu olduğu için; o bitirmek istedi ve bitirdi.
eyvallah ben teşekkür ederim.
Cevap
1Cevap
Bende narsistim.
Neden tedavi olmayı düşünmüyorsunux? Zevk mi alıyorsunuz bu durumdan?
Çünkü bu bir hastalık değil. hastalık tedavi edilir. bu bir karakter ve kişiliktir
Bu bir kişilik bozukluğudur, gerçekten komiksiniz 😂
Komik olan senin düşüncen :D hastalık olması için kişiye zihinsel ve fiziksel zararı bulunması gerekiyor. ben böyle mutluyum hatta sizin gibilerle uğraşmak beni eğlendiriyor diyebilirim
Yazık kafana 😂
Senin kafana yazık dicem kafan yok ki 🤣
Kimse isteyerek o hale bürünmüyor ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?